evde ev arkadaşlarının olması mı yoksa tek başına kendi krallığında huzur mu siz ne seçerdiniz?
tek kalmak
eve çıkıp bol bol ev arkadaşı edinmek
bokunu çıkarmamak arasını bulmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yalnızlık kesinlikle iyi değildir. Ancak arkadaşla eve çıkmak, sanıldığının aksine, zulüm olabilir. Çok iyi düşünmen gerek. Misal dersi ya da eğlenmeyi bırakıp kalkıp yemek hazırlayacak sorumluluğa sahip misin? Ya da bunu yapmayıp paso dışarıdan sipariş etmeye yeter mi bütçen?
Ya da bu işleri harbiden yükleyebileceğin ya da paylaşabileceğin bir arkadaş var mı kafanda?
Benim tavsiyem ailenle kalmaya devam etmen yönünde olacak. Böyle yaparak birçok konuda zaman ve enerji tasarrufu yapabilir ve eğlenmene de zaman ayırabilirsin.
ailem şehir dışında üniversiteyi ayrı bir şehirde okuyorum.
O zaman çok özür. Ben olayı hafif yanlış anlamışım. Ama temel olarak arkadaşla çıkma işine karşı olduğumu belli etmişimdir. Ailen olmayacaksa tek olman daha iyi olacaktır. En basitinden yorgun gelir vurur kafayı yatarsın ne bileyim, okuldan gelince temizlerim mutfağı dersin. Ki neden bilmem o çok iyi olan arkadaşlar konu ev yaşamı olunca bir huysuz, bir çekilmez oluyorlar ki :S
şans biraz da sanırım risk almak da güzeldir kimi zaman :)
Şu devirde babana güvenmiceksin.. üniversite yavşakların harman olduğu yerdir samimi arkadaşlıklarda en az 5 sene ister o yüzden yalnız kalmak iyidir.. para varsa neyleyim baş belası asalakları :)
ovv çok atarlı bir cevap :)
yaşadım ne yazık ki.. evde kardeşinle anlaşamıyosun 1 senedir tanıdığın insanlarla anlaşmak kolaymı sence:)
o da doğru da yapan nasıl yapıyor bir onu çözsem çok istiyorum şöyle kafa dengi insanlar bulmak
tercih senin şansın bahtın varsa iyi insanlarla karşılaşırsın yurt falanda çekilmez bir yandan..
bilmiyorum ya kafam çok karışık.
okulu bırak :D başka bir çözüm kalmadı kaç kocaya.. aman beee ben kız olsam şimdiye torun sahibi olurdum zengin buldummu zıplayacaksın çekilirmi vizesi, finali :)
kendim zengin olucam ne gerek var koca parası yiyip onlara kendimi ezidrmeye çok şükür bölümüm iyi :) her sene ev değiştircem ben galiba. o değil bu kızlarda arkadaş grubumda samimi olduğum kızlar bizim gruptaki erkekler eve çıktı şimdi de sıra kızlarda gibi bişey.
kızlı erkekli takılmışlar.. bence 1 samimi arkadaşınla devam et fazlası zarar.. kalabalık iyi değildir
hatta biz toplu bile eve çıkmayı düşündük de erkekler pek yanaşmıyor :)
Ben erkek olarak kızlarla aynı evde kalmazdım şahsen :)
neden ki temzilik falan haftada bir yapılır zaten onlarda kalıyoruz çoğunlukla her gün onlardayız
kesinlikle tek yasa, ev ark. bol olunca sorunlar da bol oluo
tek olunca kafan rahat oluo, eve giren cıkan da belli, hiç bulaşma, devir cıkarcılık devri..
tek korkuyorum ya
ama alısmalısın.. olmazsa yanina en fala 1 kişi al
bakalım
Ben tek kalıyorum ve kafam rahat.Kimsenin tribini nazını çekmiyorum hadi onuda geçtim temizlik problemi yaşamıyorum :)
sıkılmıyor musun sen ha hiç demiyor musun bir arkadaşım olsa onunla bütün günümüz geçse birlikte dolaşsak otu boku birlikte yapsak bir arkadaş ortamımız olsa :(
yemek işini nasıl yapıyorsun benimkiler hep bozuluyor
Cevap
28Cevap
Ben tek kalıyorum 3.senem üniversitede 3 senedir diger arkadaşlarım ev değişiyorlar aynı eve çıkanlar yapamadı çoğu kavgalı tek krallıktır kafana göre istedigin zaman istedigin arkadasını çagır misafir olarak
ya ama biliyo musun o ortamı da yakalarsan hiçbişeye değişilmiyor
Sen tek çık beni dinle banada kuzen demişti çok rahat millet en iyi arkadaşı ile tartışıyor aynı evde kalınca
sorunlar yaşasan da arkadaşlarınla güzel anıların oluyor. ben çok güzel dostluklar edindim iyi ki özel eve çıkmışız diyorum şimdi.
ne gibi sorunlar siz nasıl aşıyorsunuz
yani yemek yapmayıp geçiştiren biri olsa da en samimi arkadaşımla hep mutfakta da olsak susup birşeyler yapıyorduk. geçen seneydi eve çıkmıştık.
Tek kalmak tanıdıgın kişilerle eve cıkınca bile sonra gerçek yüzleri ortaya cıkabiliyor o yüzden tek kalmak candır..
ne çektiysem o gerçek yüzlerden çektim ah be hepsine neyse..
dediğin gibi sana da.
Oha herkes A şıkkını seçmiş ya la! Ben de onu seçtim, forever alone :D
abi biraz aykırı olun ya azıcık değişiklik ks yerlerde :D
Ne alakası var şimdi?
şöyleki hep tek farklı bişey yok sıkıntı burada bu iş var
Eee olamaz mı efenim? Milletin tercihi sonuçta.
aman tamam be.
Saygılar sevgiler efenim :)
size de efem :)
Teşekkürler efenim :)
manevi konuda sağlam değilsen tek kalmaktan uzak dur derim.Nitekim yalnız değilsin zaten varlıklar var.Ama birlikten kuvvet doğar bunu da unutma
gece gece iyi korkuttun sağol :D
korkma canım niye korkuyon elinde koskoca silah (Kur'an) var kullanmayı mı bilmiyorsun?
bir felak nas.Onların senden korkması lazım senin onlardan değil ama ben yalnız kalırsan olabilecek korkuyu yaşattım sana sanırım
ya zaten şimdi yalnız kalıyorum bende korku filmi izlemeye başlayınca geldi bir kaç haftadır allah hayretsin geçer diye umuyorum kuran olsa keşke de yok elifba var arkadaş öğretir diye sure hep okuyorum zaten allah korur ancak bizleri
korkma böyle varlık felan korku anlarında ani şoklarda da çıkabilir.
Eğer karşılaşırsan sakın korkma üzerine yürü dövecekmiş gibi
sesli şekilde "La ilahe illallah" de korkma sakın kaçarlar
Yatmadan önce okursan zaten yaklaşamazlar da
sağol teşekkür ederim maşallah çok ilgilisin :)
birkaç yıl önce İslami ilimler üzerine araştırmalarım oluyordu.Adını duymadıgım ilimler çıktı tabi bunların da tehlikeleri de olabiliyor.Manevi kapıları açınca iyilerle kötürlerde girebiliyor.Tedbirleri alamak gerekiyordu.
anladım valla en işime yarayan cevaplardan biri oldu teşekkür ederim :)
önemli değil
yapabiliyorsan tek başına..
nasıl olsa istediğin zaman arkadaşların gelip kalırlar bokunu çıkarmadan
valla gelsinler de onlar gelecek diye evin her köşesini dipbucak temizlemek hazırlık yapmak yemek yapmak zorunda kalıyorum sıkıntı :)
saç temizlemekten maşşalah evin her köşesi saç :D bakalım ya hep arkadaşlarla da gitmez
ikisini ortası bazen yanında birisi iyi oluyor ama bazende insan yanlızlık istiyor
o nasıl olcak şimdi :D
haklısın galiba ::)
Elimden çoğu iş geldiği için tek başıma çıkacağım seneye.Bu sene denedim arkadaşlarla olmadı.Tek kalmak en rahatı bence.
kız başına olunca tek yatmak zor geliyor :)
varmış yeni keşfettim :)
eve çıkmıştım olmadı tek kalıyorum şimdi başka arkadaşlar var ne yapsam bilemedim
kızlar bir cins çıktı ya her hareketime her şeye takıyorlardı
ne kadar tanısan da boş oluyor ev arkadaşlığı cidden farklı hele ki kızlar için.
sevgilim arkadaşlarıyla çıkacak aslında çift kişilik yatak alcam her gün bizde kal diyor ama abartmak istemiyorum
Tek başıma olmayı tercih ederim başkalarıyla evimde rahat olamam bunun tartışması var kavgası var para paylaşımı var uğraşamam hiç öyle şeylerle
Mükemmel anlaştığım bir arkadaş yoksa tek kalmak daha iyi.
valla o çok zor ya kimse seni çekmiyor bu devirde en iyisi sevgili yapıp onla çıkmak :D
yurttayım benle birlikte 1 kişi daha kalıyor kesinlikle tek kalmak
ne çektin be :)
vallah çok çektim allahtan menzun oluyor karkatersiz bu sene -_- bir sevgilisi var 7 senelikmiş çocuk altatıyor bırde karaktersiz kıza üzüldüm valla gitsinde kurtulim
hep aynı kısırdöngü biriniz de aldatmasın be
benim sevgilim olmadı ben karaktersiz değilim -_-
:D bu bir teklif mi
kesinlikle hayır -_- benim ilk çıkcağım kişi son çıkacağım kişi olucak
ne biliyosun son olmayacağımı :D
-_- tek çık kıascası bu tanımadığım bir insan nasıl sonum olur -_-
çok dar pencereden bakıyosn at o gözlükleri kader bu kimse bilemez
-_- hayatım boyunca böyle düşündüm 21 yaşındayım zaten bulduğumda allah korusun kötü bir olay olursa arkadaşlarım kaldıramayacağımı söylüyor
ya bilmiyorum ben birçok kişiyle çıktım ve hiç piman olmadım düşünsene ilkiyle evlenseydim mesela tek bir insan tanıyıp ona bağlı olmak zorunda kalacaktım. her hareketine katlanmak...zor işler
ben öyle hemen herkeze sevdiğim demem zaten bir insanı en az 1-2 sene tanımam gerek sonra derim anca cıkıyom sen hemen hiç tanımadan cıkıyorsun oyüzden bir sürü sevgilin olmuştur eğer çok seversen katlanırsın ben hayatta herşeyin karşılıklı saygı olduğuna inanıyorum zaten saygı olan yerde problem de olmaz -_- hayatımda sadece 1 kız teklif etti allah var yukarda güzeldide ben kabul etmedim hakkında iyi şeyler duymadığımdan karakter çok önemli -_-
neyse sen bilirsin
aynen sana kolay gelsin kararında dediğim gibi tek kişi çıkmanı öneririm yoksa sıkıntı oluyor bazen
c sıkkı, ama tek kalmakda ıyıdır yani, huzur huzur huzur..
korkmak masraflar vs.
oo bursumuzu da aldık :D
işte yurdum manzarası hani burs vereceğdin abeyy
tm kalk git :D
para böyle bişey işte :D
Tek kal rahat et en yakın arkadaşında olsa sonra sorun yaşarsın..Tek hakimiyet sende olsun.d
Kafa dengi bir arkadaş güzel olabiliyor cidden.Yoksa tek olmak daha iyi.
Tek kalmak baazen tekde yaşadim. Evde dal taşk gezmek gibi rahatlik yok :D
o perdeyi de aç karşı erkek yurduna şov yap tamamdır :D
O perde adla acilmayaacakk :D
beraber yaşadığım dönemlerde oldu arkadaşlarla, kesinlikle tek kal
Tek kalmak
cünkü daha rahat ders calısıyor insan
bak bu çok doğru :D
ben bunun icin eve cıkardım dogrusu :-)
Eve çıkmak, arkadaş ortamı gibisi yok
o ortamı bir yakalayabilem lanet kız ortamı erkeklerle sırf o kafayı yaşamak için eve çıkmak istiyorum :)
Erkek kız karışık mı kalınır len:D
valla erkeklerle kalmak daha mantıklı bir temizlik yapsan kırk gün dua ediyolar sana kızlar takıntılı cins bir yemek yapsan kaç gün unutmuyolar hiç bişeyi takmıyolar erkek kafası yaşayan kız olsa da olur da o da nadir işte napalım :)
Bir erkekle kal bakayım ne oluyor :D Biz 4 erkeğiz bazen biz bile birbirimize dayanamıyoruz, en basiti kızsın sen o evde her gün bir kişinin p*rno izleme derdi olacak :D
ya izlesinler odalarında bana bulaşmasınlar da :D
He işte ne yapacakları belli olmaz:D
Yalnızlık daha iyi :) kız arkadaşını getirir çay içersin :)))
aynı kafada bir kişi olursa çok iyi olur iki kişi olmasın sadece bir kişi :)
tek yasamasını severım
alayınız sosyopat
Tek başıma krallğımı kurdum mutluyum
bokunu çıkarmamak arasını bulmak
tek kalmak arkadaş demek huzursuzluk demek
Tek kalmayı tercih ederim
Tek kalmak arkadaş dertten başka bir şey değil.
Yanlızlık iyidir en fazla manitayı getirirsin hacı
Yanlızlık iyidir...
Madi konuda iyisen tek kalmak tercihimdir
Tek kalmak
Tek kalmak iyidir
tek kalmak
Tek kalmak
Yalnizlik tabikide.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar