Günaydınlar herkese :)) Sizin annelerinizin kullandığı özlü sözler mi desem beddualar mi desem bilemedim :) var mı? Benim annem hep Anne olunca anlarsın. Gece yatmak bilmiyorsunuz gündüz kalkmak. Ana olana kadar sokaklara köpek olsaydım. Seni doğuran kadar taş dogursaydim demisligi de var. Allah sana senin gibi bir evlat versin de anla. Aklıma gelenler bunlar 🙈 nasıl yaralar açtıysa içimde hala hatırlıyorum
Bana da dendi bu sözcüklerin bir kaçı :)) anneler işte ne diyeceksin haklı oldukları yönler oldukça çok olsa da kendi dönemiyle kıyaslama yaptıklarından dolayı da.. bazen sorun yaşadığımız olmuştur Lakin annemden çok babamla bu sürtüşmeleri yaşadım hala yaşıyorum
Anne olunca anlarsın lafını hepimiz duyuyoruz heralde:) yoksa benim Annem neler demedi ki bana hala daha devam ediyor kendini aşıyor günden güne 😄 Canı sağolsun Allah başımdan eksik etmesin.
Bizim toplumda çocuk hizmet icin ya da yaşlanınca bana bakan biri olsun diye yapiliyor. Ha bir de yanlışlıkla! Bu durum keske dogmasaydim bile dedirtiyor
Çok merak ediyorum ben başınızda olmasam nasıl yaşarsınız acaba!!. Emek vermeden karşılık bulamazsınız. Çok düşünüyorsun bu sadece seni yorar harekete geç. İnsanları bu kadar düşünme kendine öncelik ver.
Sizde göreceksiniz , eşşoğlu eşşeğin damadı der :d artık damadı demi, iyorlar 31 yaşına geldik artık evlenmeyince dediler bunlar bizim yüzümüzden evlenemiyorlar diye eşşoğlu eşşeğin damadı demiyorlar Ç:D
Evet küçükken aşırı yaramaz ele avuca sığmayan bir çocuktum. Bütün sülale illallah etmişti çünkü herkese fiziken zarar verdim 🙈 halamin oğlunu balkondan itekledim aşağı düştü 1. Kat. bir Amcamın oğlu ile kareye yaparken tekme attım kalorifere çarptı kafası yarıldı kanlar fıskiye gibi fışkırıyordu. bir amcamın oğlunu kovalamaca oynarken üzerine atladım kolu kırıldı. bir amcamın oğlunun üzerine caydanliga top atınca döküldü yandı. Daha saymayayim bence 🙈🙈 kendimden utandım babam da sürekli avradını... Kızı diye kızardı