8 yillik evliyim. BIR tane kizim var 6 yasinda. Eşjm sürekli zulm ediyor bize hapis hayati yasatiyor. Herkes tarafindan hem görsel olarak hemde kisiligimle begenilen sevilen biriyim. Eşimden cok zulm goruyorum. Gecen yıl babami kaybettim.8yil boyunca evde kapali tuttu babam genç öldü trafik kszasinda, yetim kaldim.3 gün sonra okadar dövdü ki beni anlatmamam. ayrintilara giremiycem cok uzun. Ertesi sabah polise sikayet ettim 8 yildan sonra babamin vefaatinden sonra dayaga devam etmemeliydi. polise siksyet ettim ben annemin evine gittim kizimla. Bosanma davasi actim.4 gun sonra yalanlarla kandirdi geri döndüm. Polise gittim babam öldü diye hassas im bu aralar esimle tartistik ama sikayetimi geri cekiyorum baristik dedim... Hicbir sey degismedi dsha kötü oldu. Kizim bile agliyor bagirma anneme diye, kizimi tehtid ediyor seni öldürürm diyo.. Kizim hereeyi goruyor ekonomik durum da iyi degil o muhim degil zaten annem bakiyo bana ve kizima.. Kocam cok zulm etti bu gece 100 Fatiha 100 Ettehiyatu 100 ihlas okudum işe yarar mi, lutfem yardim.. Cok yoruldum. Baska ne okumaliyim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kızım hangi akla hizmet affedip döndün? Hayır yani kandım dediğin nedir neye kandın ya? Böyle birinin hangi lafına kanılır ki
Seni o kadar döven birine kanıp çocuğunu da tehlikeye atıyorsuj psikolojisini bozuyorsun ve dualarla düzeleceğini sanıyorsun. Kafana çok vurdu galiba.
Şakamisin sen polise gitmelisin insanoğlu 2. defa dünyaya gelmiyor
sureler büyülü sözcükler değilki 100 200 500 1 milyar defa okusan bile herhangi mucizevi bir etkisi olmayacaktır
kendi dilinde dua et
Yarın ilk iş polise git kadın sığınma evine alsınlar seni böyle bir düzende ne kendin ne de çocuğun sağlıklı bir şekilde olur
Hanımefendi kusura bakmayın ama öyle birine hatim yapsanız nafile ve bence sizde sizin evladınızın zulum gördüğü yerde durmanız çok yanlış
Ablacım tekrar polise git , Size ev konusunda vs yardımcı bile olurlar , Eşiniz duayla düzelmez maalesef , Allah katında hesabını alırsınız , Bu dünyadada rahat yaşayın bir nevi kızınızın sağlığı için
dua işe yaramaz.
böyle insanları direk çekip vuracak ya da sallandırcaksın
Dus okurken işe yararmı falan dememeniz lazım. Yam teslimiyet lazım.
Tam
155 i okumalısın bence en basit yol o gibi duruyor.
bir yazmışın maddi durmumuz yok.. başka bir yere yazmışın yurt dışında evimiz var otelimiz var... benmi yanlış okudum acaba? yoksa insanlarımı trollüyosun🤨
Allah yardımcın olsun tez zamanda kurtulman dileğiyle
İse yaramaz git biraz daha zulüm Etsin adam senden bıkmış
polise gecen yil gittim kimsem yok Ailemin durumu ekonomik durumu cok iyi..4 gün kadsr kaldim polis uzaklastirma verdi ve bosanma davasi sctim poliste sikayetim var resimlerimi cektilrt her tarafim mosmor taninmiyordum.. Butun ailesini araya koydu geri dön degisicem dedi inanmadim teoefinlar durmadi sudmadi.. ve sonuc geri döndüm ams cok kötü durum hep uyumak istiyor uyandiginda da kavgs cikwrtiyor. Bu grcede oyle oldu. Malesef... Bikilacak biri değilim bu arada yurt disinda buyumus egitimli bakimli ve anlayisli biriyim.
Yuhh sen ciddi misin
Belki daha yardımcı olurum avukat tanıdık var
Bu konuları daha düzgün konuşsak olur mu
?
Hanımefendi
Gidecek yerim var aslinda ama malum Yurt disina cikamiyorum. yurt disinda evimiz otelimiz var. Babam öldüğünden beri daha kötü oldu biri bana yardim etsin duyun beni
Hanımefendi takip ediyorum fit55 konuşalım
Hanımefendi?
Yardımcı olabilirim
Allah aşkına nerde bikursunuz böyle oncoxuklarini ya müsait misin şuan😞
Abiiii sakamisin polise gittt
Keşke boşanabilsen üzüldüm
Hz Sariye firavundan Allah'a siginmisti
Hz Sare olacaktı 🙈
www.islamveihsan.com/hazret-i-sarenin-duasi.html
Ayrılamaz mısınız ki üzüldüm :(
dua ile olmaz bacım ya o işler.. batıl şeyler
Dua edeceğine polise git mahkemeye git boşan
polise gecen yil gittim kimsem yok Ailemin durumu ekonomik durumu cok iyi..4 gün kadsr kaldim polis uzaklastirma verdi ve bosanma davasi sctim poliste sikayetim var resimlerimi cektilrt her tarafim mosmor taninmiyordum.. Butun ailesini araya koydu geri dön degisicem dedi inanmadim teoefinlar durmadi sudmadi.. ve sonuc geri döndüm ams cok kötü durum hep uyumak istiyor uyandiginda da kavgs cikwrtiyor. Bu grcede oyle oldu. Malesefmlm
Tekrar aç dava
sanirim davaya gerek yok gitmem yeterli. Ikinci kes dava acabikit miyim? Cunku beni sikayetimi geri almam icin polise goturdu babami yeni kaybettim psikolojim bozuk bu aralar, biraz tartistik ondan sikayette bulundum dedirtti.. Ama poliste resimlerim ve darp raporum var.
Tamam işte git aç. Raporlar zaten var. Düzelecek dedi inandım güvendim vaz geçtim daha beter oldu de
Haklisin cok sağol.
Rica ederim de işte keşke zamanında vazgeçmiş olsaydın da bu dertleri cekmeseydin
Dua et 🤷
Hamgi duayi etsem ne yapsam bilemedim..300 tane dua okudum 1 saatte.. simdi ruyasinda agliyor subhanALLAH.
😓😓ya hakkında hayırlısı olsun kardeşim
yatak konusunda peki sana ilgisi nasl
Tabi dua önemli
Cok uzucu
gereksizmiş desene..