Eşimden zulüm görüyorum bu dualar iyi gelir mi?

8 yillik evliyim. BIR tane kizim var 6 yasinda. Eşjm sürekli zulm ediyor bize hapis hayati yasatiyor. Herkes tarafindan hem görsel olarak hemde kisiligimle begenilen sevilen biriyim. Eşimden cok zulm goruyorum. Gecen yıl babami kaybettim.8yil boyunca evde kapali tuttu babam genç öldü trafik kszasinda, yetim kaldim.3 gün sonra okadar dövdü ki beni anlatmamam. ayrintilara giremiycem cok uzun. Ertesi sabah polise sikayet ettim 8 yildan sonra babamin vefaatinden sonra dayaga devam etmemeliydi. polise siksyet ettim ben annemin evine gittim kizimla. Bosanma davasi actim.4 gun sonra yalanlarla kandirdi geri döndüm. Polise gittim babam öldü diye hassas im bu aralar esimle tartistik ama sikayetimi geri cekiyorum baristik dedim... Hicbir sey degismedi dsha kötü oldu. Kizim bile agliyor bagirma anneme diye, kizimi tehtid ediyor seni öldürürm diyo.. Kizim hereeyi goruyor ekonomik durum da iyi degil o muhim degil zaten annem bakiyo bana ve kizima.. Kocam cok zulm etti bu gece 100 Fatiha 100 Ettehiyatu 100 ihlas okudum işe yarar mi, lutfem yardim.. Cok yoruldum. Baska ne okumaliyim?
Eşimden zulüm görüyorum bu dualar iyi gelir mi?