Kimse kimsenin inancına ve ibadetine karismamali. Yalnız tek konun din ise ve bunla kafayı bozmuşsan itici olursun. Adam oturup senle akşama kadar dua okumaz
Sevgilinin gözünde itici yapıcak diye namazı mı bırakıcaksın? Cidden yazık ya ...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şaka mı yapiyosun ya itici buluyosa defolsun gitsin. Sen namazı ne için kılıyosjn kardesim. Bunu bı düşün bence. Gerçek sevgiliyi memnun etmeye bak sen
Saçmala lütfen namaz senin inandığın dinde yapılması gereken bir ibadet ve sen bunu yapıyorsan ne mutlu sana itici yaptığını falan dile getiriyorsa sevgilin şutla gitsin karşına daha iyisi çıkar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bunu biz bilemeyiz kendisi bilir.
Her insan yapacaklarında özgürdür, yapılacak eylemi her şeyden önce kendimizi düşünerek yapmalıyız. Başkalarını ilgilendirmemeli
Kimse kimsenin inancına ve ibadetine karismamali. Yalnız tek konun din ise ve bunla kafayı bozmuşsan itici olursun. Adam oturup senle akşama kadar dua okumaz
Böyle soruları provokasyon olsun diye mi soruyordunuz? Yoksa cidden beynin mi yok?
Ciddi soruyorum
Beni engeller misin? Beyni olmayan insanı görmek istemiyorum namazı resmen sevgiline karşı küçümsemişsin sorduğun sorunun mantığı yok
Zavallı birisisin sen
neden itici olsun yobaz olmasın din ibadet dikte etmesin yeter tanrı ile kul arasındaki şey beni ilgilendirmiyor
itici? benim hoşuma gider çok hem de benim namaz kılan sevgilim vardı hayran oluyordum adama aşkım namaza gidiyorum dediğinde bile öyle diyim
Namaz kılsın diye itici olacaksan ol bizahmet Allah'ın emri ve rızası mi onun rızasımi?
Sevgilinin gözünde itici yapıcak diye namazı mı bırakıcaksın? Cidden yazık ya ...
Şaka mı yapiyosun ya itici buluyosa defolsun gitsin. Sen namazı ne için kılıyosjn kardesim. Bunu bı düşün bence. Gerçek sevgiliyi memnun etmeye bak sen
Namazina olumsuz bakan biriyle ne sevgili ol ne arkadas ne de evlen
slkmısın ne düşünürse düşünsün ibadeti allah ve kendin için yapıyorsun
Doğru ama onunla konuşurken sevmediğini hissettim
bi git ya o istemezse ibadet etmiycen mi ben olsam çokta tın derim
Saçmala lütfen namaz senin inandığın dinde yapılması gereken bir ibadet ve sen bunu yapıyorsan ne mutlu sana itici yaptığını falan dile getiriyorsa sevgilin şutla gitsin karşına daha iyisi çıkar
Allahın bize emri yapmak zorundayiz bi hem belki sevgilinde kilmaya baslar senden gorup
sevgilin seni seçtiğine göre o da dindardır
Bilmiyor ama daha çok aşko kuşko kızları beğeniyor
niye dindar olduğunu gizliyorsun ki, belki tercih etmeyecek öğrenirse. baştan düzgün tanıtmak lazım
Senin seçimin karışamaz
Öyle insandan sana hayır gelmez zaten
Bu sevgilin dahil kimseyi bağlamaz
Gerginsin yine
Estağfur tövbeeee. Sevgilinize de size deee
Ne alaka bende kiliyorum
Sevgilin ateist değilse yapmaz
Siz gercekten cok farkli kafalardasiniz.
Yapıyorsa ayrıl zaten