Babama, ailemd güvenirim gözüm kapalı. Onun dışında diğer akrabalarıma karşı bile dikkatli davranıyorum ki yani öyle olması gerek bence. Hayatta hiç yapmaz dediğim kişiler bana öyle şeyler gösterdiler ki bu hayatta gerçekten de kimseye güvenemez oldum, güven sıkıntısı yaşar oldum. Güveninizi zedeleyecek o kadar çok insan var ki... Önemli olan güvenebileceğiniz insanı hayatınızda tutmaktır. İnsanların karakterini çözmekten geçer o da işte. Her insanı çözmekte mümkün değildir bu yüzden her önümüze gelene güvenmemeliyiz. Hayatta sizin duygularınızı, maneviyatınızı hayatınızda tutmamanızı mümkünse güvenilmemesini düşünüyorum. Güvenmesi gerekilenler bellidir; aile, belki de bir kaç akraba falan ya da sevdiğinizdir. En azından ben böyle düşünüyorum :)
Annem, kardeşim, 7 tane ilkokuldan gelen erkek tayfamız (hepsine aşırı güvenirim, ne olursa olsun direk koşarlar) ve buradan tanıştığım ama ailem kadar değerli çok sevdiğim arkadaşım (:
Bu hayatta gözüm kapalı anneme babama erkek kardeşime ve eşime gözü kapalı güvenirim. Aile demek güven demektir. Güveni olmadığı bir yerde aile olmamız mümkün olmaz.
Gözüm kapalı kimseye güvenmiyorum. Babam bile olsa.. Güvendiklerim tarafından hep yarı yolda bırakıldım.. En "yarı yolda bırakmaz" dediklerim bile bıraktı gitti, hiçbirşey demeden.. Sözün kısası gü-ven-mi-yo-rum. Kırdınız, kırdınız.. sonra da diyorlar ki "kadınlar dengesiz ve anlaşılmaz".. ahhh bir konuşsam var ya..
Gözüm kapalı güvendiğim birkaç arkadaşım var. Ve şu ana dek onlardan yana tek bir problem yaşamadım.
Bir de @PEACEg var. Biz reelden tanışıyoruz. Siteye sonradan geldi. Her şeyimi rahatlıkla anlattığım birisidir. Vakti zamanında Gaziosmanpaşa'ya ölüme bile gittik. Kraldır.
Kimseye gözü kapalı güvenmemek lazım diye düşünüyorum. Aileme güvenirim eyvallah ama her zaman kendini sağlama alacaksın ki insanlar güvenini kırmasın. Güzellik gibi güven de görecelidir.
Bu hayatta gözü kapalı güvendiğim tek kişi benim gözü kapalı güvendiğin inandığın insanlardan karşılığını görememek büyük hayal kırıklığı yaratıyor insanda çünkü o yüzden kendimden başka hiç kimseye gözü kapalı güvenip inanmıyorum.. 💫
Yalnızca annem var. Onun haricinde ailem dahil kimseye gözüm kapalı güveneceğimi sanmıyorum. Daha doğrusu kimseye sonuna kadar güvenilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Hic kimseye... nedeni şu aslında ; kime karşılıksız guvendiysem hep bir b*k yiyip arkamdan is cevirdiler , buna ailemde dahil malesef... gunumuzde kaldimi oyle iyi yurekli durust insanlar!!! Ama şu var belli yuzde olarak guvenirim gerisini karşımdaki insanın tutum ve davranışlarına bağlı bırakıyorum.
Kimseye gözü kapalı güvenmem. Ne zaman ki sırtımdan vurmayacaklarının garantisini verirler (ki bu da mümkün değil) işte o zaman onlara olan güvenim katbekat artar.
Aileme gözüm kapalı güvenmek isterdim. Elimde değil sevemiyorum. Sevmek için elimden gelen çabayı herzaman gösteriyorum. Maalesef sadece kendime tam olarak güvenebiliyorum şu an. İleride ailemede tam güvenmek isterim tabiki. Hayat ne getirecek bilmiyorum artık.
en sevdiğim arkadaşlarıma çünkü onlar beni dinlediler ve beni gerçekten sevdiler bütün depresyonlarımda yanımdaydılar ve yanımdalarda kesssinlikle onlar i ❤️n ❤️n ❤️z
Sadece 1 kişi var, ve daha fazlası da olamaz benim için, bazen boşa çıkabiliyo insanın güveni bu yüzden sıkıntıya girmek istemem 1 gayet iyi benim için