Selam ♾️ bu hayatta gözü kapalı güvenirim dediğiniz kimler var, eğer yoksa bile öyle birilerinin olacağını düşünüyor musunuz. ya da bu hayatta kimler olsaydı onlara güvenirdiniz.

Selam ♾️ bu hayatta gözü kapalı güvenirim dediğiniz kimler var, eğer yoksa bile öyle birilerinin olacağını düşünüyor musunuz. ya da bu hayatta kimler olsaydı onlara güvenirdiniz.

Güven biraz içi dolu ve ucu açık bir kavram. Her insanın güvenilir ve güvenilmez tarafları vardır. Kimisi çok iyi sır tutar, kimisi yarı yolda bırakma, kimisi arkandan hep seni savunur.
Bu yüzden benim de mantık çerçevesinde; tanıdığım ve hangi konuda güveneceğimi bildiğim insanlar var. Tabii ki fazla da değil. Toplasan 1 2 kişi anca var.
Teşekkürler 🌸
Ne demek🌸
Hayatta kimseye gözü kapalı güvenmem gözlerimi ne kaparım ne de arkamı dönerim. Bir ben Bir sağlığım var elimde. Onun haricindeki herkes seni işine geldiğin sürece destekler ve sever
Gözüm kapalı anneme güvenirim hafif aralık da dostlarıma :D
Teşekkürler kardeşim 😄✨️🥂
Rica ederim abla :D 🥂✨
Ben kendime güvenemiyorum ki
Kendine güven bence abla 🌹🌹
🌷🦋
Cevap
24Cevap
Ailem dışında kimseye gözüm kapalı güvenmiyorum.
Kimseye gözüm kapalı güvenmem..
Sadece ve sadece annem ve babam.. Her sıkıntım da ihtiyacım olduğunda yanımda olanlarım.. Ne yaparsam yapayım onların emeklerini ödeyemem.. Allah uzun ömürler versin inşallah can parçalarıma..
Aileme diğer kişilere nazaran daha çok güvenirim lakin hayat bana en çok kendime güvenmem gerektiğini öğretti. İnsanlar güvenimi yıktı, hayal kırıklığı olarak kaldılar ben de. Tamamen güvenmiyor değilim, çünkü güvenmek de bir ihtiyaç lakin kimseye her konuda güvenmiyorum, herkes her şeyi yapabilir, ben bile kendimi yanıltıyorken insanlara her şeyimle, tüm benliğimle güvenmiyorum, tamamen güvenmemem gerektiğini hayatın kendisi bana öğretti
Tüm duyu organlarım kapalı güvenebilirim :) oyş cevabımı görse gözleri yaşarır kjfdksmkxms ailem, en yakın arkadaşım
Teşekkür ederim sdjksdkskd
Rica ederim 😂
Ailem harici, sen ve güzel yürekliler var kardeşim 😊🌹
Teşekkür ederim abla sende aynı şekilde :) 🌹
Rica ederim kardeşim 😊🌹
Kimseye o kadar güvenemem. Belki ilerde güveneceğim biri karşıma çıkar.
Teşekkürler
Rica ederim 🌸
Ailem ve arkadaşlarım. Onun dışında kimseye güvenmiyorum
Maalesef gözüm kapalı güvenebileceğim kimse yok, bundan sonra hayatımda öyle birilerinin olacağını da sanmıyorum 😞
Var tabii hatta 8-10 kişi var aile hariç. Hemde hem iş hem mali hem dışardan destek her türlü güvenli yakın dostlarım var
Amâlkaya güveniyorum 🪴👩🏻🌾🌷
Çok güvendiğim dostlarım vardır ama gözüm kapalı güvenebileceğim sadece ailemdir.. Bunun dışında her insanın bir başkasını satması için bir zaafı vardır..
Annem sonra partnerim belli bir noktaya kadar oda...
Kimseye güvenmem. Öyle birinin olacağını da düşünmüyorum. Olsa bile yine de güvenmem.
@cattyluna çocukluk arkadaşıyızdır ama artık kardeş gibiyiz 💕
Belli konularda belli kişilere güveniyorum ama her konuda güvendiğim hiç kimse yok.
Hayatımda gözüm kapalı olarak güven duyduğum sadece annem var.
Ben herkese güveniyorum ama bazen yanlış bir şeyini gördüğüm de kuşkulanıyorum
bir kardeşim var allah yokluğunu göstermesin
Gozu kapalı kime güveniyorum dediysem hayatımın en büyük darbesini aldım. Kimseye guvenmeyin
3kişi var..
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
Kimseye o kadar güvenmiyorum
Annr ve babam. Sonra ablalarım.
Selam.. şükür ki güvendiklerim hâlâ var
Ailem ve en yakın arkadaşlarım
Ailem disinda birkaç kisi daha var.
Ailem..
Dostum Ailem
Kimseye gözü kapali güvenilmez Barış
kimse yok maalesef ki. çok isterdim olmasını
Gözüm kapalı güvendiğim bir kaç kişi var
Annem var tek kişilik ordu gibi 🖤
Sadeceee annemmmmm
Annem olabilir 💖 başka yok maalesef 🤭
Gözüm kapalıyken gördüklerim😅
Ayna da gördüğüm yüzüm
Gözü kapalı kimseye güvenmem.
Yengem kesinlikle ✨
Annem ve babam..
Kimse yok. Kendimden başkasına güven duymam.
Kimse.
kimse yok ahashsjsjd
Anam
Kimse yok.
Kocam
Ailem
Var bir kaç kişi
Kimse yok
Kendi iç sesim
Annem kocam
Allah'tan başka kimseye güvenmem.
Gamzem var