Keşkeleri unutup, geride bırakalım bugün.
Günümüz güzel geçsin🌺

İyikilerim bile boğazımda diziliyor
İyiki kızım var diyorum ama keşke olmasaydı da babasız büyümeseydi benim yüzümden diyorum.
İyi ki üni okudum diyorum ardından keşke okumayıp, evimin ve eşimle aynı evi paylaşmanın tadını sindire sindire yaşasaydım diyorum.
İyi ki iç mimarlığa gittim diyorum sonra keşke memlekette olsaydım da annemin son zamanlarında ona sarılsaymışım diyorum
İyi ki boşandım diyorum, sonra keşke boşanmayıp bütün duygularımı aldırıp o evde kalsaydım diyorum.
Ah keşke...
İyi ki hayattayım,
İyi ki saglikliyim,
İyi ki kızıma sarilabiliyorum,
İyi ki güzel yemekler yapabiliyorum,
İyi ki cizebiliyorum,
İyi ki pozitif bir insanım,
İyi ki insanlara iyi geliyorum,
İyi ki seviliyorum,
İyi ki önemsemiyorum,
İyi ki sesim guzel,
İyi ki yiyip yiyip kilo almıyorum,
İyi ki güler yüzlüyüm,
İyi ki her şeye ragmen pozitifim...
En önemlisi de hayatından SEN geçen hiçbir kimse keşke demedi, İYİ Kİ dedi eminim buna.
İYİ Kİ VARSIN🌺💞
İnsanlara iyi geliyor muyum bilmem ama seni çok seviyorum ♥️ İy ki varsın kardeşim..
Hayatım da iyiki kelimesi mi yoksa keşke kelimesini mi daha çok kullandım diye düşündüm biraz..
20 li yaşlarda çok keşke kelimesi hayatımdaydı keşke şu olsaydı keşke bu olsaydı keşke bunu farklı yapsaydım keşke bunu başka açıdan baksaydım diye
Ama sonra 30 lu yaşların başında olanlara iyiki demeye başladım olmayanları zaten onları umursamaz bir hale geldim ki zaten elimden geleni yaptığımı fark etmiştim...
Şu sıralar keşkelerim yok iyikilerim de ama ne olacaksa iyiki olacak ya da hiç olmayacak
Bendeki 30 yaşından sonra uyanma evresi birkaç sene erken gerçekleşiyor sanırım. 27 yaşıma adım attigimdan berı bir şeyleri daha bir ayırt eder haldeyim. Davranışlarim ve sonucunu daha kestirebilir halde mesela, keşke ve iyikileri dengede tutabilir halde, kesmeleri kabul edip iyikilerle üstünü kapatır halde.
İyi ki mutlu yuvam var
keşke daha bilinçli evlenseymişim
iyi ki güzel bir işim var
keşke daha erken bu işi bulsaymışım
iyi ki seviyorum
keşke beni arzulasa (bu çok açık oldu yav) 🙈
iyi ki mühendislik okumuşum
keşke alanı farklı olsa :)
Seninle dağlar denize paralel uzanır şeklinde sanırım 😁
Olsun , ama iyikileri hep üste yazmissin bak☺️😉
Öyle, önce iyimser bakış açısı.. bu bize iyikileri hep gözümün önünde bulundurmayı sağlıyor
Soru başlığını ilk okuduğumda direkt keşkelerim diye cevaplayasım geldi ama yine öyle güzel yazmışsın ki iyiliklerimi keşkelerimin önüne koymam gerektiğini anladım ve bunun beni ne kadar mutlu edebileceğini hayal ettim..🤍
☺️ ne mutlu sana. Bak bunu yapabiliyor insan inandırıcı gelmese de, keskeler geride kaldı, iyikiler bizim yanimizda ve önümüzde olanlar. Keşkelerle yaşamak geçmişe bağlı kalmakla aynı şey değil midir aslında? Bırakalım , önümüze bakalım güzelim😘 iyi ve güçlü hissettiriyor inan.
💜🤍💜
Cevap
10Cevap
Herkesin keşkeleri vardır ama ben keşkeleri görmezden geliyorum.
Hayat felsefem Keşkelerle yaşamaktansa belkilerle yaşarım daha iyi..
Keşkelerime de iyiki diyorum. Çünkü onlarda bana bir doğruyu öğretiyor..
Ne güzel işte 👏🏻 Herkes bunu yapabilse mutlu olmak çok da zor değil.
Bu kadar mutsuzluk içerisinde kendimizi mutlu etmeye çalışmalıyız
İyi ki ile başlayan cümleler kuralım
Iyikiler
Daha önce keşke dediklerime şu an iyiki diyorum
Hepimizin yapması gereken 👏🏻
Keşke dediklerin hayırsız olduğu için bunu ilerleyen zamanlarda anlıyorsun
Ve sonra
Iyiki olmamış diyorsun
Sizin şer bildiklerinizde hayır, hayır bildiklerinizde şer vardır...
Kesinlikle
İyiki ve keşke şuanda birbiriyle fena çatışmaya girdi bende durum böyle anlık olarak🤣
Bir iyi ki bir keskeyi götürüyor bu sınavda ☺️
Bir keşkem ömrüm boyunca bütün keşkelerime bedel oldu, iyikiler biriktiyorum o daha çok.🌸
Yaşanmışlıklar keskeler üst üste geldi mi acıtıyor, bu acı uuzun zaman can yakabiliyor. Ama mühim olan o Keskeden çıkardıklarımiz, yerine koyacağımız iyikiler.
İkisine de yer vermiyorum hayatımda. İyiki diyosun götü kalkıyor, keşke diyosun zaten hiç olmuyor
Öyle nasıl yaşanır bilemedim , ironi bu sanırım 🤔🤔 attığı bir adıma ya iyi ki der insan ya da keşke.
Ne gerek vardı ki'ler. İyikilerim de var keşkelerim de. Ama ne gerek vardı ki diyorum kimi zamanda.
Sanki o da biraz keşke ye yakın gibi ne dersin🤔
İyimser bir keşke belki de.
Ama iyi ki kadar sevimli değil yine de 🙄
İyi ki lerle doldurursun umarım heybeni bundan sonra ☺️
Keşkeler
İyi ki ye dönüştürmek için uzunca bir yol var onunde ☺️
İyiliklerim olabilir. Keşkelerim hiç olmadı.
Keske'si olmayan yoktur. İyiki'si ağır basan vardır bence
Olsa yazardım. Bundan sonra olur mu bilemem. Keşke cümlesi pişmanlık ifadesinin anlamını taşır.
Kucucuk de olsa vardır. Mesela birini hiç istemeden de olsa kırmadin mi, ya da seni kıran kişi için hiç tanımamış olmayı dilemedin mi. Gibi.
Bahsettiklerin istem dışı ayrıntılar. Tabi ki olmuştur. Tabi ki de kimse mükemmel değildir. Ama hiç tanımamış olsaydım dediğim kimse yok. Sonuçta mutlu olmak elimizde. Zaten herşey de mutlu olabilmek için değil mi
İyikiler daha fazla çok şükür.
☺️☺️
İyiki hiç olmadı
Hep keşke hep
Keşkeler
Bir bir yerini iyi ki ler alır umarım ☺️
Keşke keşkelerim az olsa :(
Bundan sonra keşke dememeye çalışıp, sahip olduğumuz iyikilerin keskelerin üstüne toprak atmasını sağlayabiliriz, mümkün 👍🏻
Elbette mümkün ama yoruldum ya..
Yorulmayan var mı, yorulduk ama pes etmeyelim.
of ulen be fazla
Yerini iyikilerle doldurmaya başlayınca bir bir azalacaktir o fazlaliklar
Hayırlısı be bacım 🤙🏻
IYIKI !!!
Keşkeler daha çok
Yerini iyi ki lerle doldurabilecegin uzun yıllar var önünde daha genceciksin😘
Umarım bir bir aşıp kurtulursun 🤗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?