Kişilik & Karakter Güzel şeylerde var bu hayatta mesela___? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Cümleyi orijinal bi şekilde bitirin 😄Ben gibi olacaktı o 😄 Güzel şeylerde var bu hayatta mesela___? Cevapla Orijinal Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. güzel şeyler yok maalesef bu hayatta 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Sağlıkla nefes almak güne merhaba diyebilmek🌻 2 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Güzel şeylerde var bu hayatta, mesela;Kuzu pirzola. 1 0 Yorumla
TheBourty Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sessiz sedasız salına salına kalbime girip baş köşeye oturman gibi 1 0 Yorumla
Sssfffzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tanımaya yeni başladığın bir insanın tıpkı sana benzemesi gibi 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. mesela iyi kalpli insanlar var 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Özel hissettiren, yüzünü güldüren. 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Beşiktaş gibi :D 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben gibi ajsjdjdkfkfk 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Sen gibi değer verdiğim birisi yok 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Anne olmak gibi 😍🥰 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Uyku gibi 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Yorum yok 😒 1 1 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Güxel şeylerde var bu hayatta iyisi güzeli bizi bulmaz …. doldur boşluğu hadi 😀 Yorumla
Tambirkompetan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Mesela galatasarayın bu gün 3-1 kazanması gibi 1 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Ben gibi ✌️😁 1 0 Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Kahve ve tatlı 1 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. Kediler gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
güzel şeyler yok maalesef bu hayatta
Sağlıkla nefes almak güne merhaba diyebilmek🌻
Güzel şeylerde var bu hayatta, mesela;
Kuzu pirzola.
Sessiz sedasız salına salına kalbime girip baş köşeye oturman gibi
Tanımaya yeni başladığın bir insanın tıpkı sana benzemesi gibi
Kendim, kahvem, müziğim bana göre.
mesela iyi kalpli insanlar var
Özel hissettiren, yüzünü güldüren.