Bu günlerde Corona virüsü yüzünden tüm dünya aynı durumda. Sokağa çıkıp iki yürüyüş yapmak çözüm değil. Tek çözüm sosyal ortamlardan uzak durmak. Evde kalmak ve ev hayatına alışmak. Peki siz bu malum günlerde evde depresyona girmemek için neler yapıyorsunuz? Uzun süre evde kalındığında anksiyete, stres, kaygı ve depresyondan uzak durmak için neler yapıyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
🌺🌺
Karantina günlerinde stresinizi azaltmak için evde neler yapıyorsunuz?
Aslına bakarsak bu tatsız hadiseden öncede evde vakit geçirmeyi seven biriydim ve benim için pek değişen bir şey olmadı. Çocuklarla daha güzel vakit geçiriyoruz, oyunlar oynuyoruz. Bundan da ciddi ciddi tat alıyorum, hele ki gece evin içinde saklambaç oynamaya bayılıyorum onlarla. Ayrıca yan flüt kullanıyorum müzik yapıyorum, ibadet ediyorum ve zaman gayet güzel geçiyor. Rabbim sizlerede sağlık ve afiyetler versin.
Her gün işe gitmek zorundayım bence işe gitmek de aynı sorunlara yol açıyor. Yolda sanki hastalıktan kaçıyormuş gibiyim sürekli sanki her yer sürekli dibimde ama göremiyormuş gibiyim 🙄 Sanırım bu da çok zor yani dezenfektan ve kolonya kullanmaktan ellerim inceldi.
27. Gün mala bağlama modunu açtım, artık hiçbişeyden zevk almıyorum sıkılmaya bile sıkılıyorum. Gerçekten çok zor. Bir an önce son bulmasını diliyorum. Depresyona gireceğiz herhalde topluca:(
Kitap yazmaya çalışıyorum uygulama aracılığıyla, aynı zamanda kitap okuyorum, zaten onun haricinde ders çalış test çöz kardeşinle kavga et derken zaman gidiyor.
Fesleğen ektim, soğan ektim balkon saksılarıma. Baya stres attırıcı etkisi var toprakla uğraşmanın ama hava aşırı rüzgarlı balkona bile çıkamıyoruz yahu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bol bol ağır yaşamlardaki laparaskopik ameliyat sahnelerini izliyorum, doktor nasıl da güzel sokuyor aleti hastanın midesine hatta biraz daha döndürüyor ki iyi girsin ondan sonra makası sokuyor aletten içeri obezin içindeki midenin %90'ını alıyor ve o kestiği mideyi şlakk diye çıkarıyor kameraya gösteriyor ben de diyorum ki, o seksi ellerine kurban olurum, hatta ulan yakışıklı doktor uzat öpüp başıma koyacağım o şifalı ellerini diyorum ösjsjzözöçvçakki 😂🤣