İnsanların, hak din olan, kuranı kerime ve islama yeteri kadar inanmayıp, ilim öğrenmeden din adına ahkam kestiklerini görmek beni üzüyor, çünkü herkesin bir sınavı birde deneyimleri vardır..
Mesela sizin teziniz uzaylılar, ancak kuranı kerim derki, biz yer yüzünün halifesi olarak insanları yarattık, şimdi uzaylı varlıkların zeki olduğu halk arasında yaygındır, halifelik zeka ile olur, yani bir maymunun bizi yönetmesi saçma olurdu değil mi!
O halde uzaylı konusunda bir çelişki var, diğer yandan ben insanları ve cinleri sadece bana kulluk etsin diye yarattım buyurur rabbimiz, afedersiniz tuvaletten çıkarken poposunu yıkamayı bilmeyenler bu farklı boyuttaki varlıkları inkar ediyor vs, konu böyle uzar gider, biz hakkı ile kuranı tanımadan ve öğrenmeden hiçbir şeyi hakkı ile öğrenmeyiz..
Teknik olarak biz zaten uzaylıyız. %99 emin olduğum, ama kanıtlayamadığım şey; insanların vahşi olduğudur. Misal, herhangi bir insana kötülük konusunda fırsat tanınırsa akla gelebilecek hem ahlaki hem de kanuni açıdan gerçekten en berbat olarak adlandırdığımız şeyleri çok rahat fiile dökebilir. İşkence, tecavüz, zoofili, pedofili, nekrofili, yamyamlık, cinayet, insan kaçırma ve gasp bunların başında gelir. Aynı anda hem yetişkine, hem çocuğa, hem bebeğe, hem ölüye, hem de hayvana çekim duyan ve çekim duymakla kalmayıp bunlara tecavüz, işkence ve gasp ettikten sonra acılar içinde öldürmek isteyen (diri gömmek/canlı yakmak/suda boğmak/ampute etmek) insan türü olduğumuza eminim. Bizi özümüze dönmekten alıkoyan tek şey içinde bulunduğumuz düzendir.
Farklı alanlarda uzman olan aşırı zeki bir grup insanlar gizli bir tesiste ellerinde çok farklı teknolojiler var. Ülkemiz için çalışıyorlar. Uzaktan kafanın içinden konuşma, ileri beyin görüntüleme tekniklerinden tut bilim kurgu filmlerinde sadece görebileceğin teknolojileri barındıran bir tesiste çalışan bir grup insan.. Kimse bilmez. Kanıtlayamıyorsunda.
Din bir perde görünmez bir kalkan zırh gibidir ve en büyük ticari silah fakat halen bunun tüccarlığını yapanlar var ve kanıtlanamıyor. Bunun üzerine birşey söylersen diyanet tarafından direk fetva hemen ateist damgası :D Fakat onların yetiştirdiği akademisyenlerin söylediğine göre Hz. Nuh'un cep telefonu var ilginç.
valla dunya'da uzaylilar olsa bile gitmislerdir. yarin obur gun intergalaktik seyahat de yasaklanirsa kaliriz oyle diye cekip gitmislerdir. 😂 the Hitchhiker's guide of the Galaxy filmindeki gibi gezegen kapanabilir, dikkat etmek lazim. 😂
1) Hem fiziksel hem metafiziksel olarak paralel evrenler var. 2) Vampir, deniz kızı vb. bazı mitolojik varlıklar gerçekten de var. 3) Her yaşta boy uzatmak, esnemek ve biyokineziyle hastalık tedavisi mümkün.
insanların kendilerini bildikleri halde başkalarına bunu ispatlamaya çalışması ve kimsenin bunu anlamadığını kesin olarak biliyorum ama kanıtlamam imkansız.. çünkü herkes anlıyormuş ya da ispat etmeye çalışmaya devam ediyor :)
Söylediğin şeyin bende farkındayım ama kanıtlayamaıyorsun... Ayrıca Coronanın biyolojik bir silah olduğunu , kimler tarafındna yapıldığını , 2019 yılı içerisinde tedavisinin patentinin alındığını bilyorum ama kanıtlayamıyorum...
Doğa üstü güçlerin aramızda farklı yaşam formlarının olduğuna net eminim ama kanıt sıkıntı. bu arada uzaylı konusunda bilgilerini paylaşırsan benimle sevinirim
Insan etten kemikten var olan basit bir varlık değil. Bu beden inasanı dünyada tutmak için dizayn edilmiş kafesler. Ruh için hersey mümkün özgür ve sınırsızdır. Evrilicez
Sürekli kulaklarım çınlıyor ya çok küfür eden biri var ya da ismimi zikreden biri. Ama kim olduğunu ne dediğini kanıtlayamıyorum. Ama kulaklarım çınlıyor ona eminim.
Merhaba... 😎 Şimdi size veya herkese dürüstüm ben desem kanıtlamak zorunda kalacağım nasıl kanitlayayım? Zaman alıyor tanımak lazım bir sürü iş 🙄 Bu ve buna benzer şeyler... 🙄
Uzaylıların varlığına ben de inanıyorum. Çünkü evrenin bile şu anda sınırları belirlenemiyorken sırf bu kainatın sadece insanlar için olması bana pek mantıklı olarak gelmiyor.
Bu dünyada tek biz değiliz evrende bizden başkalarinda olduguna inanıyorum Allah bizi tek yaratmadı ama ufolara bu kadar kafayı takmamak gerek varsa var onlar kendi dünyalarında yasiyorlar
Burda gizli hesaplardan hayali olaylar yaşayan ve kendini buna inandıran insanlar var kadın olduğunu iddia eden erkekler çoğunluktadır ama ispat edemem
Reenkarnasyonun olduğunu düşünüyorum ama kanıtlayamam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Insanlar bir garip yuce Allaha inanmazlar kutsal peygamberimize kitabimiza inanmazlar. Cin seytan uzayli gibi seylere inanirlar nasil bir beyin karmaşasi yasiyorlar anlayamiyorum
Evet şimdi uzun bir şekilde anlatayım tatile gitmiştik biliyorsunuz tatile gidilidimi gece dışarı çıkılır dondurma alınır sahilde dolaşılır saat 12 gibiydi marketin önünde arkadaşları bekliyorum birde baktım havada birbirinin etrafında dönen cisimler ilk başta hani uzaktan gelen bir ışık mı diye düşündüm ama bir tel bende görmüyprdum insanlarda toplaştı fotoğaraf felan çekiliyolar daha sonra cisimler yaklaştıkça netleşti demir bir cisim olduğunu anladık biz gidene kadar hala dönüyorlardı xperim 1 olduğu için fotoğraf paylaşamıyorum yoksa fotoğaraf kanıtım da var bu olay 2012 yılında oldu bu arada