Bir erkeğin kız arkadaşı olup olmadığı nasıl öğrenilir ve nasıl anlaşılır?Adamla çok sınırlı ve az sayıda görüştüğünüz sosyal ortamlarınız varsa,facede ilişki durumunda herhangi bir şey yoksa,adamın arkadaş çevresiyle pek samimi değilseniz ve güvenemiyorsanız ve o kişiye de kendinizi küçük düşürmeme adına direk böyle bir soruyu soramayacağınıza göre nasıl sevgilisi olup olmadığı öğrenebilirsiniz ve anlayabilirsiniz?
Cevabın nedir?
öğrenmek kolayda
su devırde atıyorum alımlı bıraz cıcı bır bayan dan ılgı alan genel deyil ama coğunluk zaten yok gıbı davranır... sormayı dene tanıyorsn yada cok uzaksın ona sanırım hıcbırbılgın yok016 Yorumla
Soran+1 yılevet çok uzağım 16 günden beri görüşemiyorum:(şimdi de final dönemindeyiz,farklı fakültedeleriz,görüşemiyoruz..:(
Soran+1 yılvar ortak arkadaşımız ama güvenemem:( çünkü önceki deneyimlerime bağlı olarak bunu söylemiyeceğim,söylersem büyüsü bozuluyor:(
Soran+1 yılevet ekli ama ilişkisinde bir şey gözükmüyor;face resimlerinde de hep yalnız çıkmış,anlayamaıyorum ilişki durumunu:(
Soran+1 yılfinal sonrasında doğumgünü var o zaman arayacağım;amacım yaz boyunca onla görüşmek de nasıl olacak,sizin taktiğiniz var mı onunla daha yakın arkadaş olabilmem konusunda...
- +1 yıl
eğer kucuk bır doğum gunu kutlaması olacaksa zaten eğer kız arkadasıda varsa buyuk bır ıhtımal orada olur. yoksada biraz ilgi gosterır yakınlasmaya calısırsın
karsılık alırsan zaten elektırık elektronıl o sırada hersey ilerler, onun dısında bir erkekden hoslandığını sen dırekt solersen , herkezde değil ama coğu kısıde var bu senden etkilenmese bıle senın ondan hoslanman yada etkılenmen hosuna gıder , sahıplenme ıcgudusu ıle karsılık verır gercekten hıssettiği için değil..
Soran+1 yıldoğumgününü telden kutklayacağım;çünkü hepimiz memlekette olacaz,sizce nasıl hem facede hem de telden nasıl kutlayayım ki değerli olduğunu onu şişirmeden kutlayayım...
Soran+1 yılama onunla fazla görüşmüşlümüz yok,telde bile görüşmedik,tel nomuzu bile yeni aldık,zamanla sık görüşünce beni tanırsa sever inancım var,inş.tek taraflı olmaz,inş.olur hep karşılıksız oldu bu yaşıma kadar aşklarım ben bıktım reddedilmekten,yalnızlıktan:(
Soran+1 yıl20
Soran+1 yılevet o diyorum;önce onla arkadaşlığımı ilerletmeliyim,inş.hayırlısı olur
En İyi Cevaplar
+1 yılçok merak ettiğin koyduğun soru işaretlerinden belli :D
10 Yorumla
elinde telefonla sürekli mesajlaşıyorsa sevgilisi vardır. ilişki durumu yazmamışsa yok demektir gerçi bazıları çakallığına yazmıyor ama böyle işte.
01 Yorumla
Sorannasıl kesin olarak anlaşılacak o zaman...
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılsormadan bilemezsin diycem, ama olanlarda bazıları söylemiyor yedekte tutma durumunu düşünüyorlar.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
30Cevap
+1 yılerkekle konuşulan konunun içeriği ilişkilere getirilir.ilişkiler hakkında ne düşündüğünden falan.sonra zarf atılır.kız arkadaşına da bole mi dedin dersin.buna cevap verince anlaşılır.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi söyle aynı ortamdaysanız onu gözle bakalım ilgi duyduğu samimi davrandığı bir kız var mı.Eğer erkek taraf o kızla sevgili anlamında bir şeyler yapıyorsa var demektir.
08 Yorumla
Soranhayır okul ortamında bakıyorum çok samimi olduğu kız yok
Okul ortamında yoksa çevreden de olabilir.Sen seçeneklerimizi kısıtladın.Ben sana şun soruyorum neden ona sormak varken zor yöntemi seçiyorsun?Ona göre birşeyler söyleyeceğim.
Soraneğer sorarsam hoşlandığımı anlar,benden uzaklaşabilir,ben ona daha da sınırlarımı koruyarak yaklaşmak varken niye uzaklaştırayım,nasıll daha yakın arkadaş olmalıyım onunla,erkeklerle böyle konularda iletişimim zayıf da...
Onla tanışmaya çalış bakalım.Arkadaş ortamından filan vs. sonra gider çıkma teklifi edersin...Ama iyice yakınlaş samimi arkadaş gibi...
Sorantanışıyoruz zaten,ona öyle teklif etmeden nasıl yakın arkadaş olabilirim,kendimi küçük düşürmeden?
Bak sen çok korkuyorsun.Kendini küçük görmemelisin.Facebook hesabı filan varsa ordan da arkadaş ekle.Biraz esprtiüel ol,hoşlandığı şeylerden konuşun.Gerisi gelir...
Soranfaceimde var;önceki deneyimlerime bağlı olarak korkmam çok normal,hoşlandığı şeyleri bilemiyorum,nasıl öğrenicem
Tabiki de ona sorarak öğreneceksin.Diyeceksin ki sen neleri seviyorsun?Bunu yapamam dersen davranışlarına dikkat en çok hangi aktivitelere önem veriyorsa onlar hoşlandıkları şeylerdir.
Gizli Üye(36-45)+1 yıloha lan tırstım valla psikopatmısın sen?bende meraklıyımdır sen bayagı meraklısın ama bir yol var keylogerlar var bu o bilgisayardan neye girerse girsin sifresi sana gelir ama programı yüklediğin yerden face girdir.
01 Yorumla
Soranne psikopatı ya sadece o adama fazla bağlanmadan yolumu çizmek istiyorum sadece;merakım işte bu yüzden lafınıza dikkat edin...
Gidip sorarakl. ama direk degil. Agzını aramanın bir sürü yolu var
04 Yorumla
Soranmesela ağzını aramanın nasıl yolu var?
Sorano sırrı biraz anlatsanız...:)
Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. yakın bi arkadaşına sorabilirsin..
ya da kendine..05 Yorumla
Sorandediğim gibi kimseye güvenemiyorum önceki deneyimlere bağlı olarak...
Soranben kendim dedektifim;ama yakalanırım korkusu var...
Soranhayır amatörüm;yakalandım üni.ortamında kötü niyetim olmadan karizmam çizildi üni.ortamında,bir daha yapamam...
+1 yılKız arkaşım olduğu dönemlerde flama ile dolaştım. Flamasızların kız arkadaşı yoktur. İçin rahat olsun gizli.
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir flama ile
- +1 yıl
+1 yılbence onu sıkıştıracak sorular sormalısın mesela sevgililer gününde sevgiline ne hediye aldın gibisinden basit bi soru sorulabilir o an dökülür herşeyi :)
00 YorumlaValla kaynaklara ulaşım sınırlı oldugundan öğrenemezsın anca süphelenırsın acaba var mı yok mu dıyee
00 Yorumlasürekli telefon elindeyse yada cocuqun arkdaşına sor!
028 Yorumla
Soran+1 yılçocuğun arkadaşlarına güvenemem,kimseye soramam;önceki aşklarımı anlattım millete büyüsü kalmadı:(
Soran+1 yıltamam ama aramızda olur mu?mesajla göndereceğim...
Soran+1 yılsize mesaj gönderemiyorum:(linki de burdan yayınlayamam,sizi ekledim ordan mesaj göndericemolur mu
Soran+1 yılkonuştuysan abiyle yanıt ne?gerçekten inanayımmı;benden bahsetme olurmu
Soran+1 yılinanayım mı sana gerçekten faceden konuştun mu,konuyu nasıl açtın anlatsana...sence adama şöyle bir baktığın zaman kız arkadaşı olma ihtimali nasıl?
Soran+1 yılevet o ne dedi yanıt olarak?çok akıllsın sen:)
- +1 yıl
oda bana böyle bilgi verdi .d.d.d aybettin halledicem ben sana ama !;)
Her ne kadar beni bağlamayan bir hususta olsa cevap vereceğim, bu dediğin senin karakterinle alakalı birşey sen derslerine önem verirsen başarılı olursun malesef daha önemli işlerimle ilgilenmek zorundayım sana başarılar
Soran+1 yılyani kız arkadaşı var mı yok mu kardeşim?dediğine göre sanırım yok...
Soran+1 yıltel.nosunu da istesene kardeşim,bu arada beni nerden tanıyosun,faceiimi nerden buldun diye sordu mu?
Soran+1 yılhayır ablacım benim çıktığım hiç olmadı(bu yüzden soruna yanıt veremiyeceğim)o abinin ilişki durumunu biraz daha sorgulayıp onla yakın olsana ,tel.nosunu da iste olur mu;bu arada nerden buldun beni cinsinden soru sordu mu?
Soran+1 yılpeki o nedi yant olarak,peki sence onun kız arkadaşı olma ihtimali nasıl?beni nerden buldun diye sordu mu?ben belki onla çok yakın olursun da tel.nosuna ulaşabilirsin diye öyle rica etmiştim...
Soran+1 yıltamam öğrenirsen haber ver bana burdan yanıt ver lurmu;abi iyi adamdır arkadaş olabilrsin tel.nosuna da ulaşırsan haber ver olur mu...haberlerini bekliyorum...
Soran+1 yılpeki ablacım o konuştuklarının haricinde ne konuştun;benden bahsetmedin dimi haberlerini umutla bekliyorum...:)
Soran+1 yılhelal olsun kardeşim bahsetmediysen benden:D:D kardeşim çok merak ediyorum onun ilişki durumunu biliyomusun;finallerimiz de var(kafamda fazla büyütmeden hemen yolumu çizmek istiyorum;o yüzden aceleye getiriyorum),sence ne zamana kadar öğrenebiliriz?senin halen face arkadaşın değil mi;bugün hiç açık görmedim...
Soran+1 yıltamam saol kardeşim mesajları gelirse burdan bana dönersin artık...
Soran+1 yılkardeşim abin gece facee girmiş;mesajına yanıt verdi mi...
+1 yılmasada otururken cep telefonunu masanın üzerine koymuyorsa kız arkadaşı olabilir. facebook unda onun duvarında duygusal bir parça paylaşabilirsin. eğer kaldırmıyorsa yoktur. örnekler çoğaltılabilir.
00 Yorumla
+1 yılİyi bir medyuma giderek cocuğun anne adıyla birlikte müracaat edersen sana gecmisten bugüne kadar ki kısmından ne öğrenmek istiyorsan anlatacaktir
04 Yorumla
Soranenteresan bir çözüm:)
Başka türlü zor olur çözümü bu isin
Soranmesela nasıl çözümleri?
Onu tanıyan birileri ile arkadas olabilirsin ama bu vaktini alacaktır senin
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimseyi takmıyo havalarındaysa , ya da çok kuul takılıyosa falan anlarsın yoktur. hissedersin zaten sevgilisi olunca biraz götleri kalkıyor bu arkadaşların .
10 Yorumla
+1 yılaynen ya bende sana soruyorum bi kız var onun sevgilisi olup olmadığını nası anlıcan faceden gözükmüyor sevgilisi var mı diye sorsam belli ederim korkuyorm be yardımcı olsana gizli
02 Yorumla
Soranaşağıda yanıt veren kişi çözüm için demişki;benim bir arkadaşım senden hoşlanıyor var mı sevgilin diye soracan;böylece okişinin senden hoşlanma ihtimalini,kendini o kişinin karşısında küçük düşürme gücünü en aza indirgeyecen hem de onun ilişki durumunu öğrenicen,bir taşla 3 kuş vuracan...
geçen sene bi arkadaşm ilknr diye birinden hoşlanıyodu bak isimde verdim ehueuhhe :D sora laf arası demiştim seni beğenenler arkadaşlrmda var diye o sıraarda sevgilisi vardı ama yinede kim demişki falan baya bi ilgilenmişti bende yaşca seneden küçük falan dedim ama yinede kantinde hep gözlerimin içine bakıyodu lanet olası hayat ama ben onu beğenmiyprumki daha güzel bi kız var onada selam vermekten öteye geçemiyorum utanıyorum nası iş ya
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamam sinirlenme bak keyloger olmassa git sor hatta git facene bakıcam de ne bilim işte aklıma gelenler bunlar
02 Yorumla
Sorangidip soramam hoşlandığımı anlamamalı;keyloger sağlıklı bir şekilde nasıl internetten indiriliyor ve uygulanıyor?
Cevap sahibiabi bende çok iyi bilmiyorum birkaç arkadaşım keylogerın ekmeğini çok yemişti.internetten araştır derim.fakat yasal değil bilgin olsun
Biraz bak anlarsın gözü çok dönüyor her gördüğü güzeli süzüyorsa boştadır aranıyordur
03 Yorumla
Sorandediğim gibi adamla sosyal yönden görüşmelerimiz çok az;bu arada facedeki profil resimlerinde hep yalnız nasıl anlayacağım?
Soranevet bunu uygulamalıyım
+1 yılSeni yedege almissa vardir yegede aldığını da nasil anlarsin uzak duru biraz ama acik kapida birakir eger salak bir erkekse zaten yedege tuttugunu anlarsn hayatnda biri oldugunuda ama akilli erkekse anlamak pek mumkun degl gizli tutmaya calisirlar.
00 Yorumlakendisine sor vesselam ... :D
link00 Yorumla
+1 yılherkes değil tabi ama genelde kız erkek elde tel takır takır mesaj ceker heralde burdan anlalsılır
04 Yorumla
Sorangenelde eli telde değil;nasıl anlayacağım
valla şimdi telefon kısmı iş konusunda da olabılır ama ; ama asırı olanı aşk mesk olayıdır nasıl kısmını pek bılemem senın sevdıgın bırı var herhalde senı severse zaten gelır acılır merak etme sevdiği varsada bı yerden cıkar bı zaman sonra diye düşünüyorum
çoğu bekar erkeğin sevgilisi yoktur. olsa evlenirler. ve çıkma olsa da sevmeyebilir seni görünce sana kayabilir mutlu bir ömür olablir.
00 Yorumlabunu soramıyosan diyelim ki yok, nasıl açılıcaksın ki :D
02 Yorumla
Soran+1 yılaçılmayacağım,açılırsam büyüsü bitiyor;bu sene şıpsevdililğim tuttu karakterime aykırı olarak;istiyorum ki ne ona ne de başkalarına söyleyeyim,söylersem bitiyor:(
- +1 yıl
evet yaaaaa aynı durumdayım. geçenlerde burdan da yazdım. ykm mağazsında bir kız gördüm bayıldım ayıldım çiçek gönderdim gitti tanıştım çıktık falan hiç oluru yok kızın. sonra eski kız arkadaşım peşimde ve eskiden güzel buldugum halde şimdi hiç canım istemiyor. nolcak bunun sonu bilmiyom :/
Git bir arkadaşına geçen gün sevgilisiyle gördüm sevgilisi çok güzelmiş falan diye zarf at.
00 Yorumlaanlayamassın
sevgilisi olsada yokmuş gibi davranabilen erkekler mevcut şekil 1A=ben02 Yorumla
Soranama yine bir çözüm yolu olmalı...
sorabilirsin, sordugunda da dogruyu söyleyeceginin garantisi yoktur.
03 Yorumla
SoranSoranBir dakika önceolmaz arkadaşlığımın bitmemesi açısından böyle bir soruyu soramam.
Soranyine bir çözümü olmalı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılelinden telefon düşmüyorsa, bazen sebepsiz yere mutlu oluyorsa filan sevgilisi olma ihtimali var.
01 Yorumla
Soran+1 yılanlayamadım henüz telle ilgili olup olmadığını...:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılfake hesap al ve dene onu bakalı madem kendin soramıyorsun.
20 Yorumla
+1 yılbu durumda anlamak imkansız gibi bir şey.
02 Yorumla
Soranolsun yine de bir çözümü olmalı?
hayattaki her sorunun çözümü insanlar tarafından bilinecek diye bir kaide yok. bu da bana göre çözümsüzler sınıfında.
diğer kızlara karşı soğuksa kız arkadası vardır.
04 Yorumla
Sorandediğim gibi sosyal ortamlarda pek buluşamıyoruz...
Soranistediğim zmn ulaşıyorum,niye tam olarak yakın arkadaş olmadan kendimi hemen çekeyim?
+1 yılfaceten konuşma açıp sor laf arasında işte
02 Yorumla
Soran+1 yılaceleye getirmek istemiyorum;ona da sormak istemiyorum;anlarsa kendini çekebilir...
- +1 yıl
başkasına sorma sakın daha kötü olur gider çocuğa söyler sorduğunu. faceten muhabbt açmaya çalış ozaman ztn zamanla kendisi söyler
ortak arkadaş bul ve ona sor
02 Yorumla
Soran+1 yılçocuğun arkadaşlarına güvenemem,kimseye soramam;önceki aşklarımı anlattım millete büyüsü kalmadı:(
sorarsın sevgilin napıyor okuyor mu falan filan..
06 Yorumla
Soranolmaz o zmn hoşlandığımı falan anlar..
Soranama o zmn sonuçları nasıl olur?
Soranilerde de o kızın aslında ben olduğumu belirtirim ne olacak ki...
telefonla olan ılıskısınden ogrenılır
00 YorumlaKız: Kız arkadaşın var mı?
Erkek: Evet, var.01 Yorumla
Soran+1 yılolmaz öyle soramam:(anlamasın ilgimi:(
+1 yılElemanın sağ eline bak
00 Yorumla
+1 yılzırt-pırt telefonla uğraşıyorsa vardır demektir.
00 Yorumlaelinden telefon düşmüyorsa bende vardır..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılgidip sorarak.
01 Yorumla
Soranolmaz arkadaşlığımın bitmemesi açısından böyle bir soruyu soramam...
gidip açıkça sor.
04 Yorumla
Soranolmaz gözünde tanınmadan basit olurum...
Soranöyle olurum adam anlar hoşlandığımı;ondan sonra arkadaşlığım biter ve buna bağlı olarak diğer ortak arkadaşlarımızla ilişkim biter;bu sebepten ötürü direk soramam,başka yolu olmalı...
sorarak
01 Yorumla
Soranolmaz gözünde basit olurum tanınmadan...
+1 yılyalan makinesi ile.
01 Yorumla
Sorannasıl olacak böyle bir durum?
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkeğin kız arkadaşı olup olmadığı nasıl öğrenilir ve nasıl anlaşılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler