Çok sıkıldım lütfen bana bir çıkış yolu söyler misiniz?

merhabalar hanımlar beyler biraz vaktinizi alıcam idare edin

Şu lanet hayattan inanılmaz derecede sıkıldım her günüm aynı hiçbir değişiklik yok çevremde kimse yok derdimi anlatabileceğim sırrımı paylaşabileceğim kimse yok oturup tavla oynayacak arkadaşım bile yok (2 sene önceye kadar son 1 kişi vardı o da evlendi)31 yaşına geldim çok yalnız kaldım çalışıyorum kendimi hırpalıyorum sırf vakit geçsin diye ama iş çıkışı yine aynı senaryo (10 gündür corona virüsü muhabbetine iş yerim kapalı) iyice bataklığa sürüklenmiş gibiyim hatta dün doğum günümdü bırakın hediyeyi kutlayan bile olmadı her zaman iyilik yapmaya kendimi başkalarına kötü biriymiş gibi göstermemeye çalıştım ama hep o yüzden kaybeden ben oldum ne 1 tane işim rast gider ne hayatıma yön verebileceğim 1 fırsat çıkar ne planlasam aksilik olur ne de 1 şeyi rayına oturtamadım evlenemedim borcum gitmek bilmedi 10 sene oldu askerden geleli o zamanlar hayat yeni başlıyo dediler ama hala başlayamadı kime desem anca sabret sabret yahu neyine sabredecem yaş iyice uçtu gitti kafamda aklar iyice çoğalmaya başladı stresten her gün mide ağrısı baş ağrısı nasıl hayatımı düzene sokacam ne zaman yüzüm gülecek diye düşünmekten sıkıldım iş yerinde de madara oldum iyice en çokta şu zoruma gidiyo serseri olan arkadaşlarım hep hayatını düzeltti benim gibi bu yaşı beklemeden ama benim sigaramdan başka hiçbir şeyim yok
Onların her türlü pisliği var (alkol esrar hap bonzai ne ararsan) bir de dua et diyenler var ya ben yıllardır ediyorum duamı namazımı kılıyorum ama hala aynı (serseri arkadaşlarıma sorsan sübhanekeyi bilmezler) çok zoruma gidiyo yani kaç kere intihara kalkıştım ama hep ya yarın düzelirse diye vazgeçtim ama o yarın hiç olmadı ben hayatımın değişmesini istiyorum artık (psikoloğa git veya daha kötülerini düşün demeyin psikolog hayatımı değiştiremez hap yazıp yollar benden kötüler ise umrumda değil) daha çok şey var ama sayfalar yetmez yazmaya

içimi dökmek istedim hakkınızı helal edin
Çok sıkıldım lütfen bana bir çıkış yolu söyler misiniz?