Hani insan bazen kaçmak ister ya. Bütün sıkıntılardan, zorluklardan, dertlerinden kaçmak ister ya. İşte öyle. Kaçmak kurtuluş olur mu bilmem ama bazen insan kaçmak istiyor. Kendinden bile kaçıyor insan. Kafasının içerisindeki uğultulardan, seslerden. Hem bak, gidilen yerde salgın hastalık da yok.
Sizin içinizden hiç birisine “gel, haydi gidelim buralardan” demek geldi mi? Ya da birisi size “haydi, gel gidelim buralardan” desin istediniz mi?
Hayır, gelmem. Gideceksem tek başıma giderim. Sırt çantam ile. İçinde bir kaç giyecek, bir defter ve kalem ile. Bu yüzden pilot olmaya karar verdim ya işte. Kafam estikçe bulutların arasında kaybolmak için.
O kadar istedim ki. Bir kez olsun ben düşünmeyeyim ne yapılacağını sorumluluğum olmasın. İnsanların kirli düşüncelerinden menfaatlerinden kurtulayım kimse beni bulamasın. Çok değil birkaç gün bile yeterdi koca kalabalıktan uzaklaşmaya. Bu kalabalığın içinde ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Kendime soruyorum ama gürültüden duyamıyorum sanki.
Zaten detayda sordum bu teklifi yapmasını istediğiniz birisi var mı diye. Burada amaç herkesin içinde böyle bir düşünce yatıyor mu yatmıyor mu, bunun cevabını bulmak. Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. 😊