Kişilik & Karakter Haydi, kalk gidelim bu şehirden diyor musunuz? Nedirbuikilem Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gün doğarken ya da güneş batarken? .https://youtu.be/heUSEDLf4ic Güncellemeler+1 yıl Belki kuşlar geçer üstümüzden. Haydi, kalk gidelim bu şehirden diyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SGregor Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Bunu sürekli söylüyorum kendime ve bir gün başaracağım 1 0 Yorumla
Resis12 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Genelde başımı alıp gidiyorum ama çare olmuyor 1 0 Yorumla
Irresponsible06 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. Yok be ben Ankara 'dan başka yerde yaşayamam 1 0 Yorumla
MuratCevaplıyor Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Eski güzel şarkı nostalji oldu 1 5 Yorumla Nedirbuikilem +1 yıl En sevdiğim şarkılardan. Yorumla MuratCevaplıyor +1 yıl Seviyorsun o zaman duygusal şarkıları Yorumla Nedirbuikilem +1 yıl Yüksek Sadakat sevilmez mi? Yorumla MuratCevaplıyor +1 yıl Sevilir tabiki bu şarkısı da en hit güzellerdendi yine bu kadar popüler bi şekilde olmaları lazım ya da türevleri çıkmalı sevgi devam etmeli Yorumla Nedirbuikilem +1 yıl Aynen. Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kendime çok sık diyorum bu aralar. 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gideceğim bir gün 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne sevismeliksin sen oyle cok begendim 0 11 Yorumla Nedirbuikilem +1 yıl Haddini bil, ne hakla bana bu şekilde tanımadan hadsiz yorumlar yapıyorsun? Terbiyeni takın. Defol. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abi ayaginin altini opeyim , abla ozur dilerim. Lutfen bagislayin. Gercekten kendimde degildim yanlis yaptim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalvariyorum Emre abi lutfen bir sey yapma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok pismanim abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birdaha yazmam abi lutfen nolursun aff et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nolursun abi hasta babam var sinirlenmesin nolurr yalvariyorum sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir sey yapicak misin abi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nolur yalvariyorum sana pismanim gercekten bidaha boyle bir sey yapmiycam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abi senden de kiz arkadasindan da ablamdan ozurndilerim bir sey deyin bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya emre abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah Razi olsun abi Allah sizi mutlu etsin. Buyuk adamsin abi birdaha ozur dilerim yengeden. Allah sana uzun omurler versin Emre abi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bunu sürekli söylüyorum kendime ve bir gün başaracağım
Genelde başımı alıp gidiyorum ama çare olmuyor
Yok be ben Ankara 'dan başka yerde yaşayamam
Bu aralar en çok dediğim şey bu
Eski güzel şarkı nostalji oldu
En sevdiğim şarkılardan.
Seviyorsun o zaman duygusal şarkıları
Yüksek Sadakat sevilmez mi?
Sevilir tabiki bu şarkısı da en hit güzellerdendi yine bu kadar popüler bi şekilde olmaları lazım ya da türevleri çıkmalı sevgi devam etmeli
Aynen.
Kendime çok sık diyorum bu aralar.
Hep diyorum..
Gideceğim bir gün
Günde 839393838 kere
Tatil için diyorum
Ne sevismeliksin sen oyle cok begendim
Haddini bil, ne hakla bana bu şekilde tanımadan hadsiz yorumlar yapıyorsun? Terbiyeni takın. Defol.
Abi ayaginin altini opeyim , abla ozur dilerim. Lutfen bagislayin. Gercekten kendimde degildim yanlis yaptim.
Yalvariyorum Emre abi lutfen bir sey yapma
Cok pismanim abi
Birdaha yazmam abi lutfen nolursun aff et
Nolursun abi hasta babam var sinirlenmesin nolurr yalvariyorum sana
Bir sey yapicak misin abi?
Nolur yalvariyorum sana pismanim gercekten bidaha boyle bir sey yapmiycam
Abi senden de kiz arkadasindan da ablamdan ozurndilerim bir sey deyin bana
Ya emre abi
Allah Razi olsun abi Allah sizi mutlu etsin. Buyuk adamsin abi birdaha ozur dilerim yengeden. Allah sana uzun omurler versin Emre abi
keşkee
Demiyorum