Küs olupta barışmak istediğiniz üyeler var mı? Ben kimseye küs değilim düşman gözüyle de bakmıyorum bana iyi gelene bende iyi giderim. Evet kırgın olduklarım var onlarla da küs değilim düşman da değilim benim düşüncem bu onların düşüncesi beni ilgilendirmez :) Peki sizin var mı küs olduklarınız barışmak istedikleriniz var sa eğer hadi etiket yapalım ölümlü dünya da ne gerek var kin tutmaya barışma demek samimi olmak demek değildir. Bir nevi nefreti kini üstünden atmak rahatlamak demektir
Burda çoğu üye başka üyelerinin demesiyle insanları yargılıyor gadası. Başkasının sözüne inanıp engel atan insanlar, konuşmayan üyeler var. Ama şunu unutmamak gerekir. Bir insanın hakkında olumsuz sözler kelimeler duyuyorsan, bunu söyleyene değil söylenilen kişiyle konuşmak gerekir. Ama bizim insanımızın huyudur. Ön yargılı olup söylenene inanmak. Bana engel atan çok üye var benim kimseye kırgınlığım dargınlığım yok gadası ama hakkımı yiyen, olmadık sözlerle bana ön yargılı davranan insanları Allah'a havale edip hakkımı helal etmiyorum...
Evet öylesi çok tanımam etmem engellenmişim ya da çok iyiliğin dokunmuş bir bakmışsın başka birinin lafı ile engellemiş seninle gelip konuşmak yerine ama herkes kendi bilir kimseye küs değilim herkes kendi değerini belli etti ediyor
Nokta koymadık diye anlamadın ya 😂 eğer bulaşır ölürsen gider ayak azın tatlanır manasında dedim 😂 baktın virüs tehditi bitti. Tatlılara o zaman küser rejime başlarsın.😂😂
Yani doğru orası arkamdan gidip herkese kötüyip a dediğin lafı b gibi gösteren çok ne yapsanda baş edemezsin bu yüzden susup he ben öyleyim tamam diyip konuyu kapatıyorum artık :) sonrasida uzak duruyorum yeterli kin besleyemiyorum her ne kadar adımı başka birşeye çıkarıp dolaşsalar da herkes kendi yaptığından utansın
Bende uğraşmiyorum Allaha havale ediyorum. Eline koluna dolansın diyorum. Benden helallik almak için kapıma gelsin diyorum.. Öyle gebersin diyorum mesela :)
Herkes yaptığının bir gün ödüyor buna inanıyorum ben canımı yakmak için çabalayanlara adımı farklı ağızlarında gezdirenlere de sözüm yok Allah büyük gün geliyor herkes herşeyi anlıyor zaten. Beddua da etmem ah da demem ama bugüne kadar kim bana haksızlık edip kırıcı laflar kullandı ise çoğusu pişman oldu :) sinsi alttan yılan k.. lafları ne kadar can yaksada yinede ağzima bedduayi yakıştıramıyorum herkes kendi kinin eseri çünkü
Benim bildiğim tek şey var insanlar hatalarını kabul etmek yerine başkalarını suçlamayı çok seviyor onunla üstünü kapatıp ya da göz korkutuyolar seni susturuyor bu şekilde ben konuşsam ne olacak sussam ne olacak herşeyi gören Allah var
Zamaninda çok yanlız bırakıldım her kes üstüme geldi gelip bana sormak yerine duyunlarla ile yargılandım o günlerimde destek olan yanımda olanlar kişileri ayrı tutuyorum. Ama çok yakınım dediklerimi bile sırtını döndü şunu anladım o sen iyiden herkes iyi sen düşünce kimse iyi değil bu yüzden artık can yakan cümleleri duysamda umursamıyorum şaşırmıyorum çünkü