Arkadaşlar annem hep hatalarımı yüzüme vuruyor?

Arkadaşlar annem her hatamı yüzüme vuruyor ama nasıl?
Mesela aramız böyle iyi diyelim sonra ufak bir tartışma yaşıyoruz ( genelde sevgili olayından gider ) derki ; sen git oğlanlar peşinde koş ne işe yararsınki diyo mesela bu olay 3 sene öncesine olmuş diyelim aradan o kadar sene geçmiş hala kavga ettiğimizde suratıma vuruyor sen git erkeklerle buluş sevgili yap başka ne halta yararsınki felan diye hep böyle ama ben istiyorumki derdimi mutlululuğumu rahatça paylaşabileceğim bir anne istiyorum herşeye ters tepki veriyo ve bu beni aşırı derecede mutsuz bırakıyor benim arkadaşlarımın annelerinin bir çoğu anlayışlı anneler arkadaşlarım sevgililerini rahatça söylüyorlarmış ve anneleride anlayışla karşılamaya çalışıyolarmış ee tabiki aferin felan demiyorlarmış ama en güzel dilde uyarmaya çalışıyorlarmış böyle arada sırada anneleri kızları ile dalga geçiyorlarmış sen sevgilimi yaptın felan kızlarda annelerine arada anne ben çok seviyom felan deyip kaçıyolarmış işte arkadaşlarım bana bunları anlattıkça daha kötü oluyorum benim annem direkt hakaret ya insanız sevemezmiyiz onlar eski kafadan tamam peki ama ne bilyim işte