Samimiyetsiz insanlar bu dersi hak etmiyor mu?

Benim üniversite döneminden hoşlandığım bir kız vardı kendisinden hoşlandım konuştuk ettik kendisine açıldım hatta kendisi de bana bir şans verebileceğini benim ona güzelim kelimelerini kullanmamın hoşuna gittiğini söyledi neyse sonuçta olmadı istemedi arkadaş kaldık. Ama ben şunu her zaman için fark ettim işi düştüğü zaman beni arıyordu ne zaman başı sıkışırsa anca o zaman arıyordu. neyse ben yine ses etmedim çünkü Anneannem falan vefat ettiğinde bana çok destek oldu ama en son defasında bir gün bir baktım beni engellemiş yine ses etmedim kendisi yazdı sevgilim var Bana bir daha yazma dedi tamam dedim sonra bir daha engelledi yani 2 defa şimdi sevgilisi terk etmiş morali çok bozukmuş Bir de virüs olduğu için beni merak etmiş Ben de açıkçası ağzıma geleni söyledim. sevgilin varken beni arayıp sormuyorsun 2 defa engelliyorsun Ben sana arkadaş olarak nasılsın yazdığımda bile sevgilim var yazma diyorsun ondan sonra adam kıçına tekmeyi vurunca beni arıyorsun dedim ağzına ettim, Bir de bu yetmez gibi sevgilisi varken kavga ediyordu onunla olan konuşmalarını bana mesaj atıyordu işte aşkım canım falan hatta ortak bir tanıdığımız arkadaşımız var o da bana destek verdi. haklı dedi Bende onu engelledim WhatsApp üzerinden O da beni engelledi yerimde olsaydınız ne yapardınız haksız mıyım? oldu sevgilisi varken arkadaş yerine koymayıp engelle adam seni terk edince bana ulaş Ben de iyi olmuş dedim. Yavşaklık yapmanın gereği yok dedim madem sildin adam terk edince de geri dönmeyeceksin dedim. İşin düştüğü zaman insanları arıyorsun dedim ne zaman işten ayrıldın ne zaman başına bir şey geldi aklına ben geliyorum dedim.

Bastım engeli gitti hiç sevmem böyle şeyleri. menfaatçi insanları neymiş efendim beni merak etmiş sevgilisinden ayrıldıktan sonra aklına geldik. Birde özür dilerim diyor tam 3 defa kırdı. Bazen de diyorum ağır mı oldu.

#İkiYüzlüİnsanlar

#ŃïŕṿäńäĠäṃệṩ

18 Mart 2020 Çarşamba Saat 02.00
Güncellemeler
+1 yıl
Sizlerinde dediğiniz gibi başında çok fazla yüz verdim, aşk duygusu hoşlanmak falan derken kendimden fazlasıyla taviz verdim her zor anında yanında oldum ve sevgilisi olunca yazma demesi ve iki engellemesi yetti artık, bende engeli kaldırmam zaten oda engelledi ağır konuştum..
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu beğenmeyi ve yorum yazmayı unutmayalım 👍 değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim