Aile & Toplum 2020'nin ilk 3 ayını tek kelimeyle özetler misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Önce depremler, sonra şehitler derken şimdi de virüs. 2020'nin ilk 3 ayını tek kelimeyle özetleyecek olsanız, bu kelime ne olurdu? 2020'nin ilk 3 ayını tek kelimeyle özetler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Summer_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Başka kelimelere gerek yok hepsinin bizde hissettirdiği tek kelime...Acı Acı Acı 0 0 Yorumla
yanden Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Başıma belamısın verilen cezamısın.Ben mahkum sen yargıçsın.Aşk kalemini kırdın.😾 0 0 Yorumla
cenebaz8 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Virüs Deprem Cıg kötü olaylar VS... Devamı reklamlardan sonra 0 0 Yorumla
zeusunoğlusu Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl 3 ayı bırak üç kelimeyle anlatmayı üç bin kelimeyle bile anlatamayız😐 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. güzel günler göreceğiz , hepimiz 3'ü yanlış anladık ((: 0 0 Yorumla
Kalemi-Kırık-Şair Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl O kadar güzeldi ki artık iyi bir şey beklemiyorum😂 1 0 Yorumla
EvcilAyı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 673 cevap paylaştı. 25 yıl devirdim böyle uğursuz sene görmedim 😂 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2020 yılı Günah keçisi seçildi.. 0 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2020 belalı bir yıl olacak onu gösteriyor 0 0 Yorumla
zeusaSelam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Ne çarşafı çekirge coranası Yanıkları 0 1 Yorumla zeusaSelam +1 yıl Upsiii 3 ü geçti Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Felaket 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Başka kelimelere gerek yok hepsinin bizde hissettirdiği tek kelime...
Acı Acı Acı
Başıma belamısın verilen cezamısın.
Ben mahkum sen yargıçsın.
Aşk kalemini kırdın.😾
Virüs Deprem Cıg kötü olaylar VS... Devamı reklamlardan sonra
3 ayı bırak üç kelimeyle anlatmayı üç bin kelimeyle bile anlatamayız😐
güzel günler göreceğiz , hepimiz 3'ü yanlış anladık ((:
O kadar güzeldi ki artık iyi bir şey beklemiyorum😂
25 yıl devirdim böyle uğursuz sene görmedim 😂
Dert depresyon fedarklik
2020 yılı Günah keçisi seçildi..
2020 belalı bir yıl olacak onu gösteriyor