Kafa yapan kısmını devlet tarladayken alıyor kardeşim. Opium denen maddesini yani. Cevabım hayır yapmaz. Amsterdam da falan hash denilen şey rafine esrar bizim evlerdeki haşhaş helal gıda kafa falan yapmaz.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anlıyorum hayırlısı bakalım sizin hiç deneme fırsatınız oldu mu?
Iyi ne güzel çünkü herşey o lanet olası merak ile başlar. Bak samimiyetimle söylüyorum bir gün karşına çıkarsa ve ne kadar masum anlatırlarsa anlatsınlar kafası şöyle böyle bir zararı yok vs. Hepsinin oc olduğunu bil ve deneme sakın.. afiyet olsun:)
Teşekkür ederim aziz dostum çok şükür aile ortamım ve çevre öyle şeylere meyil vermemi sağlamadı ve benim tek sıkıntım sigara içiyorum onunda umarım bırakırım 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kafa yapan kısmını devlet tarladayken alıyor kardeşim. Opium denen maddesini yani. Cevabım hayır yapmaz. Amsterdam da falan hash denilen şey rafine esrar bizim evlerdeki haşhaş helal gıda kafa falan yapmaz.
Anlıyorum hayırlısı bakalım sizin hiç deneme fırsatınız oldu mu?
Tck ya göre uyuşturucu madde kullanımının cezası 2 ile 5 yıl arasında hapistir. Ayrıca hepsi kötüdür kakadır pistir uzak dur birazcık aklın var ise..
Zaten benim uyuşturucu madde ile işim olmaz evde annem haşhaşlı poğaca yaptı da aklıma geldi bir anda sorayım dedim 😂
Iyi ne güzel çünkü herşey o lanet olası merak ile başlar. Bak samimiyetimle söylüyorum bir gün karşına çıkarsa ve ne kadar masum anlatırlarsa anlatsınlar kafası şöyle böyle bir zararı yok vs. Hepsinin oc olduğunu bil ve deneme sakın.. afiyet olsun:)
Teşekkür ederim aziz dostum çok şükür aile ortamım ve çevre öyle şeylere meyil vermemi sağlamadı ve benim tek sıkıntım sigara içiyorum onunda umarım bırakırım 🙂
Ben de teşekkür ederim kardeş. Hayatta yolun açık olsun;
Bunu da gördü gözlerim
Niye ne oldu ki? Normal bir soru yahu
Çok normal ben haşhaş yerim bir şey de olmaz kafa yapan kısmı haşhaş değil
Neresi yapıyor kafa?
Yasak o zaten, bitkiyken alınacak bir yeri var o
Anladım tüh yaa kafası nasıl acaba çok merak ediyorum
Hayır o bölümü değil yediğimiz