Sevgilinin ailesi sorunsalı. Kırıldığımı belli edeyim mi?

şimdi ben olayı burda anlatmak istemiyorum ama bugün sevgilimin ailesine karşı soğudum. ben sessiz sakin sesini bile yükseltmeyen birisiyim fakat onlar baskın tipler tahmin ediyordum ve önemsemiyordum ama bugünkü tutumlarından rahatsız oldum şöyle düşündüm ilerde evlilik nişan gibi durumlarda benim üzerime gelirlerse huzurum kaçar bişeyde diyemem tepki bile veremem. bu duruma çok üzüldüm inanın basit bişey ama içim karardı.. bundan önceki sevgilimin annesi ve ablası bana hayrandı resmen görüşemesekte hakkımda iyi dileklerini duyuyordum sürekli övmeler falan. şimdi böle bişey yaşayınca çok garip oldum etkilendim belki yaşımdan dolayı olgun düşünemiyorum bilmiyorum. sorum şu birdaha böyle bir durum olduğunda kırıldığımı belli edeyim mi? yoksa susayım mı sonuçta nişanlı değiliz sözlü değiliz ben onların gelini değilim kimi kime şikayet edicem ?
Güncellemeler
+1 yıl
hiç yüzyüze görüşmedik ailesiyle beni tanımıyorlar yani. bide tanışınca nolur acaba merak ediyorum :) tanışmak bile istemiyorum ters bişey söylerler ağlarım valla
Sevgilinin ailesi sorunsalı. Kırıldığımı belli edeyim mi?