Ergenler basmışta
Prof.Dr.Caner Taslaman'ı biliyor musunuz?
Ergenler basmışta
Ben biliyorum ama öyle övdüğün kadar biri değil bence.Kendisi felsefeci zaten yani insanları nasıl ters köşe yapacağını biliyor.Haklı da olsa haksızda olsa..O programı terk eden kisi kaç milyon dolarlık Cern projesinden bahsederken, Caner Hoca onu eleştirmeye başlayınca direk Cihan hoca terk etmişti programı.Genelde karşısındakini konuşturmamasıyla, karşısındakinin bir yanlışını gördüğü anda söz kesmesiyle bilinir.
Çoklu evrenler deneysel dersen, tabi mudahale eder.
Suç yanlisi duzeltilince egosu kaldiramayip giden adamda.
Genellikle onun sozu kesilir ayrica.
Ama ateizmi ugruna fizigi hice sayan bir fizikci.
Konustuktan sonra duzeltse nolucak? Yine terk edicekti programi.
Terkeden herifi biliyorum onun düşündüklerini kabul etmiyorlar diye saygısızlıkmış ne biçim programmış lan kabul etse senin gibi olurdu zaten.sorsan pırıl pırıl aydın zekaya sahiptir
Aynen ya hepsi ayni bunlarin
Kendisini Okan Bayülgen'in programında görüyorum. Din konusundaki açıklamalarına, geçmişini ve başarılarını okudukça bağlanıyorum. Bir dine inancım olmadığı halde, bazı şeyleri bana da düşündürtebilen, mükemmel bir filozof, düşünür. Televizyonda böyle insanların daha çok yer alması gerektiğini düşünmekteyim.
bana benziyo felsefesi
Cevap
10Cevap
Tanımıyorum açıkçası. Ben rahmetli Timurtaş Hoca'yı çok severdim. Onu dinleyince Müslümanlığımdan utanıyorum. Şu an en çok beğendiğim Cübbeli Ahmet hoca var. Her ne kadar hakkında çok dedikodu varsa da ben öyle olmadığını biliyorum.
Evet CAH'ı dinlemesi çok keyifli.
Caner hocayıda araştırmanı tavsiye ederim güzel kardeşim.
aynen öyle
Din beyinde bazı patikaları düzenleyerek, eleştirel düşünceyi körelten bir virüstür kimilerine göre, eğer dini insanları korkutarak anlatırsanız, dinden soğurlar...
bildiğim kadarıyla doçent olması lazımdı. dediğin gibi tam bir savaşçı
1 ay önce Profosorluk unvani aldi.
çok teşeklkür edeirm muhafazakar biri olarak..:)
Neden? (:
çünkü ateistlerin müslümanları aşşağılama arzularına sinir oluyorum..eniştelerim var benim halam var iki tane ikisi de ateist ile evlendi..onlar bizim dinimizle az alay etmediler..sinir oluyorum ateistlere..anneleri babaları müslüman ama kendileri ateist oluyor..tamamen arkadaş çevresi maalesef..
1400 yıl öncede Hz.Muhammedle alay ediyordu..
Kur'an'da alay edicekleri buyruluyor..
Yani hiç şaşırmadım.
Ebu Cehil'in sonu nasılsa, onlarınki de öyle. Uzgunum ama..
Ayrica benim oldugum bir ortamda kimse İSLAMLA dalga gecemez, anasindan dogduguna pisman ederim onu.
Hiç bir halt edemezsin, konuya hakim bir ateist seni 2 dakikada paket yapar.
Hahah kesin oyle yapar.
Oyle de bir doverim ki felegini sasarsin.
:D adamin isim iyiymiş
kızların dinle alakası olmadığını gene kanıtlandı bu soruda...
Ne diyon sen salak ya
sana demedim arkadaşım yanlış anlamışsın. soruna ilgisizlikten yakınan sensin ve ben de seni destekledim baksana 1 kız yazmış sana
Haa anladim.
önemli değil (!)
Evet takip ediyorum.
Evet tanıyorum. Geri kafalı yobaz şakirtin teki.
Yav he he
Sen cok aydinsin her seyin tesaduf oldugunu dusunerek
Akilsiz
Kesinlikle ve bilim anlayisindan cok uzak.
Hayir
kendisini ateist ederim
O seni hacı etmesinde :)
ondan daha iyi bildiğimi idda ediyorum
Şakacı seni.
ben güveniyorum kendime tanıyorsan gelsin ateist edeyim iki dakika da
Ağlayarak annenin yanına gitmede..2 dkkda dinden donen 2dkkada ateist oluncagini sanar tabi.Cahil insanciklar..
çok özlü laf söyledin çok duygulandım çok düşündün mü bunun için
Cumle kurarken cok fazla dusunmuyoruz biz beyni olan insanlar olarak..Senin icin empati kurmasi guc ama..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar