iki insan birbirini çok sevdiği halde sadece ailesi mesafe uzak olmaz bu iş deyince bu işi bitirmek ne kadar doğru?
ve mesafe de bir aile manisada diğeride istanbul.
ve mesafe de bir aile manisada diğeride istanbul.
Arkadaşım bn bunu bugün yaşadım yaşadığı şehire gitmeyi ankarada bütün düzenimi bozmayi ailemle karşı karşıya gelmeyi her şeyi onunla olmak için yapmaya hazırdim bir tek gel dese koşarak gidecektim ama ne oldu biliyormusun o 3 gün önce seviyorum canımsin diyen melek sen yokken olmuyor yürümüyor sıkılıyorum diyor geleyim diyorum onada yok diyor ve bugün bitirdi benim le herseyi kız istiyorsa çık konuş ailesiyle çekinme bn herseyi yapabilirim de allah yardimcin olsun
Gözden uzak olan gönülden,de uzak olur, derler Eskiler, aranızdaki durumu sizden başkası çözemez o kişi senin gönlünden uzaklaşmak istiyorsa aradaki mesafeyi sorun olarak ortaya sunar, iki seven insan için mesafe asla sorun degildir, fizanda olsa bile
Bir kisi sizi nekadar sever se sevsin.Eger uzaklasirsaniz araya sogukluklar girer.Ilk zamanlar hersey normaldir sonra konusacak daha az seyiniz kalir..Karsi taraf surekli konusmaktan kacinir baska birini bulur..Bekleyen hep biz oluruz mal gibi.. bu hep boyledir kimse sizi kosulsuz sartsiz sevmez ve beklemez
hayir yapmamalisin bence
simdi iliskiniz dvm ediyormu yoksa bittimi eger bitmediyse kiza onu nekdr cok sevdigi mesafelerin bahane olgunu vs vs ne geliosa icinden onu soyle
aaa gecmis olsun :S ayy uzuldum lan bilmirom ki neyapmak gerek orda kalan kimsn yokmu ahbr lesmek icin oyle birseyler yap
boyle yapma butun hayatin boyunca bu aciyla yasarsin git konus istemiorsa denedin sonucta
Mesafe sadece bahanedir , sonuçta evlenince birleşilecek değil mi ?belki kızlarından ayrı kalmak istemiyorlardır ya da başka bir alternatif soz konusudur ...
Sana güvenip inanmamıştır belki .. Uzaklıklar aşkı bitirmez daha da kuvvetlendirir ...
işin acayibi bana çok güvenirdi ve benden bu kadar ilgi görmek onu çok mutlu ediyordu ben onun çoook sıkıntılardan kurtulmasına yardım ettim her şeye gögüs gerdim sevdiğimden. övünmek için demiyorum ama durum böyleydi mecburiyetten annesi yüzünden ayrıldığımızdan ben senin gibi bana değer veren birini bulamayacağımı biliyorum ama yapacak bşişey yok falan da demişti.
Seviyorsan arkasında duracaksın ve zorluklara goğüs gereceksin , boyle yarı yoldan donülmez ...Sanırım cesur değil pek ..
Ailesine ben bu adamı seviyorum ve hayatımı onunla paylaşmaya kara verdim dese ne diyecek ailesi ki sen İstanbula yanına gitmeye bile razıyken ? Tutki hiç gidemeyeceksin ve Ankarada yaşayacaksınız ne var bunda .Benim iki kız kardeşimde iki farklı şehirde ve bu ailem için hiç sorun edilmedi .Ailesine kesin ve katii kararını soylemeli ...
Cevap
5Cevap
gonuller ırak olmasın :) aradakı bag tamamsa gerısı kolay..mesafe gırınce bıterrr gıbı sozlere hıc ınanmamsmdırr.gayette guzel gıderr.zaten dedıın kadar buyuk sevgı varsa aılelerde ıkna olurr ( baska bır problem yoksa tabı)
+1 direk okumadan :)
iki insan birbirni seviyorsa aradaki mesafelerin onemi olmamalı..Bir noktadan sonra aileler 2.planda kalmalı.Sonucta bişiler yaşayan sadece o 2 insan..Geri kalanlar teferruat..
5yildir uzaktan iliski yurutuyoruz iki ayda bi gorusuyoruz ama canimdan bezdim cok ozluyorum ama bigun bile bu yuzden ayrilmayi dusunmedik
bak benim erkek arkdsm lise.mezunu bile degl ve şu an calismio ben.uni de okuyorum annem her firsatta yuzume vuruo bunu istemio ama aril yada istemiom demio..dusunuyorumda ayrilmani istiyorum desede anne gercekten seviyorum ne dersen de aytilmicm derdm ama benim annem arkds gibidr ama yazik kizin annesinin arasindaki iliski nasildir bilinmezki
mesafelerden dolayı başlamayabilir ama sonradan mesafeler ayrılıyrsa bence bitmemeli ama bunun için bitirenler var
bir şekilde bul numarasını bulamıyrsan bir kuzenin kız tabi ya da yakın akraban olsunki kız yanlış anlamasın. ona arat evini kızı istesin bir arkaaşı olark kız telefona geldiğinde kız durumu anlatsın sana vereceğini farkettirmeden konuşmasını istesin sonra teli al ve kızla konuş
eğer gönlün benimleyse yemende olsan yanımdasın.
eğer gönlün benimle değilse yanımda olsanda uzaktasın.
başka söze gerek yok heralde...
En uzun mesafe iki kafa arasındaki mesafedir. Adamına göre değişir herkes kabul etmez mesafeyi. Kabul etmeyenle böyle birşeye başlamak zaten en büyük yanılgıdır.
sevgi yaşıyorsa yüreğinizde, sen çinde o amerikada olsa kaç yazar, sonu mutluluk olduktan sonra herşeyin üstesinden gelinir.
Mesafeler mi ? Onlar Aşk'a engel olamaz . Sadece biraz fazla özlersin ,o kadar.
seviyorsa bitirmez ama uzakta mutlaka bitiyor bir süre sonra..
anne baba karıştı mı bütün sinirlerim zıplıyor.
en iyisini yapmışsın. kıza baskı yaparlardı.
hayırlısı neyse o olsun kardeşim
hey allah nelere kaldık mesafe uzak diye bir araya gelirsin çok mu zor..
sevgilim ailesi istemiyor mesafe var diye ayrıldı 2 gün önce:S
kızlar bırakıyor şerefsizler
neresı dogru kı.
biter bence
basit diil ama insanın aklının karışmasına çok müsait bi durum yanındakiler varken uzakta olanı bekelemk bu devirde var mı bekleyen bilemicem:s
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar