AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
Herkes görmek istediğini görür. Ama kimse detaylı bakmaz. O yüzden kim ne demiş takmamak lazım.
Insan once kendini mutlu edicek millete bakarsak ölelim yani kimseyi memnun edemez hic kimse..!
sende zeka ve kültür seviyesi gelişmiş birine denk gelmemişsin. bana göre kadının en güzel yaşları her anlamda 28 ve 35 arası
bak o konuda haklısın sığ her konuda supheli anlayışsız kadınına givenmeyen adamla yol yurunmezmiş geç anladim.
aceleci avranmayıp seçici olursa oldu bu iş
Banada moruk diyolar 44 yaşındayım benden 12-13 yaş gencler benden daha yaşlı duruyor onun farkında değiller fazla takılma boşver elalemin lafına 😊
Bekarsin ve evlenmedin yani? Bosanmaktan iyidir salla
@Attarlıkadın aynen öyle bekarım ve evlenmedim 75 liyim bende
Ayy umursama adın bekar olsa neolur olmasa neolur evlenmek sünnet şu çıkar dünyasında malesef değil ama.
@Attarlıkadın orası öyle tabi benim 3 kez evlenmiş ayrılmış arkadaşım var biz bir kere bile beceremedik bendemi hata onlardami anlamadın gitti 😊
Bugün 3. kez nişan yaoan arkadaşımın resmini like 😁😂😂allah mesut etsin inşallah 🌷
@Attarlıkadın 3. Kez maşallah maşallah 4. yü de görür inşallah 🤣🤣
😊 birincinin çiçeğini görsek nikah masasına oturturuz heralde😁😂😂
Muhtemelen sende edersin artı kadın erkek aynı işletim sistemi olmuş 😁😂😂 ayy güldük ettik allah iyilerle karşılaştırsın. .. aydında salon çökmüş gelin yaralanmış 😐
@Attarlıkadın Benim işletim sistemi hala Windows 98 😃 değiştirmedim çökme işi hararetten olmuştur bunlarında demekki 3. 🤣🤣
Avlanma döneminden beri aynısnz 😊
@Attarlıkadın ben neolitik çağ dersi aldım üniversitede normaldir 😃😃
Yaa var mı onun kitabı ben ordan itibaren bir okumak istiyorum cidden nealayim...
@Attarlıkadın Mehmet Özdoğan kitapları var onu okumakla başla
Şu korana geçsin de inşallah Prof mu
@Attarlıkadın evt bizim okuldan emekli İst üniversitesi bide insan toplumunun kökenleri var onu oku
Gerçekten çok da güzel tarif etmişsiniz. Bende 31 yaşındayım inanın bana bile bunları söyleyenler var
kaderimiz mi bu 😀
kader mi yoksa başka bir şey mi bilemiyorum ama yaşananlar noktasına virgülüne ben de de aynı. Siz tam olayı anlatmışsınız
Öküz öyle düşünenler evlenen ne yapmışki ben sırf bu yüzden evlendim boşandım olmadı sürdüremedim şimdide başka gözle bakıyorlar kimseyi memnun edemezsin
canım ❤ hep dik dur elbet biyerlerde duzgun yurekli aklı selim erkekler var. onların ayıbi o. sen kendine bir dunya kur ve mutlu ol bunlarla başedilmez kapa kulaklarını.
Haklısın gene bu hale getiren kötü kadınlar dedikodu kazanları
30 yaşında sana menepozdan bahsedenler 15-19 yaş aralığında, evinden çıkmamış, ergenler olur. Kaale almalı mı?
aslında kişi kendini bildigi muddetçe almamalı. o kadar çoklar ki bu cahil kesim. ya hersey gizel giderken aramizdaki 5 6 yaşı sorun edip ayrıldı benden elalem ne dermiş ! o yuzden uzuluyorum bu kafada insanlara mutlu da degiller bence kendi içlerinde. onların enerjimi emmelerine izin vermeyecegim.
İlişkinin ortasında mı öğrendi 5-6 yaş durumunu?
hayır herseyi biliyordu yaşımı. hatta sen benden ufak duruyorsun ben daha olgun gosteriyorum dedi oylelikle baslamistik. 6 ay sonra sorun etti. neyse gereksiz biri kaybetti simdi orosp*larla takiliyor
Yani kusura bakma ama nerden buluyorsunuz böyle dengesizleri? Onca insan arasından nasıl cımbızlayıp seçiyorsunuz anlamıyorum.
onlar birsekilde buluyor hissedince bircok seyi aşabilecegini sanıyorsun olmuyor kafa sabit ve sığsa ne anlatsan nafile. boyle adamlar uremesin istiyorum
Ah keşke... Neyse acı bir tecrübe oldu diye say.
Türkiye olarak hep evlenmeye evlendirmeye meyilliyiz ulkecek tek amacımız bu
gercekten 😀 onla kalsa niye cocuk yapmiyorsunuz? 1 le kalmayın ikinciyi dusunmuyor musunuz? 🙂
yalnız helal olsun kız sana valla on numara yazmışsın ellerine fikrine sağlık
En güzeli herkesi boşverecek kensin için yaşayacak senin sen oldugun için seven adamla birlikte olacaksın.
25 yaş üstü kadınlar bana daha çekici geliyor çünkü daha akıllılar oturaklılar tecrübe sahibi olmuşlar
Mantıkla hareket ederseniz 100 yılda yaşasanız bekar kalırsınız çünkü mantıklı düşünen biri evlenmez ancak duygularına yenik düşen biri evlenir şu zamanda.
ben oyle dusunmuyorum dogru zamanda dogru kisiyle evlilik hayatı paylasnak cocuk olayı sicak bakiyorum.
Hayırlısı olsun o zaman
amin
Aman bos ver milletin ne dedigini, 20 yasinda olsan millet yine bir sey bulur demek icin. Yani millet her zaman bir seyler der.
kesinlikle katılıyorum illa bir sınıflandırmaya tabi tutuyorlar
bu sekilde yaşamak zor.
Aynen senden cok farkım yok
tamam olgun yaşta kadın yaşlandıkca cocugu yoksa ilerde cocugu olma ihtimali azaldıgı için cekiniyoruz normal
Erkekler genelde şöyle düşünür, "30 yaşına kadar bolca yatmış gelmiş bize kapak atacak yok ya" :D
30 unu geçen kadının çok fazla erkekle cinsellik yaşamış olduğu düşünüldüğünden kimse evlenmek istemez algı bu. Yani artık bekaretlik kadar az kişiyle yatmış olmasını da önemsiyolar.
alsınlar o onyargılarini biywrlerine soksunlar. 17 yasımdaki kız pozoayon biliyor benim cinsel tecrubem yok ha bir de oyle olsan da kezban diyorlar nasıl islerine geliyorsa işte
giydirmişsinde , giydirmişsin haksızsın falansında demiyorum ama giydirdiklerine takılmanı anlamıyorum
takılmak degil kadinlar gunu vesilesiyle paylastım birilerinin iç sesi oldum
peki iç ses öyle olsun:))
30 yaşını geçen kadınlar işte böyle senin gibi gergin stresli oluyor.. bu gerginlikle bu soruyu eminim bir seferde yazmışsindir.. o yüzden tercih genç kadınlardan yana oluyor.. yaşlandıkça senin gibi gergin oluyorlar.. bye
alakası yok kadınlar gunu diye bahsettim yoksa lokum gibi kızım surekli bu konular gundemimde degil.
Söylenenlere aldırma. Tam yaşındasın ve seninle olmak çok güzel bir deneyim olurdu
Ben de senin gibiyim ama ben evliyim buna rağmen benden 8 10 yaş küçük erkekler hoşlandığını vs söyleyenler oldu bence hiç takma senden küçükte olabilir kimseyi ilgilendirmez he de geç 👍
sorma kucuk duruyoruz ve yaşım alnımda yazmiyor ilgi duyanlar da daha kucuk erkekler oluyor. ben kendimden memnunum keyifliyim de ozguvenli de kadınım bu tipler heryerden cıkiyor etkisiz elemanlar iste.
Bana pek yaşıma takılan olmuyo genelde görmeyenler söylüyo ama gördükten sonrada baya yürüyolar😂😂 35 40 yaş yaşlı değil artık😊
🙂☺
Evliyim diyorsun, dikkat et götürmesinler
Bekar olsaydım evlenme teklifi ederdim ama çok gevezesin :)
oyle dusunme 😀 senelerin birikimi bu. kadınlar gunuydu dün ben de icimi doktum. hersey agzında olan iyidir hem durust olur.🙂
Orası öyle tabiki , sinsilerden korkmak lazım. Ama erkeğinde en leziz yeri başının etiymiş 🙈
hahaa bu guzeldi 😀
Bir arkadaşıma çok benziyordu. Tarifinle ona benzettim , evlendi ayrıldı ama o. Fındık kurdu tam öyle bir şeydi 🙄
hayatta hersey var.. bir de masum bir ifadem var. kucuk durmanin sonradan avantaja donusecegini bilseydim 20 lerde uzulmezdim niye cocuk gibiyim diye 😀
simdi tabi hersey oturdu. ilerde oglumla kol kola girip kiz arkadasin mi yanindaki dedirtmek isterdim 🙂
Niye hemen erkek doğurdun belki kız doğurdun 😊
olabilir.. nasip olsun da 😀
Son güncelleme iyiydi. Senin yaşama boşver , rahibe gibi kal 😊
Ne diyelim hayırlısı umarım istediğin gibi bir ilişkin olur :)
tek bunun derdinde de gozukmek istemem toplumun erkeklerjn o yaş grubuna bakış acisini yazdim.
ne algısı varmıs ki , herkes eglensin mutlu huzurlu saglıklı olsun , sen kimseyi takma neden biliyormusun bir kere geliyoruz hayata
O kadar haklısın ki ama şunu atlamıssın seni kullanmak isteyip bak sayemde kadınlığını yaşıyacaksın ya da vah vah bu yaşa kadar kimse olmadımı sıvılar var ne diyelim sapık zihniyet iste
onlar da var karşılaştım. sen benle ol çok mutlu olursunbak kadinligini yaşarsın yazık gencligine diri vucuduna bile diyen oldu. leşler leş..
Evet leşler :-)
30-40 li yaslardakiler bize de dünkü bebe , ergen diyor.
İnsanlar her şeye bı kalıp uyduruyor.
Sinir bozucu cidden.
yaşını duyunca , sana abla diyen erkeklere takılma bence. 40 lı yaşlara takıl.
yo asla diyebilirler saygidır.
ama goruntum ruhum yasimdan cok genç o yuzden 40 ve uzeri yapamiyorum
Tamam da herkesin fikri kendine elalemi niye bu kadar takıyorsun herkes işine baksın.
taksaydım gider evlenirdim. kadinlar gununde ben de birseyler paylasmak istedim. cogumuz bu sorunlari yasıyoruz fena mı ettim?
İyi yapmışsın. İçerleme var gibi geldi yanlış anlamışım.
Genellenme olmus ama malesef bir algi var
Takmamak lazim
Bunlar gerikafalı cahil insanların düşünceleri bence onlara da ihtiyaç yok
Bu konuyu önce kendinde bitir çünkü insan oğlu eleştirmeden duramaz kim ne derse desin sen inada inat utanmadan yasamana devam et çünkü bunları düşünmenin bir faydası olmayacak
niye başkalarının laflarını bu kadar dert ediyorsunuz ki..
30 lu yaşlar bir insanın en güzel yaşlarıdır..
kendimden biliyorum :)
dert etme degil de hep karşiniza cikiyor bu tipler ve ister istemez tadiniz kaçıyor hepsine had bildirmekte yorucu. en iyisi duymszdan gelmek onlar benim icin etkisiz eleman ve cahil. tabi en guzel yaşlar , kendini keşfediyorsun
ne güzel söylediniz..
etkisiz eleman :)
Seni bu yazıyı yazmaya iten sebepler ki daha çok kişiler ile aynı toplumda yaşamak ne kadar üzücü ve utanç verici aslında.
kesinlikle bir cahil kesim var ki insanın tüm hevesini kacıriyor
Hayatlarını başkalarını eleştirmek ve düzen dedikleri bu yapamadıkları şeyleri kısıtlamaktan başka birşey olmayan bir kesim. Namusu bacak arası sayıp, kendileri yaptıkları sürece sıkıntı olmayan. Düşünmeyi sadece kendi bildiklerinin doğru olduğunu kabul edenler ile yapılan dar çerçevedekş gezinme sanan. Ulaşamayacakları şeyleri ulaşılmaz düşünüp senin ulaşmanın imkansız olduğunu söyleyip yapınca ben demiştim yapar diyen. Sığ bir lokasyonda yaşayıp kendilerini en büyük sanan. Bu şekilde bir toplum hiç bir zaman ileriye taşıyamaz ne kendi coğrafyasını ne kendi ülkesini ne kendi çevresini nede kendisini.
Yazılacak çok şey var ama anlaşmalarda sıkıntı,
Kim verdi bu kendini bilmez cahillere toplum adını,
Yaptıkları ile söylemlerinden zaten yok bir bağlantı,
Güzel günler hayal ediyorum ama yok ki bir parıltı...
Güzel bir dörtlüğü şu an bu şekilde çıkarmamı sağladığın için ayrı teşekkürler ben bunh şiirlerimi arasına not edeyim.. 🙂
et tabi 🙂 ruhuna sağlık..
azınlikta olsak variz guzeliz..
Ben bazı dediğine katılmıyorum. 30 una kadar evlenmemiş kadına şüpheyle bakarım. O zamana kadar kimlerle oldu temiz mi değil diye. Karakterini sorgularım evlenilcek kadın mı değil mi diye. Sorgu üstüne sorguu
Kadını cinsel meta olarak görüp ahlakı sadece bel altına bağlayan bir erkek olarak eline mahkum kalacaksın. 21. yüzyıldayız erkekler bile biyolojik olarak çocuk taşıyabiliyorlar. Hala şu zar mevzusu.
@Navikurbağaa evet önemli benim için. Kusura bakma ama her haltı yicek edicek o haltı yediği herifle keyifli saatler geçircek sonra yaş başını aldı mı bulsun bir enayiyi evlensin oldu canım
temiz? sen temizmisin? farzet ki sana bakireyim dedi diktirdi ve yutturdu geçmişinde oynaşmadigı bir tüpcu kaldı mesela. alnında mı yazıyor. gecin bunları artık. temizlik onun kisiliginde karakterinde ahlak olgusunda maneviyatında. iki bacak arasını baz alirsan ohoo çok kandirirlar seni.
Müge anlı da çok gördük türbanlı kadın bakire evlenmiş çocuğu başka adamdan adamdan çıkıyo, boynuzlamadığı erkek kalmamış. İçindeki niyeti nerden bileceksin bir zarla? Aile korkusundan yeltenmedi belki, ya da sevdiğine kavuşamadı. Senin yüzünden kadınları genelledim verdiğim örnekle senin gibi geri zihniyetli erkekler olduğu sürece karısını evden çıkarmaz ama milletin karısına kızına bakar, taciz tecavüz ülkede yeterince yüksek. Şiddetten kadınlar ölüyor. İşinize gelince müslümansınız. Batsın sizin olmayan inancınız
@Navikurbağaa sevdiğim kız takip etmese sana öyle şeyler yazardım ki dua et takip ediyor yazamıyorum
Niye bu kadar fazla suç oranları içinde bastırılmış duygular var, cinsellik tabu, ahlakı kadının vücuyla bağdaştırıyosunuz. İlişkiye giren kadın varsa tek başına yapmıyor bunu bakir olmayan erkekler de lanetlensin evlenemesin o zaman. Sübyancı olup küçücük çocukları taciz ediyorlar bu ülkede. Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur
@Navikurbağaa kuyruk acın var heralde
Evet kuyruk acımız var senin gibi gerici zihniyetli kişiler yüzünden sapığı, tacizcisi bitmiyor. Senin gibi çomarlar yüzünden psikolik olarak etkileniyoruz. Kardeşini eşini tenha da sıkıştırırlar sonra da derler ki bu saatte ne işi vardı dışarı da? Çarşaflı kız bile geçen hafta metroda tacize uğradı senin gibi bahane bulurlar kul hakkına girme seninde için yanar
şu kafa yapını degistir. cogumuz evden hala izinle çıkan ailesinde işinde gucünde duzenli dikkatli yasayan kadınlarız. Allah yargılamiyor kulunu sana noluyor? artı boyle namus naraları atanları gordük. benim hayatıma giren insan temiz istiyorum deyip her haltı yemiş zamanında oyle seyler ogrendim ki. o yuzden Allah buyuk konusturmasin gider diktirir ruhun duymaz. yarın seni boynuzlamayacagindan emin misin? kimseyle olmamış he bu temiz. ben ne kadınlar biliyorum bakire ama felegin cemberinden gecmiş ne kadinlar biliyorum bir serefs*ze aldanıp hayatı zindan olan. o yuzden sus.
İnsanları dinle ama dediklerini umursama. Maalesef ağzı olan konuşuyor. Herkesin kendi hayatı, kendi yaşantısı. Sen mutluysan sorun yok demekki. Kim ne derse desin umursama.
oyle yaşamalı. bazen sinirlari zorluyorlar.
Muhattap olmamalısın öyle insanlarla. Bu senin hayatın kimseyi ilgilendirmez.
Merhaba kim kızdırdı sizi böyle saygisisz hadsiz insanlar için kafanızı yormayınKadın her yaşta güzeldir ise mi verdiniz kendinizi o sebepten mi gecikti bazı durumlar
hayir iş kariyer yapma hırsı değil aradığım ruhla karşılaşmadım zamanıbiliyirsunuz çogu erkek gezelim tozalim derdinde. kalbin atıyor başka seyler yuzunden olmuyor , hersey uyuşuyor kalbin atmıyor bir turlu her ikisi de mevcut olamadı
Armudun sapsizi üzümün copsuzu olmaz mükemmel insanda olmaz hepimizin kusurları vardır ömür dediğin yalnız geçmeyecek kadar kisadir
evlilik cocuk sicak bakıyorum daha karşilasmadim sadece o insanla
Farkli şeyler demi olmadı hic
olgun kadın candır her daim. Genç kızlara göre bende bir adım öndedir. Bir kere tribi yok. Rahat rahat sohbet ediyorsun. Seni sıkmıyor, daha bağlı olduğunu hissettiriyor ve olgun yaklaşıyor her daim.
benim enerjim zaten yirmi yaslardaki gibi. anlayışlı oluyorsun , oyle gereksiz tripler dayatmalar , en onemlisi kendini karşındakini keşfediyorsun yaşam alanı taniyorsun ona. daha dingin sakin durulmuş huzurlu bir hayat zaman zaman muzurluklar bu yaşimda hiç içim gecmis gibi hissetmiyorum 🙂
mesela şunu rahat ifade edeyim örnek olarak. şu an 20 yaşındaki bir kızla mı yoksa senle mi konuşmak isterim? Tereddüt etmeden senin yaşındaki birisi olurdu çünkü pişman olmayacağıma çok emin olurum ve hayat tecrübesi benim için bir avantajdır benim birçok arkadaşım benden büyük abilerdir en basiti
Onlar hayatta tecrübesi olmamış ön yargılarını aşamamış at gözlüklü insanlar, takma kafana 👍🏻
Merhaba aynı yaşlardayız. Ben hiç böyle hissetmedim nedense. Konuşmak istersen yazabilirsin 😉
bana hissettirdiler malesef.
95 liyim bu yaşta bile aynı şeyleri yaşıyorum küçük gösteriyorum. genelde kendimden küçük erkekler denk geliyor 25 de başlıyor daha evde kaldı çöktü
seçimlerini iyi yap , bu zihniyetteki adamlardan uzak dur. ben yasadım kalbini verdikten sonra iş isten gecmiş oluyor. bazen bakma evladım ben senin ablanım demek istiyorum 😁😀
Seçim yapamıyorum ki İstanbul da yaşıyorum iş aile problemleri çok stresli bir hayat trafik günde 12 saat çalışma yol... Kimse ile tanışamıyorum. Bir de benim beğendiğim beni beğenmez tabiri var bana göre :'( olmuyor umudumu kestim artık
hayir guzel kız hersey guzel olacak inan. opuyorum seni kocaman 😘
Tüm kadınlar ın sonu bu. Aile kalmadı ektigğnizi biçiyorsunuz. İhanet dolandırma evli İken eski müşteri ler ile yatma çocuklar kocadan degil müşter ilerden. Üstüne ömür boyu nafaka. Bıktı yıldı erkekler şeytan la çuvala girmezler artık
onlar oyle diye niye aynıkefeye sokuluyorum. degerlerim var ve ona gore yaşıyorum kendimle de gurur duyuyorum bunca zaman hiç o tarz olaylar icinde olmadım aksine seni oyle gorup farklı dudunceleri olan erkeklere hadlerini bildirdim. teki hariç. cogu kucuk yaşta gencecik kizdan daha sade entrikalar yapilan yanlişhatalar gecici hevesler dejenerelik olmadan kendimi koruyarak yaşadım o yuzden bu onyargiyı aşın artik.
tam benm kafada bir kadın. bende 33 üm ama hala 25 hissediyorum. görünüş olarakta ddaha 25-28 araalığının üstüne çıkan olmadı.33 üüm diyorum kimse inanmıyor
yanlış bir görüş 30 u geçti diye bir fark yaratmıyor
sanırım sizi insanlarım olumsuz düşünceleri yormuş, her yaşın kendi güzzelliği var ama birde fizyoloik gerçek var
o kadar fazla karşılaştım ki , kimligimi iateyenler bile oldu inanmayıp. 25 sin en fazla diyenlere alıstım artık. yapı kendine bakım , saygı gercekten bazı kadınlar her yaşta genç ve alımlı. sorun bu da degil zihniyet.
Seni anlıyorum bende yaşımdan büyük gösteriyorum diye çok çektim
olabilir herkes çıtır duracak genç gosterecek diye bir kaide yok. herkesin yapısı farkli senin de cekici gelen yanların vardır kimi lolita istersen kimi de daha olgun gosteren tercih edebilir. bu bana Allahın bir lutfu avantaj oldu sonrasında o yuzden kendini herdaim genç ve guzel hisset.
Kendimizle barışıkız ya en güzeli bu. Vaktini atırıp tanışmak isteyenlere kapım açık oluyor öncelikle insanı insanlığı ile tanımsk lazım fizik geçici
Tamamen haklısınız erkekler hep böyle içinizi döktünüz sanırım
(hep) genelleme biz yanlış
30 şu 40 lı yaşlarda karınlar çoo daha güzel geliyor bana
Çünkü onlar benim guzumde adeta birer lokum yani olgun, Olgun kadin candır, ama bütün kadınlar bastacidir😉😎
Sen adamına denk gelmemişsin. Mücevherden yalnız ustası anlar. Ha sen elma armutsan gelen geçen bakar anlar.
Çekemiyorlar boşvereceksin çekemeyen anten taksın 😂
🙂 cahillik baska hicbirsey degil
O da var tabi ama belki kendileri senin gibi olamadı veya guzelsindir veya kendisi yaşlı ve çirkin gösteriyordur çekemez. Benide çekemiyorlar seni anlıyorum 😂
🙂
Yukarıda yazdıklarnı da okudum tamamen cahil kesim sonuna kadar haklısın hala m. ö 'de yaşıyorlar eskiden kadınlar erken evlendiği için böyle bir algı var. Aldatmanın çığ gibi büyüdüğü günümüzde ise evli olanlar boynuzlarıyla rahatça dolasabiliyor o normal sayılıyor işte zihniyet 😂
Kaç yaşındasın şuan? benim senin yaşlarında sevgilim olmuştu en iyi sevgili oydu açıkçası. Çoluk cocuk lafları dönmüyordu hep olgun konusmalar. zaten cokta güzelmişsin kim kaçırır ki seni.
84 luyum. yani birseyleri aşmış daha keyifli kadınlar aslında. çok sey yaşamış diyorlar ya ben 17 yaşındaki kız kadar bilmiş degilim mesela çok erkek baslayıp tuketiyorlar benim makul duzenli normal bir hayatım var.
Aynen genelde daha iyi oluyor tecrübeli. Bence aşırı kafana takmışsn bu durumu güzelsen bir sorun yok zaten.. bilmiş biride değilsin o işleri zafen insan önce kendini bilecek diğerlerinin ne dediği umrunda olmamalı
İnan bana o kadar çok haklısın ki bravo sana.
İnsanların ne düşündüğünün önemi yok kalitesizlerle uğraşma. İnsanın ruhu temiz olmalı.
Salla gitssin. Takmayacaksın. Millet ne demiş umrumda değil millet ilk önce benim geldiğim noktaya gelsin
Ruhun ne kadar 20 yaşında olsa da 36 yaşında olduğun gerçeği değişmez.
Bu durum insanın değerini düşürmez.
saklamiyorum ki kabullenmiyor da degilim ama yaşıtlarımdan daha farkli fizigim ruhum hislerim. 20 yasindaki kiz senle cok egleniyorum oyo geliyorsun diyebildigine gore her yaş grunlbuyla iletisimim iyi ve kendimi o nufusta yazan rakamlarla sınirlamiyorum
içi geçmiş diyenlere ithafen 😁
@aerolite insan değeriyle ilgili bir yorumum olmadı.
Soran; demek istediğim, sen ne yaparsan yap toplumdaki "yaş" önyargısını değiştiremezsin.
Sözüm sana değil, aptalca onyargilarla bu durum icin negatif algı oluşturan kesime.
@aerolite bana niye yazdın öyleyse?
O yaş grubundaki kadınlara ekstra bir saygım var
Lakin serzenişte bulunduğun temel konu cinsel yaklaşımlar.
Bence bu birazda siz kadınların algısı
Toplum ikiyuzluluklerinden biri ışte orta yaş ve üstü adamların performansı hiç konuşulmaz kadının güzelliği yaşı konuşulur. Aptallar
Kötü mü yani performansları
@Burak4108 20 yaşındaki biriyle 40 yaşındaki birinin aynı değildir herhalde mantıken
Bak bunu asla bilemezsin işte tecrübeli ablalarına bir sor bence bunu... Hatta bu konu hakkında bir soru yaz bakalım birlikte takip edelim yorumları
@Burak4108 kondisyon nolucak peki bu tamamen yaşa bağlı işte istesen de geitremezsin sporcu değilsen orta yaşlı ve orta yaşın üstü erkekler herhalde boşuna performans arttırıcılara sarmıyolar yaşları gereği..
İyi de bu genç Kişiler için de geçerli birşey erken gelen ve kondisyonu düşük olan kişiler olabilir. Kırk yaşında diye gömme yani adamları ☺️
@Burak4108 istisnalar tabi ki vardır ama genele bakmak lazım ben de genel olarak değerlendirdim
Çok genelleme yapmamak lazım kimin altından ne çıkacağı bilinmez 😄
@Burak4108 ne Acun cok mu iyi yatakta şimdi? belki de seyma o yuzden boynuzladi 😀 ablalarına degil yaşıtlarına sorsun senin yaşındakiler maşallah herseyi biliyor.
Nerden biliyorsun sebebebinin acunun performansı olduğunu örneğe bak uzak doğudan getirmiş 😂
Komiksiniz ☺️
Çocuğun gençliği ile olgun adamın performansını kıyaslamak saçma.
Gerçi ben istisna olduğumu bildiğim için kimileri me güçsüzlükte bilemem 😉
@Ozza_n ee kendinin farkındaysan bu cevabın altında işin ne o zaman?
Genel konuştuğun için bende o genelde bir erişkin olarak cevap hakkımı kulandım
@Ozza_n peki
Fazla takıntılı geldin olgun biri bu kadar takılmamalı bence ayrıca keyfine bak kimse umrunda olmasın rahat yaşarsan daha genç kalırsın
bahsettim takmıyorum ama hayatimin belirli donemlerinde bunlarla karsilastim canım da yandı.
dusunsene mutlu oldugun sevdigin srni guzel genç bulan adam nufustaki birkaç fazla rakama bakıp terkediyor. daha fazla ithamlarda yaşadım. kadın olatak yaşa da gor nasilmiş bunlar insanın enerjisini emiyor herseye ragmen suslenip giyinip kuşanıp gezip sosyal olup çalısıp hayatima bakiyorum. sadece toplumun bir gercegini dile getirdim.
Sana bir sır vereyim ilişkilere pek takılma hayatını yaşa dilediğin gibi güzel arkadaşlıklar kur. Evlenmek zorunda değil sonuçta herkes. Evlilik meselesine hiç bulaşmıyorum kızlarla da çok ilgilenmiyorum hayatımı eğlenmeye adadım acayip mutluyum
anne olmayı istiyorum 🙂
ne guzel kendinde formul bulmussun mutlusun. ben de yasiyorum hayatı hala guzel bulunmak genc gostermek iltifat almak ruhumu okşuyor keyifliyim yani.
evlilige de cocuga da sicak bakiyorum şu zihniyetten birine denk gelmezsem mutlu olurum belki..😀
keyifli yaşamların olsun 🙂
Spora ver kendini. Mesela koşu yaparken çok kız gelip tanışmak istiyordu. Merhaba diyip numara isteyenler oldu ama koşmak için gelmiş olsalar arkadaşça bir şans verirdim. Böyle gruplu aktiviteler güzel arkadaşlıklara yol açıyor. Bu tarz şeyler denenebilir.
Benim için hiç sorun olmazdı bende 13 Mart da 29 yaşına girdim ve sana katılıyorum
Yanlış anlama zihniyet ve karakter meselesi ben de olgun seviyorum 28 30
Sen onu bunu boşver hepsini parmağında oynat sonra at kenara bak bakalım bidaha öyle diyorlarmi😂
onlara benzemek istemem😀
Devir kötü 😂 yap öyle cilginliklar🤣🤣🤣
yapmam. sen de yapma tatlım benim😘
Yapmiyordum da birine yaptim cok kirmisti kalbimi simdi pesimde dönüyor😂😂😂
pesinde dönse nolacak geçtikten sonra.
Egom tavan yapiyo🤣🤣
İnsanların dediklerini takmazsan problem kalkar. Diğer türlü insanlara bunları anlatmaya çalışırsan yorulan sen olursun. Mantıklı insan zaten senin dediklerini yapmaz yargılamaz.
erkek arkadaşım ayrılırken bunların bir kismini soyleyip benim en buyuk pismanligım oldu sadece cevre toplum degil ki maske takıp sana gercek yuzunu sonradan gosteren elde edene kadar roller yapan erkek bozuntularini da gorduk o yuzden leşler leş...
Erkekler tam bir bok sevmek konusunda.
Ben hiç gerçekten seven erkek görmedim. Onlar için üzülmeye değmez .
Erkeklere karşı olan algının yanında bunlar tek tük kalır
kabul etmiyorum bir cok konuda rahatsinnız sizi yargilaktan cok yüceltiyorlar. şu goruste olanlarin cogu da yuceltilenler
Benim hiçbir şeyim yüceltilmiyor hemcinslerin tarafından
10 yıl boyunca sevişmemiş olman iyi bir şey değil:)
doktor musun?
Doktor olmama gerek yok:)