Soru başlıkta arkadaşlar sizce hangi bölge daha ırkçı
Güncellemeler
+1 yıl
Benim kuzenim orda okuyor çok ırkçılar nereli olduguöu söylemeye bile korkuyorum diyor neden böyleler ya sonıçta hepimiz insanoğluyuz ve aynı ülkenin insanlarıyız
Oda arkadaşım ordulu ve ırkçılığıyla gurur duyar seviyesinde. Biz karadenizliler kürtlere karşı ırkçıyızdır derken gülüşü bir de kendisinden soğuma sebebim. Şahsen komşum da karadenizli ama hiç böyle ırkçılığını görmedim gayet iyi biri. Ama ırkçıları da varmış. İşin garibi de üniversiteye gidenlerin de de böyle ırkçılığın olması ne kadar kafasız olduğunun ispatı galiba.
karadenizlileri bilmiyom ama işyerinde gürcü kökenli olanlarla genelde anlaşamıyorum. Ayrıca üniversite sınavında sakarya, ktü gibi üniversitelerin en iyi bölümüne git deseler hayatta gitmem yurtdışında okumayı tercih ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
selam verince "ha benu taniymisun da selam veriysun" diyenler var evet ama genele yaymak lazım
Shshsjsj
:///
sfsj pardon emoji yanlış yere gelmiş, ehöms neyse devam sj
Olur öye şeyler fenomen abla sjsjks
*genele yaymaMAK lazım
😅🙇♀️👏👋
Oda arkadaşım ordulu ve ırkçılığıyla gurur duyar seviyesinde. Biz karadenizliler kürtlere karşı ırkçıyızdır derken gülüşü bir de kendisinden soğuma sebebim. Şahsen komşum da karadenizli ama hiç böyle ırkçılığını görmedim gayet iyi biri. Ama ırkçıları da varmış. İşin garibi de üniversiteye gidenlerin de de böyle ırkçılığın olması ne kadar kafasız olduğunun ispatı galiba.
Ben karadenizliyim samsunluyum koyu ırkçı yok bizde fanatik derecesinde değil. Olduğu kadar ırkçılık vardır herkes de biraz.
Sonuç itibari ile ırkçı yani çoğu azı olmaz ki kötü bence
karadenizlileri bilmiyom ama işyerinde gürcü kökenli olanlarla genelde anlaşamıyorum. Ayrıca üniversite sınavında sakarya, ktü gibi üniversitelerin en iyi bölümüne git deseler hayatta gitmem yurtdışında okumayı tercih ederim.
Bende karadenizliyim hangi il ırkçı değil bu arada ırkçı insani asla sevmen
Hangi il ırkçı değil derken dogu batı ayrımını söyleüyorum aşırı saçma bir durum hepimiz bir bayrak altındayız bu ayrışma niye
Turkiyenin neresine gidersen git bu durum böyle
Anne tarafım trabzonlu efsane ırkçılardır. Karadeniz bölgesindeki bazı şehirleri dışlarlar sevmezler
Oha ya o kadard aolmaz yani sen ırkçı olma bari sjsksk
Hahshd ben değilim zaten Mardin’de yaşıyorum bana ırkçılık yaparlar 😂
Mardindekiler mi yok ya dogu öyle ırkçı değillerdir çok istisna belki
Onlarda aynı ırkçı kendi içinde bile ilçe köy ayrımı yapıyorlar
Şaşırdım ırkçılık yapmayan bir şehir yok mu oraya gidelim sjsksk
Burası Türkiye 😂 Metropol şehirler relax kim kime dum duma
Irıkçılıktan kasıt vatanını milletini seven insanlardır. Ama kafatasçı insanlar var tabi
Hayır ayrı ırkı sevmeyen yani kürtleri arapları falan vs.
Her millette vardır öyle salaklar, her insan eşittr tabi
evet kafaları pek çalışmıyor ondandır
Bilmem ama çok yanlış nefret ediyorum ırkçı insanlardan direk soguyorum
Haklısın
Dogu
Doğu mu saçmaladın iyice 😅
Yoo aile ile alakalı