Girişimciler durmuyor. Düğünlere yasak olunca, edüğün çıkartmışlar. Kim ne mesaj bıraktı, kim ne taktı görebiliyorsunuz sistem üzerinden. Kamera üzerinden katılım oluyor falan :D Ne dersiniz edüğüne? Yapar mısınız ya da yapana ne kadar takı takarsınız? Beni zahmetten kurtaran olursa alır çeyreğini.
Online düğün dönemi başladı, kan ter içinde halay çekilmeyen düğünlerde takı takar mısınız?
O kadar sacma idi ki dugu olayi millet egleniyor sen borca giriyorsun o parayla zaten tatile giderim miss gibi borca da girsem tadini cikartirdim esinle tatil daha mantikli yemisim taki takmalarini 10 bin takiyorlarsa o dugunde 100 bin borc oluyor. Zaten en guzel gelinligide alirsin esine en guzel eglenceyide yaparsin tatilde dugun bilmiyorum cok sacma geliyor.
Düğünümde paranın söylenmesini istemiyorum kim nekadar isterse okadar verir bu diğerlerini ilgilendirmemeli. İster altın takar ister 2 TL önemli olan orda bulunup manevi destek vermesi imkanı nekadar sa ben böyle şeyleri kafaya takmam yok 2 altın yok 10 altın cebine mi girdik sanki.
Ben bu dönemde ne düğüne giderim nede herhangi bir kalabalık ortama zorunda olmadıkça. hediyesini alırım bir şekilde ulaştırırım olur biter. Keyifli geceler.