Merhaba kızlar, yakın tarihte daha doğrusu 31 Temmüz inşAllah aksilik çıkmazsa evleneceğim. Evlenmeden önve lazere başladım aman kim uğraşicak kılarla diyerekten fakat şuana kadar sadece 5 seans yaptım ve zaman darlığından 1 tane seansım kaldı sadece.
Açık konuşmak gerekirse lazerden istediğim sonuçu almadım, hala kıl kökleri, incede olsa kılların var hadi bacaklar neysede özel bölgenin ciddi anlamda tertemiz olmasını istiyordum. Çok affedersiniz gerdek gecesi olsun veya balayı olsun pürüzsüz bir vücüda sahip olmak istiyorum aklıma en son gelen şeyde ağda fakat ağdaya başlarsam devam etmem gerekir ve bir miktar tekrar uzamasını beklemem gerekir diye düşünüyorum.
Sizler nasıl yaptınız? Ne önerirsiniz? En mantıklısı ne? Düğün ve balayından sonra nasıl devam ettiniz hijen açısından?
Açık konuşmak gerekirse lazerden istediğim sonuçu almadım, hala kıl kökleri, incede olsa kılların var hadi bacaklar neysede özel bölgenin ciddi anlamda tertemiz olmasını istiyordum. Çok affedersiniz gerdek gecesi olsun veya balayı olsun pürüzsüz bir vücüda sahip olmak istiyorum aklıma en son gelen şeyde ağda fakat ağdaya başlarsam devam etmem gerekir ve bir miktar tekrar uzamasını beklemem gerekir diye düşünüyorum.
Sizler nasıl yaptınız? Ne önerirsiniz? En mantıklısı ne? Düğün ve balayından sonra nasıl devam ettiniz hijen açısından?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ağda ya başlarsan lazer yaptırmamış gibi tüylerin çıkar paran filan boşa gider tekrar gitmek istediğinde başa dönersin karar senin yine de
Lazerden istediğim sonuçu alamadım zaten ha var ha yok gibi bir şey zaten kılarım sert ve gür değil. Açıkcası 3 ayım kaldı yani tatilde güneş işiğinda hele kılarımın göze çarpmasını istemiyorum
Bilmiyorum ama başka çarem yok gibi
Ağda daha çok çıkarır boşa gider lazerin. Pürüzsüz olmak zorunda değilsin. Kendine acı çektirme
Şöyle bir şey, lazerden umduğum sonuçu alamadım maalesef. Devam edebilirim ama 3 ay kala ne kadar sonuç elde edebilirim biraz şüphele bir soru. Lazer yapmama rağmen kıl köklerimden 2li çıkıyor hatta batıklarım çok deyip deyip geçiyorlar titiz olmayan işlerini açıklamak için. Hiç vaktim yok maalesef ve purusuz bir cilt, gün işiğinda iğrenç gözükmesini istemiyorsam başka çarem yok gibi
Sen bilirsin ama lazere verdiğin para ve zaman boşa gidecek baştan başlamak zorunda kalacaksın
Evet bence de kaymak gibi olmalı hele gerdek gecesi özen gösterilmeli kolay gelsin
Canım sıkılıyor artık bu kılardan nedir çektiğim yahu çokta kılı birisi değilim ama işte yinede mükemmel olsun ister herkez
Bişey diyeyim mi kıl kadına hiç yakışmaz erkeğe de bence ben utanmamış olsaydım bende lazere giderdim tüm vücut için çünkü benim eşimde beni temiz görsün isterim gerçi hala bekarım ☺️
Keşke ben de evlensem