Marmaris'e gittim bu yaz, kimse kimseye bakmıyordu. Artık o kadar bakılmıyor zaten. Antalya Alanya da belki bakabilirler ama Marmaris Fethiye didim böyle yerler rahat
Geçen yaz gittim arkadaşlarımla. Animatörler var cok tatlılar ilgililer. Ama beni cezbeden yemekleri oldu. Daha önce bu kadar güzel yemekleri olan bir otele tatil için gitmemiştim
Ya zaten otelde yabancı yoğunluklu müşteri vardı. Kitle yabancı olduğu için ve Türk cok az olduğu için ben gayet rahattım. Plajda da öyle cok Türk göremezsin
Bakmıyorlardı yani kendimi göz tacizinde gibi hissetmedim. Üstsüz güneşlensem nasıl olurdu bilmiyorum denemediğim için. Otelde üstsüz güneşlenen de hiç görmedim. Plajda da nasıl olur fikrim yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Marmaris'e gittim bu yaz, kimse kimseye bakmıyordu. Artık o kadar bakılmıyor zaten. Antalya Alanya da belki bakabilirler ama Marmaris Fethiye didim böyle yerler rahat
Yok ya denedin mi hiç bakıyorlar inan en lux otele gittim yine aynı...
Elbet aradan bakan çürükler de cıkar 😅 ama Marmaris cok rahatsız etmedi beni aksine rahattım. Julian qlup hoteli öneririm
Onerirsen bu sene oraya gidebilirim.. mesaj yazabilirmisin. !!!
Xper puanım yetersiz canım
Geçen yaz gittim arkadaşlarımla. Animatörler var cok tatlılar ilgililer. Ama beni cezbeden yemekleri oldu. Daha önce bu kadar güzel yemekleri olan bir otele tatil için gitmemiştim
Yemek en önemlisi ve ne kadar rahttin gineslenirkennnn
?
Ya zaten otelde yabancı yoğunluklu müşteri vardı. Kitle yabancı olduğu için ve Türk cok az olduğu için ben gayet rahattım. Plajda da öyle cok Türk göremezsin
Haklısın ama üstsüz güneşlenmek bizim hakkımız olmalı ya rahatça
Yunan adasına mı gutmek lazim
Üstsüz güneşlenmiyorum onunla ilgili öneride bulunamacağım 😅
Rahat derken kastın neydi?
Bakmıyorlardı yani kendimi göz tacizinde gibi hissetmedim. Üstsüz güneşlensem nasıl olurdu bilmiyorum denemediğim için. Otelde üstsüz güneşlenen de hiç görmedim. Plajda da nasıl olur fikrim yok
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum
bence türkiyede tatil pahalı. balkan ülkeleri veya yunanistan hem daha ekonomik, hem daha kaliteli, hem daha rahat edersin. dilersen üstsüz güneşlen.
sen cıplak uzanacaksın türkiye de bakmayacak erkek istiyorsun bu mümkün mü sence
Yani bircok sehirde var brn zonguldakliyim iliksu plaji bile haftada iki gun sadece bayanlara acik erkek kesinlikle yasak
malesef yok.. çok ıssız yerlerde de tecavüz riski var.
Alanya da falan var öyle yerler ya
Erdekk