Sizce Türkiye’de üstsüz güneşlenmek mümkün mü? Bu konuda düşünceleriniz nelerdir? Bunu tercih eder misiniz, yurtdışında bu konuda tutumunuz değişiyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkeklerin üstsüz olması da beni rahatsız ediyor evin balkonunda bile üstsüz gezmesi kıllı olmasına rağmen her türlü hareket etmeye hakkı olduğunu düşünmesi sonra da kadınların giydiklerinden kıllarından vs bahsetmesi. benim düşüncem herkes kendi doğrusuna göre yaşasın kimse kimsenin ne giydiğiyle ne yaptığıyla ilgilenmesin. Herkes kendine baksın bı zahmet
31 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız :)
En İyi Cevaplar
+1 yılÖmründe sahile gitmemiş olanlar bile görüş bildirmiş. Konu hakkında bilginiz yoksa fikrinizde olmasın. Benim yaşadığım yerde üstsüz olarak veya çıplak olarak bulunulan yerler var. Çok mu iyi, emin olun çekici bir tarafı yok. Sanki özelliğini kaydediyor uzuvlar ve bir et yığını görüyorsunuz. Üzerinde kıyafet olunca daha etkileyici oluyormuş toplum. Bunu şöyle ifade edeyim birey olarak görmek farklı topluluk halinde görmek inanın çok farklı bir , cazibe unsuru kalmıyor inanın , kadınlar içinde böyle olacağını düşünüyorum. Kaldı ki, çıplak olunamıyor diye Bir ülkeyi kötülemek neden , çok mu gerekli, özelini özel hissettiğin yerde , özel hissettiğinin yanında açmıyor, halklara sunduğun zaman sana ne kazandırıyor? Kendine saygısı olmayan ve cebinde TC. Vatandaşlığını taşıyanların sözde taslamalarını okuduk, kimlik senin gönlünde olmadıktan sonra, görüntü insan olsa neye yarar?
24 Yorumla- +1 yıl
yokluk zor iste ustsuz guneslenenleri izlemeye muhtac kalmis o derece.
- +1 yıl
@iyilik_melegi_ maalesef dediğiniz gibi, birde kendine macera arıyor, bu şekilde olanları görünce hemen ilişki yaşayacağını düşünüyor sanırım. Onlarda böyle düşünen olsa da ilişkiye girsek diye bekliyor sanki, çıplaklık sadece seks içeriği değil, tercih meselesi, değerler meselesi , zihniyet meselesi. Bu sebepten, çıplak olan kişinin fikriyatı kendince bunu normal görüyor olabilir, bu kişinin kendi doğalıdır aslında çıplaklığıda kendinedir. Bu sebepten çıplak görülen kişi önüne gelenle sevişecek diye bir unsur veya böyle biri sexe aç gibi bir algı kesinlikle olamaz. Bu durumu araştırıp bulunulan yere gitmeyi isteyenlerse , bu yazdıklarımın tam tersi istikamette bir fikriyata sahip. Bunlara tanışma yok konuşma yok iletişim olmayacak ısınma elektrik olmayacak , direk seks olacak. Oldu onlarda, bunların yolunu gözlüyormuş. 😊
- +1 yıl
sokaktaki kopek bunlardan daha medeni
- +1 yıl
@iyilik_melegi_ evet katılıyorum. Onlar bile ilişkilerinden önce birbirlerine kur yapıyorlar, sevip koklasiyorlar, ama bir insan hayatında kaç kere bir hayvanın çiftleşmesine şahit olur? Ya hiç ya da çok az, sebebi onlar insanların olmadığı yerlerde veya en tenha yerlerde çiftleşirler. Hal böyle olunca , hayvanlar daha medeni oluyor. Aşırılık zarar getirici bir durum.
+1 yılGenel olarak Antalya bölgesinde hem otelde hem de halk plajlarında eşim rahatsızlık hissetmeden üstsüz güneşlenebiliyor. Tabi halk plajında insanların yoğun olduğu bölgeler yerine biraz daha çocuklu ailelerin olmadığı kenar bölgeleri tercih ediyoruz. Hatta bazen denize de üstsüz giriyor. Çocuklarımızla gittiysek de Patara gibi uzun plajlarda ya çocukları büyüklere emanet ediyor uzakta giriyoruz veya kum tepelerini tercih ediyoruz. Kum tepeler hakikaten çok rahat oluyor.
20 Yorumla
+1 yılBurda aptal aptal yorumlar yazılmış kişisel olarak kavga etmek istemediğim için bu şekilde yazıyorum neymiş kaybediyolarmis et parçası oluyormuş vesaire ulan zaten bir özelliğimiz yok ki kadın erkek aynı şeyler hepimiz totelde insanız meme kimseyi tahrik etmek için olan mahrem birşey de değil ki ne cinsel organ ne birşey tek fark kadınların memesi daha büyük o kadar. d ne kadar garip insanlar var ya soruya gelince de isteyen istediğini yapsın kardeşim
71 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyor altına imzamı atıyorum. Meme hem kadınların hem erkeklerin ortak organı, sadece boyutlar farklı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
14Cevap
Davet için tsk
Tatil bölgelerinde herkes ustsuz
Yabancı yerli kimsenin kimseyi iplediği yok
Kimsede karışmıyor
Kimsenin ustsuz gunesleniyor diye bi yerden kovuldugunu duymadım
Turkiyede kolay kolay kkmsede aile ortamı olan havuz gibi yerde ustsuz guneslenmez
Yabancılardan yapmaz
Her gittiğim plajda ustsuz insanlar görüyorum
Rahatsız olmasınlar diye arkami dönüyorum
Ama umurunda değil zaten
Turkiyede sanki hiçbir şey yapılmıyor gibi dusunmeyin
Kim ne anlatıyorsa sorun anlatalım20 Yorumla
+1 yılTurkiyede bu durumm imkansiz ihtimal bile degil , ben yurtdisinda yasiyorum orda ciplaklar plaji var hatta bir cok unlu de gidiyo.. ben seviyorum aslinda ciplak guneslenmeyi bikini izi olmuyo teknedeyken ciplak oluyorum ya da bir adada.. yoksa turkiyede bu imkansiz
310 Yorumla- +1 yıl
Tam aradığım şey buydu, bu arada meme kanserine karşı da faydalı üstsüz güneşlenmek
- +1 yıl
Bikini izi falan kotu duruyo bu diger ulkelerde cokk normal bisey ama bu konu turkiyede tamamen imkansiz... ciplak olmak o kadar rahatlik ki
- +1 yıl
Biliyorum bunu yaşayan tüm arkadaşlarımla bunu konuştuğumuzda söylüyorlar bunu
- +1 yıl
Türkiye'yi hiç bilmediğin aşikar, Türkiye'de plaja gitmedigin çok belli , beyninin arkasında yatan birkaç ezberden dolayı Türkiye'yi kotulercesine ifadelerde bulunmanı çok yanlış buluyorum. Bir konuda bilginiz yoksa fikrinizde olmasın lütfen. Kaldıki böyle bir meselede Türkiye ye karşı olumsuz tutum içinde olmaz size birşey kazandırmaz, bizede birşey kaybettirmez.
- +1 yıl
Turkiyede ciplak gez o zmn sen. ya da bir beach e ciplak git neler oluyo bakalim
- +1 yıl
Sahillerde üstsüz vakit geçirenlerde var, çıplak olanlarda , şimdiye kadar kimse tecavüze uğramadı
- +1 yıl
Turkiyedemi? Acinasi bir durumdasiniz kadinlar kapali bir sekilde giyinmisken bile tecavuze ugruyo, belki erkekler ciplak gezer ama kadinlar direk tecavuz yani bos yapma turkiyede ki kadin cinayetlerini her ulke biliyo
- +1 yıl
Amacınız Türkiye yi olumsuz göstermek hepsi bu, acınası değil örnek alınacak durumdayız. Avrupa ülkeleri başta olmak üzere kendini modern gösteren bir çok ülkenin arka sokakları cinayetlerle kadına işkencelerle ve esir edilip zorla ve uzun süre seks kölesi olan kadın vakaları ile dolu. Madem sizin övdüğünüz ülkeler çok iyi , peki neden sömürge yapıyor ve somurgeleri altındaki kadınlara tecavüzlerin , organları rahimleri çalınan, hamile bırakılan kadınların öldürülen kadınların , küçük kızların uyuşturucu , seks ve organ mafyasının elinde yok olan hayatların neden haddi hesabı yok? Türkiye'de devlet önlem alıyor , cezasını veriyor kadına şiddetin her geçen gün önü kapatılıyor, peki yukarıda yazdığım sizin için güvenli olan toplumların yaptıklarının hesabı? Türkiye'ye gelince insan hakları, batıya gelince mağdur suçlu. Kurulmuş olan tüm ideolojileri biliyoruz. Bu yüzden artık hem dünya hem Avrupa'daki aşağılık durumlara karşı sesimiz daha gür mücadelemiz daha çetin devam ediyor.
- +1 yıl
Turkiyeyi kotulemiyorum ama kadin cinayetleri hayvan iskenceleri ortada, Kadina saygi azaldi kadini olduruyosunuz bu apacik ortada Hala avrupayi sacma sapan ornek verme, isvicreydi sanirim kadina cinayetle ilgili bir sucun oldugu zaman o ulkeye giris yapamiyosun ne guzel bir uygulama ama turkiyede kadina cinayet olunca direk tutuksuz yargilanma
- +1 yıl
Avrupa'nın perde arkası gerçeklerini maalesef bilmiyorsunuz. Türkiye'de bir cinayette tutuksuz yargılanma durumları, istikrarsız dönemin rüşvetçi ve sandalye korkusuyla yaşayan kalıntıların zamanında kaldı.
şimdi şöyle bir şey var bazı zihniyetler kndilerini amerika da ya da başka bir hayal aleminde sanıyor. affedersiniz dışarda seks yapan insanları görmek kimse istemez her şeyin bir adabı var. türkiye nin kaldıramayacağı şeyler var. eğer üstsüz güneşlenmek istiyorsan alırsın kendine bir villa kimsenin görmediği yerde açarsın her yerini güneşlenirsin. ne çok boş yapıosunuz ya.
42 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir cevap. Burada soran kişinin ulaşmak istediği iki cevap var. Türkiye'de üstsüz veya çıplak olan kadın görebilme olasılığı, muhtemelen bunun nerelerde daha çok olduğunu da öğrenmek isteyecektir. Diğer bir düşünce ise, bu konu üzerinden Türkiye'yi kötüleme çabası.
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve hemen art niyetli olmaya gerek yok. O arkadaşa benzer ben de eşim nerede güneşlenebilir epey aramış hatta +18 oteller, özel beach cluplar taramıştım. O kadar kasmaya gerek yokmuş. Çocuklu ailelerden uzak, insanların az olduğu, mümkün mertebe gençlerin olduğu bölgelerde halk-otel fark etmeksizin güneşlenebildiği 2 yıldır 5 tatildir deneyimliyoruz. Hatta çekingen davranın çiftlerin bizden cesaretle güneşlendiğine şahit olduk. Şunu da belirteyim birşeyi yasaklamak daha çok istek uyandırıyor. Yanımızda üstsüz kadınlara ne bakma gereği duyuyorum ne de eşime öyle ağzının suyu akarak bakan tipler gördüm. Gelen, geçen, güneşlenen vs Türk, yabancı herkes saygılı. Boşuna dememişler arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Bazı kimselere AVM'de mayolu biri abes kaçabilir, kışın mini etek ve krop giyen kadın abes kaçabilir. Yeri ve zamanı uygun olduğu sürece kimse rahatsızlık duymuyor. 11 yıl boşuna kasmışız kendimizi ben bunu gördüm.
Tatil & Seyahat konusunda 354 cevap paylaştı. Türkiye'ye tatil için gelen yabancı turistler tatil beldelerinde hep üstsüz güneşleniyor.. Buda şu demek oluyor ki; Türkiye'de üstsüz güneşlenmek mümkün..
41 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler cevap için, bunu duymak mutlu etti
+1 yılTabi ki mümkün ya onu geç benim sokak kıyafetim kalçamın yanaklarına kadar kısadır. Bunu yapıyorsam plajda ohoo hiç utanmam
44 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş
- +1 yıl
Teşekkürler canım 💋
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Çok güzel iyi cesaret kutlarım sizi
Bazı insanların beni rahatsız etmesinler diye üstsüz güneşlenmediği mekanlarda ben üstsüz güneşlenip onları rahatsız etmem ( güneşlenmeyi sevmiyorum ama just in case)...
22 Yorumla- +1 yıl
Güzel yaklaşım ve cevap
+1 yılSeni engellesem mi acaba? 🤔🤔 Yoksa bu sorunu kökten çözmenin sorunu mesaj kutumu açmak mı? Bilemedim... Yeter.
24 Yorumla- +1 yıl
Ayarları yapamadım sanırım, sen yine de engelleme beni, mesaj kutusu için bir şey diyemem senin tercihin :)
- +1 yıl
Eig seçtik yine yaranamadık :(
- +1 yıl
Sorunla bir alakam yok ki
- +1 yıl
Ne yapsam bilemedim :(
Burda bir havuzda bazı günler sadece kadınlar için açık oluyordu ve orda üstsüz güneşlenenler oluyordu.
23 Yorumla- +1 yıl
Sağ olun cevap için
- +1 yıl
Bu konudaki tutumu anlamaya çalışıyordum, demek ki varmış gerçekten talep eden, faydası oldu o anlamda
+1 yılustsuz guneslenen cok var gayet normallesti sen daha sehir hayatina alisamadin sanirim
310 Yorumla- +1 yıl
Yadırgadığımdan sormadım, son derece normal de buluyorum. Sadece Türkiye’de insanlar toplumsal sebeplerden (bakışlar vs) rahatsız olup bunu yurtdışı tatillerinde daha rahat yaşıyorlar. Bu gözlemime dayanarak sordum, yadırgamıyorum kesinlikle
- +1 yıl
yadirgiyorsun demiyoruz gormemis koyluler gibi soruyorsun diyoruz. ya da abazanlar gibi demeliyiz
- +1 yıl
Sadece Türkiye ile yurtdışı tatilleri kıyaslamasını yapmak istedim bu düzlemde
- +1 yıl
turkiye ve yurtdisi tatilinin bir suru farki var niye sadece buna degindin o zaman
- +1 yıl
Çünkü bu konuda insanların ciddi bir tutum ve toplumsal kaynaklı bakış açısı farkına sahip olduğunu düşünüyorum. Bu farkın da anlaşılmasının ya da oluşmasının insanların kendisini rahat hissetmesi için bir alan açabileceğini düşünüyorum
- +1 yıl
sen once kadin haklari icin savas ver kadinlar sokakta rahat yuruyemiyor farkinda misin? sen rahat guneslenme derdindesin. tek derdimiz o mu? neyse seninle daha fazla muhattap olmayacagim ne desem bos
- +1 yıl
Kadın hakları için mücadele vermediğimi nereden biliyorsunuz?
- +1 yıl
buna değinmesi çok normal değil mi sence türkiye de üstsüz güneşlenebilir mi direkt tacize tecavüze uğrarsın sizin bu olayları farkında olup olmadığınızı anlamak için sormuş belki bu arkadaş ama görüyoruz ki asla farkında değilsiniz sadece olayı duyup iki paylaşım yapıyorsuuz sizin için bitiyor o olay
- +1 yıl
sacma sapan konusma adam abazanlik icin acmis soruyu bu kadar saf olma
- +1 yıl
@Yarenncett lütfen yapmayın yaa, soran kişinin amacı, Türkiye'de üstsüz veya çıplak kadınların arasında rahatça dolasabilecegi istediği kadar seyredebilecegi, yerler var mı varsa nereler bunu öğrenmek istiyor, sosyal vb. Bir farkındalık amacı yok. Bir erkek arkadaş bu şekilde kadınların bulunduğu otelde kaldıklarını ifade etmiş, soran kişi , görüş sahibini özele çağırmış. neden olduğunu siz düşünün. Lütfen bu ve benzeri konularda masum düşünmeyin
+1 yılüstsüz güneşlenmeyi sevmiyorum sevsem mutlaka yapardım ama bir de türkiyede yaşama sorunu var
21 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler cevap için :)
+1 yılMümkün de yine biz değil turistler yapıyor 😂 midem almıyor o hallerini biraz insanda mahrem olması ar olmalı düşüncesindeyim olsun mu deseler olmasın derim 👍
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMümkün olan bir yer varsa gitmek isterim elbette.Çıplak olmayı çok seviyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Mümkün olan yerler var
Cevap sahibi+1 yılNere var mesela. Fırsat bulursam gitmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Hemde çok
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında iyi olurdu. Madem üst olmayacak alt da olmasın. Yıkılsın liberal kapitalizm! :))
31 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha müthiş yorum
+1 yılGüneydeki 5 yıldızlı tatil köylerinde çoğunluk üstsüz güneşleniyor zaten.
32 Yorumla- +1 yıl
Siz denediniz mi ve etrafın tepkisi ne yönde oluyordu
- +1 yıl
@Tekrarbengeldi Kimsenin umursadığı yok.
Kızların öyle bir derdi yok erkekler neyin kaygısında
30 Yorumla
+1 yılMümkün ama ben tamamen üstsüz güneşkenmem bence iğrenç
10 YorumlaGayet mümkün tatil beldelerinde.çok gördüm gunesleneni kimsede üstüne atlamiyordu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçen sene kız arkadaşımla gittiğimiz Adam&eve hotelde üstsüz güneşlendi ortam gayet iyi çoğu yabancı turist olduğu için sorun olmadı ki üstsüz olan çoktu
23 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler cevap için :) pozitif şeyler duymak güzel
Cevap sahibi+1 yılRica, O hotel müşteri Rus ağırlıklı olduğu için orada gayet normal bu tarz şeyler
Türkiye’de değil çünkü erkekler aç ve sapık. Yurt dışında yapıyorum bazen
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler cevap için, tam da merak ettiğim şeyi cevaplamışsınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılMalesef mümkün olmayan bir durum. Ama bir turist ülkemizde bunu yapınca sorun olmuyor tam tersi dönüp bir daha bakılıyor.
10 YorumlaTürkiyede böyle cinsel açlık olduğu sürece çok zor
23 Yorumla- +1 yıl
Peki yurt dışında olsanız tercih eder misiniz?
- +1 yıl
Bazı yerlerde oluyor diye biliyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Sizin üstsüz güneşlenmek konusunda tutumunuz nedir?
- +1 yıl
Haklısınız
+1 yılIssız bir köşede olur. Yamaçların dibindeki kayalıklara yüzünce genelde kimse bilmiyo orada olduğunu.
20 Yorumla
+1 yılYav biz diyoruz her gün tecavüz cinayet sen diyosun üstsüz güneşlenme ya
30 Yorumla
+1 yılMümkün değil abartmayın bence
18 Yorumla- +1 yıl
Mümkün olsa tercih eder miydiniz peki?
- +1 yıl
Hayır neden herkes her yerimi görsün ki
- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
@victory4 fazla rahatsin o zaman
- +1 yıl
Hmmm anladım
+1 yılMümkün değil. Abaza, sapık çok
11 Yorumla- +1 yıl
Mümkün olsa tercih eder miydiniz peki?
+1 yılBu kişinin tercihine bağlı ben tercih etmem
13 Yorumla- +1 yıl
Mümkün olduğunu düşünüyorsunuz yaniw
- +1 yıl
Evet mümkün
- +1 yıl
Sağ olun katkılar için
Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Üatsüz kadınlar için kullanılır. Çıplak herkes için. Türkiye'de öyle bir alan yok ve yasak. Ben de merak ediyorum
00 YorumlaMümkün olsun da istemem herkesin mahremi olmalı. Onu da görmeyelim.
10 Yorumla
+1 yılÇok büyük bir dert olmada gerek
30 Yorumla
+1 yılmümkün isteyen yapar
41 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler cevap için
Elbette mümkün
41 Yorumla- +1 yıl
Bunu duymak mutlu etti
+1 yılMümkün, hiç de çekici değil.
30 YorumlaÜstsüz güneşlenilse bile asla böyle bir şeyi tercih etmem.
20 Yorumla
+1 yılNee kadar önemliii neee kadar gereklii neee kadarr ihtiyaç duyulan bir soru. Bu ne ya.
20 Yorumla
+1 yılGünesleniyorum
35 Yorumla- +1 yıl
Süpermiş, nerede güneşleniyorsunuz peki?
- +1 yıl
Sence evde salonda olamaz ya
- +1 yıl
Yer/il olarak sormuştum
- +1 yıl
Antalya
- +1 yıl
Çok teşekkürler cevaplar için
+1 yılMümkün.
31 Yorumla- +1 yıl
Bunu duymak mutlu etti
Ben üstsüz güneşleniyorum.
10 YorumlaTabi ki hayır jfkgkg.
10 Yorumla
+1 yılGüneşlenenler var zaten yerine göre
10 Yorumla
+1 yılsaygı denen bişey var...
10 Yorumla
+1 yılMümkün değillllllllllllllllll
10 YorumlaCok zor İspanyada anca yaparsin
11 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya üstsüz heryerde güneşlenirsin ama sonra yanan meme uçlarına krem sürmeye adam aramayın))))))
sanırım hiçbir yerde tercih etmem
10 YorumlaSoluk alırken bile skcekler sen hala üstsüz diyorsun
00 YorumlaAncak yabancı turistler üstsüz güneşlenebilir
11 Yorumla- +1 yıl
Neden sadece yabancılar?
Sence mümkünmü?
14 Yorumla- +1 yıl
Mümkün olan yerler var
- +1 yıl
Hahaha çok teşekkürler
+1 yılGerekli mi ki
11 Yorumla- +1 yıl
İsteyenler için gerekli istemeyenler için değil, kişisel bir şey bu
+1 yılSokakta si*işelim diyin bir o kaldı
23 Yorumla- +1 yıl
Sokakta zikişelim
- +1 yıl
Onuda dediler 🤦♀️🤦♀️
- +1 yıl
Sen istedin)
+1 yılMümkün ama kolay değil
03 Yorumla- +1 yıl
Neden kolay değil? Yurt dışında olsanız siz tercih eder miydiniz?
- +1 yıl
Ederim tabi ne güzel doğal yoldan solaryum
- +1 yıl
Çok teşekkürler cevap için
Mümkün ama insanımız toplumumuz buna hazır değil
10 Yorumla
+1 yılBazı yerlerde mümkün
23 Yorumla- +1 yıl
Siz tercih eder misiniz peki
- +1 yıl
Ederim
- +1 yıl
Süpersiniz :)
+1 yılBeş yıldızlı otellerde oluyor.
10 Yorumla
+1 yılMümkün değil ve gereksiz
00 YorumlaBilmem
10 Yorumla
+1 yılNe bilim
10 YorumlaDeğil
10 Yorumla
+1 yılBana göre değil
10 YorumlaInsanlar neredeyse ustsuz gunesleniyor zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldeğil x p*rno sitesinde yayınlarlar
20 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Sizce Türkiye’de üstsüz güneşlenmek mümkün mü? Bu konuda düşünceleriniz nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler