+1 yılOgrencıyım burslarım var aılemden de alıyorum. Evde tek basıma rahatca yasayıp gecınebılırım ıhtıyaclarımı da karsılayabılıyorum şu an bu kadarı yeterlı..
NOT:Muhendısler ve dıger über kazananlar (mesleklerıne gore ıyı) nerede calıstıklarını da soylesınler belkı ınandırıcı olurlar. Kımsenın meslegı ıle sorunum yok ama kısı bulundugu meslekte aldıgı maası begenmeyıp gelıp yalan rakamlar soyluyorsa ben kısıye gercekten uzulurum :) Insan oldugundan utanıyorsa bence kendınden ıyı bır ozur dılemelı ya da zevk almadıgı hayatını degıstırmelı01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılyorumlara baktımda siz hangi ülkede yaşıyosunuz. ulan asgari ücrete iş bulsak öpüp başımıza koyucaz. 5-10 bin liralar havada uçuşuyo kimi yiyonuz. isviçre mi lan burası.
426 Yorumla- +1 yıl
Sonunda aklı basında bırı cıktı ya. Nıce bogazıcınde muhendıslık okuyan arkadaslarım bıle mezun olduklarında 4000 5000 lıralık ıs nasıl bulacak derken buradakıler hep o cıvarda alıyor. Hepsı de muhendıs sanırım. Bı kuyruk acısı var. Bazılarının meslegını bıle bılmıyorum ama adamlar 6000 7000 yazmıs. Sonunda realıst bı arkadas cıktı
Soran+1 yılkatılıyorum bu ne ya KS uçmuş habermiz yok
- +1 yıl
yiyecek birşey yok gizli kardeşim zamanında okuyup ceremesini çektik
Cevap sahibi+1 yılbenim müdürümün maaşı 2500 lira alıyor.
- +1 yıl
müdürün dağın başında şantiyede mi çalışıyor?
Cevap sahibi+1 yılkardeşim herkes çekti bizde çektik emek verdik..
özellikle özel sektörde bu maaşları almak imkansız ötesi- +1 yıl
mephısto nıce hukuk mezunları 3000 lıraya calısırken muhendıslerın bu kadar maas alıyorum dıye gezmesı cok komık. Bogazıcı bıtırır adam akıllı bır karıyerı olur 4000 5000 tamam ama dıgerlerı ıronıden oteye gıdemıyor
- +1 yıl
evet zor benim şantiyemdeki işçiler 1150 alıyor teknikerler 1500 alıyor
Cevap sahibi+1 yıldağ? şantiye? hayır canım şehrin göbeğinde bölge müdürlüğünün müdürü..
kimse kimseyi kandırmasın- +1 yıl
tamam arkadaşım ben söylemedim farzedin siz gidin küçük dünyanızda eğlenmeye devam edin
Cevap sahibi+1 yılmühendis bey ezdi gitti
Soran+1 yılmühendis çok haklı beyler dagılın
Cevap sahibi+1 yılbiz işçiyiz abi küçük dünyamızda 3 kuruşa yaşıyoruz napalım :/
Soran+1 yılbu diger arkdaşlar için ne diyorsun mühendis kardeşim
- +1 yıl
buradaki yorumlarda amma uçmuşsunuz haaa.
adam inşaat mühendisliğini okuyor. kimi işletmede 3000 tl maaş alıyor kimisinde 7000. diş hekimleri en az 5000 tl maaşla işe başlıyor. avukatları hiç sorma. sadece bir işletmenin danışmanlığı 1500 tl. bir kaç ta dava aldımı alacağı paranın haddi hesabı yok. ama buradaki yazılara bakıyorum da hepimiz açlıktan ölmüşüz. madem açlıktan öldük, altına lüx araba alana mühendis zimmetine mi geçiriyor yoksa ek iş mi yapıyor. allah aşkına gözlerinizi açın da bir bakın etrafa... kendisini geliştiren her kes hakkettiğini alır.
Cevap sahibi+1 yıleminim artık burası isviçre sayfası
Soran+1 yılne oluyor bende anlamadım :D
Cevap sahibi+1 yılsanırsın ülkedeki herkes mühendis diş hekimi avukat..
Soran+1 yılsonuçlar şasırtıcı :D
Cevap sahibi+1 yılben aslında petrol mühendisiyimde ülkede fazla petrol yok o yüzden fakirim :D
Soran+1 yılhahahah :D ah bu mühendislik
- +1 yıl
Neyin kiskanlicigi bu? Sizin gibi vazifsiz elemanlarada ihtiyaci var bu ülkenin bunu kabullenmen cok zor olsa gerek.. yalan soyleyecek halimizde y
- +1 yıl
valla seni bilemem ben alıyorum :)
- +1 yıl
Gerek var mı :-)
Soran+1 yılneye
+1 yılmesleğim mühendislik ama kaldırım değil tabiki de:) şimdilik aile banktan geçiniyorum keyfim yerinde iş bulana kadar böyle devam :)
03 Yorumla
Soran+1 yıloda güzel
- +1 yıl
evet şimdilik güzel :)
- +1 yıl
tabi buyrun
+1 yılKimsenin maaşı kımseyi ilgilendirmemeli.. Kimsenin parası kimsenin cüzdanına girmiyor.. 👎
07 Yorumla
Soran+1 yılteyzem gider yapmya gerek yok üklenin ekonomik duruna bakıyorum
- +1 yıl
Ekonomistmisin YAVRUCUM...
Soran+1 yılkaldırım mühendisiyimm onuda düşünüyorum ama :) teyzem benim
- +1 yıl
Birazda terbiye öğren canım benim :-)
Soran+1 yılteyzem benim terbiyem yerinde ama siz alamamışsınız sanırım bu yaştan sonrada alacagınızı sanmam
- +1 yıl
Himhim eminim öyledir :-) neyse ergenliğine veriyorum iyi sohbetler
Soran+1 yılergen degilim teyzecim ama siz snaırım halen atlamammışsınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
+1 yılÇocuk dilendiricisiyim. Yaklaşık 5' i kör, 3' ü topal, 4' ü felçli, ve 1' i kolsuz olmak üzere 13 çocuklu bir dilencihaneyi işletiyorum. Körler günlük ortalama 30' ar liradan 150 lira, topallar 25 liradan 75 lira, felçli olanlar 35 liradan 140 ve koluna tel bağlayıp kolsuz bıraktığım çocuk da 20 lira ile elime günlük 385 lira geçiyor. Aylık toplam ne kadar yapar hesaplayamacağım ki öyle bir yeteneğim olsa çocuk dilendiriliği yapmaz muhasebecilik yapardım. Çocukların pek giderleri olmadığı için elime çıplak geçen para bu. Nitekim, sabah, öğle ve akşam yemekleri hukuk, felsefe ve edebiyat söyleşileri ile geçtiğinden acıkma hissiyatlarını kaybettiler. Allah' a çok şükür işimden maaşımdan memnunum, namusumuzla paramızı kazanıyoruz.
31 Yorumla
Soran+1 yıloh be sonunda aradıgım cevabı buldum şükür
+1 yılTurkcell Arge Ekibinde 1 Yıldır Elektronik ve Yazılım Mühendisliği İle Uğraşmaktayım, Öncesinde Stajer İdim, Bu Ay 5.120 TL Maaş Almışım, Bu Başarımızada Bağlı Ekip Lideri Hergün Performasımızı Notluyor, Ayrıcada Üstün Başarıda Herşey Şirkete Ait Tatilde Hediye Edildiği Olabiliyor Ben Daha Alamadım :)
02 Yorumla- +1 yıl
sana birkaç soru sorabilir miyim?
- +1 yıl
mesaj atabilir miyim acaba
İnsanların açgözlülüğü bu dünyayı bir bütün olarak kardeşçe yaşamaktan çıkarıyor..kardeşçe bir dünya şuanki insanlarla bir hayal.İnsanların yaptıkları işlerle verilen ya da alınan maaşlar bir hayli adaletsiz soktuğumun açgözlülerinin dünyasında
11 Yorumla
Soran+1 yılkonuş kim tutar seni
+1 yılsenin maas neymis oyle?
Ben okuyorum ve kolejde ders veriyorum. Londrada yasadigim icin 2 gun calisip haftalik £120 yani turk parasina gore 423 tl aliyorum. okdr02 Yorumla
Soran+1 yılçok düşük niye
- +1 yıl
gunde 6 saat calisiyorum, ve 2 gun tek calistigim icin. bence dusuk degil yani bana gore iyi, is sahibi degilim daha nede olsa yanda yaptigim meslek
+1 yılpampa yattığım yerden 1000 lira maiş geliyo öğrenciyim evdekiler sağolsun 12 yaşımdan beri her ay 1000 lira alıyorum banka hesabımda 120.000 Tl birikti bekarım 18 yaşındayım güzel bir Eş arıyorum Esra öral abla duy sesimi
12 Yorumla
Soran+1 yılbaba parasına devam diyorsun ama az
- +1 yıl
Bankada birikmiş 120.000 tl var artık her ay 1000Tl alıyorum nesi az la daha çalışmıyorum bile
+1 yılYaş 18 CNC-kalıp işinde çalışıyorum 800 maaş bu ay 850 olucak şuanda çırağım yakında 2000'i geçer. :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçok az abi bu ne
- +1 yıl
Ama daha yaşım 18 ayrıca ailemle kalıyorum yani bana fazlasıyla yetiyor 1-2 sene içerisinde maaşım tahmini 3000'TL'Yi bulur ayrıca ben okuyorumda yani şuanda birden fazla meslek öğreniyorum farklı, farklı işler ileride maaşımın yüksek olacağına kesinlikle eminim sadece bu işte devam etsem maaşım 3000'TL'yi bulur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhanım hanımcık evimde oturuyorum, örgü, dikiş bilirim, güzel yemek yaparım , mahallenin çocuklarına ben bakıyorum :) ehü ehü :) maaşım yok koca parası yemeyi düşünüyorum :)
15 Yorumla
Soran+1 yılafiyet olsun
- +1 yıl
En azından cıkıp muhendısım 5000 lıra kazanıyorum demedı tebrık ederım :)
Soran+1 yılhahah evet :D
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılen iyi cevap seçilen arkadaş haklı. üniversite tercihi yapıcam ya maaşları insanı çıldırtıyor mesleklerin vallahi devir böyle bir hal aldı
Gizli Üye(30-35)+1 yılUniyi yarida biraktim ozel unide okuyodum 2 senedir hocbisey yapmiyorum babadan sponsor olarak gunde 150 200 ozel gun olursa 500 600 1 milyara kadar cikio aylik ortalama 10 bin falan.diceksin simdi kac yasindasin baba parasi yiyosun bide hava atiosun ama benim yerimde olsan sende aynisini yapardin.
01 Yorumla
Soran+1 yılyapardım vallahi
+1 yılkız çocuk yol yemek harçlık 450 üniversiteyi de aynı şehirde okuyorum da :)
11 Yorumla
Soran+1 yıloda iyi
Öğrenciyim 1500 TL aylık baba parası yiyorum herşey içinde
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle babaya can kurban
+1 yılStajer acil tıp teknisyeniyim aylık 500 tl alıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yıluyy çok az
- +1 yıl
Maalesef öyle mesleğimi elime alayım maaşım 2000 tl olacak daha okuyorum hemde çalışıyorum.
gümrük müşavir yardımcısı 3-4 bin tl arasında gidip geliyoz... malum serbest meslek..
01 Yorumla
Soran+1 yıliyiymiş
+1 yılZenginim tatlım ben mühendisleri kaldıramamışsım ben söylemiym aylık gelirimi :DD
04 Yorumla
Soran+1 yılsöyle yavrum söyle :D
- +1 yıl
Yok anacım nazardan korkuyorum :D şaka bir yana mesleğimin yanısıra fotoğrafçılık yapıyorum 4bin oluyodur aylık
Soran+1 yılidare eder ek iş felan yorucuoluyordur
- +1 yıl
Ayağıma kadar geliyolar yorucu değil tavsiye ederim hem mesleğinde eğlenmek kadar güzeli var mı
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çalışmıyorum.. Rant geliriyle geçiniyorum.. Rakamı boşver..
010 Yorumla
Soran+1 yılrakam mühim
Soran+1 yılanlayabiliyroum seni
Soran+1 yılaynı maaşı alıyoruz ya
Soran+1 yılmühendisim
Soran+1 yılkaldırım mühendisiyim ama :D
Memurum ve 3700 tl alıyorum da..Napacan ki milletin işini, maşını? maşı iyiyse varacan mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılülkenin ekonomik durumuna bakıyorum
Soran+1 yılçok saçma degilmi :D
+1 yılöğrenciyim.
netvarium.com'da bilgi işlem ve tedarik bölümündeyim.fazla işe gittiğim yok.1500 tl şükürler olsun.01 Yorumla
Soran+1 yıliyi :)
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. destan gibi cevaplar gelecek bak gör : ) mühendis 3650 civarı sen?
012 Yorumla
Soran+1 yıloh maşallah
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılyok agabey boşkoy
Soran+1 yılsen öyle san iş hayatına atılcam
Soran+1 yılyok degil okul bitsinde meslegimi yapıcam
Soran+1 yılolmaz ifşa edemem kendimi
1. sınıfım daha, ama otomotiv elektroniğiyle ilgili bir yerde çalışıyorum, aylık 900 lira ihtiyaçlarımı karşımalaya yetiyor
00 Yorumlapara kazanmadan aylık harcadığınız parayı yazaydın iyiydi :)
00 Yorumlabana böyle seyler terz, ayip yani herkezin maagsi kendisine
01 Yorumla
Soran+1 yıltersmiii
Gizli Üye(36-45)+1 yılMühendisim. Özelde sektörde köleyim-pardon çalışıyorum, 3-4 kişilik iş yapıyorum diyebilirim.
Maaş 4000tl.04 Yorumla
Soran+1 yılne iş yapıyorsun anlamadım
Cevap sahibi+1 yılMiyendis miyendis.. neyini anlamadın bacım :)
Soran+1 yılköleyim dedin mühendis kardeşşim
Cevap sahibi+1 yılMecazi olarak söyledim onu :)
Bu çalışma ile normal şartlarda en az 2.5 katını almam lazımdı...
Yine de şükür, ekmek aslanın kıçına doğru ilerliyor.
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Zeolojik termasmosfam fetishsel mühendisiyim 17 bin euro
03 Yorumla
Soran+1 yılhe he ondan
Soran+1 yılidare eder
+1 yılÖğrenciyim, maaş yok, harçlık var ayda en fazla 250 TL. Ehehe.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne off?:) Henüz üni.hazırlanıyorum.
konunun dışına çıkıyorum ama.. biraz ayıp değil mi...
06 Yorumla
Soran+1 yılnnasıl
Soran+1 yılne ayıbı ya
Soran+1 yılmaaşa bak be al ye
Öğrenciyim :D 300 Euro stajdan
200 euro babamdan
200 euro dedemden :D :D112 Yorumla
Soran+1 yılstar star coco star
Soran+1 yılstarın müzii
Soran+1 yılya ben ne demişim öyle salak salak kusura bak euro star anladım :D :D takılıyorum sen başka bişey demişsin ah ben
Soran+1 yılaynen müendislik ozor iş
Soran+1 yılkaldırım
Soran+1 yıloda güzel
Holding yöneticisiyim, babam ne verirse onu kazanıyorum.
058 Yorumla
Soran+1 yılbabacıgına saygılar sunuyorum
Soran+1 yılellerinden öpüyorum ilet
Soran+1 yılolmaz utanırım ben
Soran+1 yılkeyfiler yerindemi ellerimle kahve hazırlym ne diyo
Soran+1 yılay benim düşünceli kayınpederim aman aman aman :D
Soran+1 yıl:D gülesim geldi hahahhahahhahahahhaaahhahhahahahahhahahahahhahha
Soran+1 yılamin aminnnnn
Soran+1 yılçok pardon sanada :) mutlugumuz daim olsun
Soran+1 yılyook neden
Soran+1 yıltanısam ne olurki
Soran+1 yılneden bulaşıcı bir hastalıkmı var
Soran+1 yılo zaman nedir engel
Soran+1 yılevlenmeden olmaz :Dhahahhahahaha
Soran+1 yılnedenmiş o
Soran+1 yıl:D dünyalar güzeliyim
Soran+1 yılacaba sen nasıl bişeysin
Soran+1 yılgöbekli kıllı bişeysindir ahahha
Soran+1 yıleminim eminim
Soran+1 yılversene pederin telini kulaklarını çeksin
Soran+1 yılayagına gelemem prensibim degil
Soran+1 yılbende demedim
Soran+1 yılgidebilirsin izin veriyorum
Soran+1 yılevet onlar güzel ben kainat güzeli
Soran+1 yılo kesin sen olmalısın
Soran+1 yıldegilim şişko gözün hep şişkolara alışmış
Soran+1 yılbakıyorum bırakamadın güzelini şişko şey
Soran+1 yılyarım dünya sen git
Soran+1 yıl:D güle güle yeter aşagılara inemiyorum
Soran+1 yıl:D sapık degilim ben
+1 yılKaranlık işler yapıyorum, parayı aklamadan açıklamam
01 Yorumla
Soran+1 yılkaralık işler
öğreniyim, maaşım belli değil. ihtiyacım olduğu zaman babmdan alıyorum ama fazla para harcamam, ailemi zora sokmam bu konuda
01 Yorumla
Soran+1 yılhayrlı evlat
Kamu kurum ve kuruluşlarına yazılım yapan naçizane bir firmanın küçük ortağı. (%30) :)
Kazanç olayına gelince.. Onu yazmayım ki ayıp olmasın :p01 Yorumla
Soran+1 yılolmaz ayıp o kadar insan yazmış ne ayıbı
Cok zenginim cok bugattilerden bugatti begenmiyorum.s adfskj ogrenciyim ben daha
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuanda ögrenciyim ama bir dershanede fen bilgisi etüd ögretmeni olarak calısıyorum maas kısmına hic girmiyim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl istersen
- +1 yıl
etüt hocalarına ben cebımden maas vermek ıstıyorum harbı cok kasıyorlar 150 200lıra cıvarı verıyorlar
Cevap sahibi+1 yılSenin dediginden biraz fazla + yemek alıyorum fakat amac tecrübe edinmek benim icin.
Computer Programing
I earn money:5000-6000 TL
Proğramlama Candır :D02 Yorumla
Soran+1 yıloffff 10 no
+1 yılherkes çok zengin bu sitede ya :D ben yazayım baba parası yiom hamınaa :D
04 Yorumla
Soran+1 yılne kadar alıyorsun
- +1 yıl
:):) veriyor bir 5 lira onuda akşama kadar ne yaptın diye soruyor
Soran+1 yılyazıklar olsun öyle pedere
- +1 yıl
adam öyle görmüş ne yapalım geldim 19 yaşıma gidip çalış dese hakkıdır hem benım annem öğretmen annemde veriyor para ihtiyacım olmuyorki paraya sıgara alkol içmeyen adamım ne yapacam parayı
300 ziraatten kredi, 300 kadarda internet kafeden part time olarak :)
03 Yorumla
Soran+1 yıldogru düzenli iş yap dost
Soran+1 yılevet öyle şamda kayısı oh
+1 yılbunun kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum kardeşim.
01 Yorumla
Soran+1 yılo zaman bunu yazmana gerek yoktu
elektrik elektronik mühendisiyim maaş... söylemem D:
02 Yorumla
Soran+1 yılsöylemek zorundasın
hayırdır kendine bol maaşlı koca aday adayımı arıyorsun :D:D:D:D zabıt katibi 1973,62 TL
02 Yorumla
Soran+1 yılçok düşükmüş eledim seni
bu soru senden mi yoksa sana kısmet bakan annenden mi:))
29 Yorumla
Soran+1 yıltövbe est.
Soran+1 yılcevapla
Soran+1 yılneeee
Soran+1 yılbaşım agıyorda
Soran+1 yıliyi olur
Üniversite öğrencisiyim, ama ek iş olarak yaptıgım organizasyon işindeyim.
1800 alıyorum02 Yorumla
Soran+1 yıliyi idare eder
+1 yılÖğrenciyim ve bir saç ekim firmasında çalışıyorum. Aylık 600 + prim + KYK Kredi 300 : geliyo...Yetiyo Allah a şükür
02 Yorumla
Soran+1 yılçok az kardeşim
- +1 yıl
işim evden..ofise gitmiyorum
ünide öğrenciyim bilgiasyar programcısı olucam kısacası 2 bin 3 bin civarı filan alırım kendimi geliştirmeme bağlı 4 de kadar çıkar
05 Yorumla
Soran+1 yılatıyorsunuz lan kesin
Soran+1 yılkusura bakmayın
Gizli Üye(30-35)+1 yılöğretmenim 2.300 ek derslerle maaş alıyorum.. valla allah herkese nasip etsin helalinden :)
06 Yorumla- +1 yıl
Bin bereket :)
Cevap sahibi+1 yılamin allah razı olsun.:)
Soran+1 yılzor iş maaşıda az
Cevap sahibi+1 yılzor ama nebilim severek yapıyorum o yetiyor. asıl benim maaşım iyi ücretli olarak yapanlarda ben gibi aynı işi yapıyor maaş 600-700 belki..
- +1 yıl
Allah arttırsın.
Cevap sahibi+1 yılamin
+1 yılOgrencıyım burslar da aldıgım maas sayılır sanırsam 1150 alıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
ankaradan alıyorum 330 devlet zaten dıgerlerı de dernekler
+1 yılkpss maduru. :) ayın 1nde ve 15nde düzenli olmak üzere 50şer tl alıyorum :)
10 Yorumla
+1 yılbende kendi işimi yapıyorum aydan aya değişiyor 6-10 bin arası
02 Yorumla
Soran+1 yılkendi işin ne ne güzelmiş elemana ihtiyac var mı
- +1 yıl
herzaman elemana ihtiyac vardır
Gizli Ajan..
Kadına yaş, gizli ajana maaş sorulur mu lem ;)07 Yorumla
Soran+1 yılsordum gitti
Soran+1 yılne diyorsun dost
Soran+1 yılhayırlısı be gülüm
+1 yılbir online web sitesinin bilişim stajyeriyim 300tl :/
03 Yorumla
Soran+1 yılodaiyi
- +1 yıl
stajyerin asistanımı olurmuş
+1 yılmaaşallah paran iyimiş git somadaki ailelere bağışla O.o
01 Yorumla
Soran+1 yılbeniim bilecegim iş orası başbakan dururken banamı düşer
Soru soruşunda, cevaplara verdiğin yorumda güncellemende o kadar itici ki, anlatamam yani :D
04 Yorumla
Soran+1 yılneden bebegim
Soran+1 yıloky saygı duyuyorum
Öğrencıyım :) ama aılemden ne kadar ıstersem alıyorum sınırsızca :)
017 Yorumla
Soran+1 yılailen ne ayak erman
Soran+1 yılanne ne işle meşgl tek çocukmusun
Soran+1 yılo işte iyi para var baboşunun kıymetini bil git bir çay koy
Soran+1 yılhayırsız evlat
Soran+1 yılgit koy banada geitr bari
Soran+1 yılaferim ermanım 2 şeker at koy karıştıır yavrum
Soran+1 yıliçirirsen makbule geçer içir hadi
Soran+1 yılgeçmeyelimmi kanks
Son sınıf ogrencisiyim staj görüyorum ilk param 320 :)
07 Yorumla
Soran+1 yılbölüm ne
Soran+1 yılbitince ne olcan
Soran+1 yılolmaz kolay degil o iş :D
Soran+1 yılyürü kim tutar seni
+1 yılöğrenci 0₺. seneye mühendis çıkacağım için durum değişecek diye umuyorum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılne müendisi :D
- +1 yıl
makina mühendisi kaldırım değil :D
Soran+1 yıloda güzel
Aile & Toplum konusunda 998 cevap paylaştı. 3500 dolar ne muhendıs nede okul mezunuyum kalıte kontrol
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl oldu bu iş anlatın dinleyelim
Öğrenciyim maaş almıyor üstüne üstün harç parası veriyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılbak bu durum kötü
Elektrik teknisyeni 1500 tl + alışveriş çeki + 3 ayda yarım maaş ikramiye + 6 ayda % 7 zam :D
01 Yorumla
Soran+1 yıleh idare et işte
+1 yıl5 ila 10 bin arası, ayına sezonuna göre değişiyor,5ten aşa düşmüyor 10dan yukarıda cıkmadı daha :) ufak bir reklam ajansım var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKs'de bir vergi müfettişi daha :D :D
4500-5000 Tl arası Yöneticiyim :)03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoran sende söylesene işini maaşını :D
Soran+1 yıldiyecegim azıcık daha merak edin iyi maaş ha senink, güzel afiyetle ye
Cevap sahibi+1 yılGerçek maaşımı demedim :D
Gerçek maaşımdan yediklerimden artanı dedim zaten :D
Geri kalanı yemiyorum biriktiriyorum :D
Demezsen benim uyuyama gibi bir durumum olmayacak emin olabilirsin :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle borsada takılıyorum bazen 10 bin bazen 20 bin bazen -10 bin hiç belli olmuyor..
012 Yorumla
Soran+1 yılgüzel
Cevap sahibi+1 yılsen kimsinde sana yalan söylicem la allahin apaçisi :D
i.imgur.com/ceeNtf6.png
geçen aydan kalma krizden dolayı -8bin zarardayım şu an parayı kurtarmaya çalışmaktaım ^^
Soran+1 yılheheheh :D komik şeyler
Cevap sahibi+1 yılher ay maaşının elinde kalan kısmıyla yavaş yavaş PETKM stokla 2017 2018 sezonundan sonra iyi para edecekler..
Cevap sahibi+1 yılöğrenciysen kızlarla paranı yemeye bak moruk takılma fazla :D çalışmaya başladığın zaman yatırımını yaparsın
Cevap sahibi+1 yılabicim aylık 100 lira bile atabilirsen git petkm al 2018 e kadar bekle.. 100 lirayla %5 değer getiren bir hisseye girsen (ki acayip zor birşey) 105 lira paran olur komisyon bilmem ne derken sana 103 lira kalır 3 lira içni yazdırma bana şimcik :D
öğrenciyim hem okuyup hem çalışıyorum 500 tl alıyorum
04 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben neden durup dururken maaşımın 15 bin tl olduğunu söyliyeyim ve burdaki kızları üzerime salayım yani ne gereği var dimi ya :))
010 Yorumla
Soran+1 yılyedik bizde
Cevap sahibi+1 yılneden yemediğini söyler misin
Soran+1 yılsen başbakanmısın ne bilim siyasetçimisin nesin
Cevap sahibi+1 yıldeğilim onlardan daha yüksek maaş alan yok mu sence
Soran+1 yılolsada net başında degiller
Cevap sahibi+1 yılben burdayım :) istersen gel bak ps başındayım vallaha
Soran+1 yılgarip enteresan
Cevap sahibi+1 yılenterasan olan ney :)
Soran+1 yılsen ve meaşın
Cevap sahibi+1 yılbence normal istersen birgün işyerime gelde gör beni :)
- Devamını Gör (147)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat