Ben küçükken terbiyesiz bir çocuktum yengeme hakaret laf atmıştım bir kere o günden beri amcam benden nefret ediyor çok üzüldüm?

Küçükken herkesle kavga ederdim çok yaramaz bir çocuktum yengeme de laf atmıştım bir kere sonra amcam bana cok kizmisti o günden sonra beni hiç sevmiyor çocuğu doğmuştu tebrik etmiştim sana ne yazmısti yıllar geçti yine çocuğu oldu ben bir kaç hafta önce yazdım hayırlı olsun diye bu sefer hiç yazmamis cevap bile vermedi. Çok zoruma gidiyor kuzenlerimi seviyor ilgileniyor ama beni sormuyor bile moralim çok bozuk bu kadar nefret de edilmez kendisi yurtdışında yaşıyor kus olduğumuz amcamın ailesine para gönderiyor çocuklarını yurtdışına yanına alıyor ama babam dışında bizle ilgilenmiyor bile. Düşünmek istemiyorum ama maalesef aile hep iç ijce oluyor zoeuma gidiyor çok şimdi amcam ona yalakalik yapmışım sanabilir bilemiyorum bu durum beni çok sinirlendiriyor yalakalik para için yazmadım çok pişmanım yazdigima neyse işte içimi dökmek istedim bu olayları nasıl unuturum
Ben küçükken terbiyesiz bir çocuktum yengeme hakaret laf atmıştım bir kere o günden beri amcam benden nefret ediyor çok üzüldüm?