Okuyup detay yazabilecek birileri olursa çok sevinirim. Ailemle beraber yaşıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soru üzerinden goy goy yapıp boş konusacak arkadaslar varsa simdiden terk etsin. Ciddi bir soru sordum yanıtlayabilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Komik birşey yok
Arkadaşlar evimden MUSKA çıktı okuyabilecek yorumlayabilecek birileri varmı?
Eminim. Bunlar korunma amaçlı yazılan şeyler. Ismi azam duası besmele ayet el kursi tarzı şeyler. Deri ya da beze sarılıp belden yukarı kisimlarda lastikle ya da kolye tarzı takılarak taşınıyor. Icinde yazılanları bilip okumak kadar etkili olmasa da psikolojik olarak inançlı insanlar için bir nebze koruyucu ve rahatlatici
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İstanbul'da yasiyorsan bir hocanin numarasini verebilirim o yardimci olur
Evet lütfen
Özelden yazdim
ne olduğunun önemi yok eğer yakınınızda akan su varsa (göl der veya başka bir şey) ona atın ya da yakın
Yapma reis ✋
Büyü değil rahat ol. Küçük parçalara ayır bir kaba koy. Üzerine kolonya dok ve ateşe ver
Emin misiniz
Eminim. Bunlar korunma amaçlı yazılan şeyler. Ismi azam duası besmele ayet el kursi tarzı şeyler. Deri ya da beze sarılıp belden yukarı kisimlarda lastikle ya da kolye tarzı takılarak taşınıyor. Icinde yazılanları bilip okumak kadar etkili olmasa da psikolojik olarak inançlı insanlar için bir nebze koruyucu ve rahatlatici
@Taciiiii hocamız yardımcı olsun
Evdeki birini Koruma için yapılmısa benziyo
Nasıl anladınız
BABANI yalayacağız yazmış sürekli
Büyü yapılmıl
Hocaya sor