İnsanların değerini kaybedince anlıyoruz malesef. bir gömlek ile mutlu olurken ve sen ona çok görürsün başına bir iş geldiğinde ise değil böbrek dünyayı versen geri gelmez. sevdiklerimizin değerini hayatta iken bilmek lazım.
Biriyle en ufak bir tartışma sürtüşme yaşasam içim daralıyor benim. O yüzden mümkün olduğu kadar alttan alır sakin davranırım sonra bunu suistimal ederler işte o zaman çileden çıkar söverim.
Kardeşlik kardeşler evlenene kadar.. Evlendiklerinde birde miras muhabbeti olduğunda o kardeşlikten eser kalmıyor maleşef. . eğerki siz maddi kafayla yaşamıyorsaniz ve kardeşiniz paragöz ve eşinin laflarına uyup abisini kardeşini karşısına alabiliyorsa? Bazı duygular samimiyetini kaybetmiş demektir.
Ev içinde köpek gibi kavga ederiz dördümüz ama anne babamız gelince sanki hiç kavga etmemiş gibi aynı anda susarız. Birbirimizle çok dalga geceriz ama başkası birimze laf etsin , geri kalan üçümüz o kişiyi doğduğuna pişman ederiz😅bu arada ben hariç hepsi erkek
mat ediyor beni. sinirlenince gözüm görmüyor bir şeyi, sakinliği ve kalkıp sonunda ettiği bir laf, işte be ablam dedirtiyor. yavaştan ben de çocukluk etmekten vazgeçtim, kadın halinden anlar oldum, destek oluruz birbirimize.
Hahah görsel çok iyiymiş. :D Ben tartışma adabını bilmediği için tartışmaktan uzak duruyorum. Bazen aynı fikirde olsak bile sesini yükselterek fikrini savunmaya devam ediyor. Salak zaten aynı fikirdeyiz. :D Onun canı başka bir şey istiyor kısacası.
Evet tabıkı.😂 ama bız boyle sevıyoruz kardeşımizi 😂 arada tartışacak bırsey bulamayınca ensesıne vuruyorum yıne tartışıyoruz😂 oda tartısmak ıstedıgınde boyle seyler yapar anlarım çocuk gıbı boguşuruz evde 😂😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet çok kavga ediyorum kız kardeşimle hatta kendisi evli uzakta telefondan bile kavga ediyoruz en son engele almıştım teli kaldır engeli diye bisürü mesaj atmıltı öyle kaldırmıştım o bensız olmaz ben onsuz ama kavga da ediyoruz 😅