AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
İlişki hataları
Kaşarlık dicektin
Kskskajxkkskkskjcfk
Ne o @DrQuesn4y kaşar olduğumu nereden çıkardın tadıma mı baktın yoksa 😏
@sananekızaağm çok mu hoşuna girdi kız 😅
Eveeet aahahhahahahaha
Sana demedim ki genel olarak
Peki
Ne diyon be
""tadıma mı baktın yoksa" derken bile, yöneltilen tanımı destekler nitelikte bir cevapla karşılık verilmiş.
Ne diyeydim bay @Apoliteist o an aklıma o geldi 😏😑
En azından kendini savunuyorken tavizkâr olunmaması gerektiğini bilmelisin. Sanırım yaşın ufak olduğu için direkt aklına geleni yazmışsın.
Yoo reşitim ben ufak değilim 😏
Reşit olunca her şey tamam yani. Ufaklık mufaklık puff sönüp kayboluyor bir anda.
Ne diyonuz ya
Haklısın diyorum.
Tamam o halde bana ders vermeyi kesin artık
Hişt hişt, sakin ol, sinirlerine hakim ol. Sertab Erener'den bir şarkı dinle.
Sevmem o kadını da şarkılarını da 😏 başka bir şey öner bari
Kendine gel Yonca Evcim ile. Popüler kültürcüsündür bunada gelmezsin sen ama.
Yok yok benlik değil bunlar 🤮 içimi baydın vallahi 🙄😏
Yanılmamışım. Favori bulduğun üç sanatçı isimi yazabilir misin?
"Favori bulduğun" nedir ya
Yanıldınız bence ben bu tür eskimiş şeyleri sevmem ne bu be
Popülercisin derken yanılmadığımı söylüyorum ki zaten kendinlik olmadığını söyleyerek onayladın. Ayrıca favorim diyebiliceğin üç sanatçı diyorum bunda anlamayacak ne vardı? Bayınmadan dinlediklerin neymiş acaba. Daha doğrusu tarzın neymiş bir bakıyım senin.
Tamam amca tarkan hadise gülben
Bunları yazarken umarım kimseden yardım istemeden tek başına karar vererek yazmışsındır. İsim olarak bildiğin sanatçılardır bunlar senin olsa olsa. İyisimi aç bir Barış Manço şarkısı uyu dinleyerek.
@Apoliteist Hocam yavaş veletin mallığını yüzüne vurdun ağlıyo şu an mutlu musun? sadfgdghasdgsdhgf
Sussaniza
@Apoliteist barış manço falan niye dinleyim be, illaki zorla dinletçen eskileri sevmiyorum lan sevmiyorum 😂
@MrSelim bana velet diyene de bak hele sen sanki çok büyüksün 19 yaşında abazan bir ergensin sorsalar aleyna babamızı dinliyom dersin utanmaz şey, bu mallık mı yani yenileri dinlemek 😂
Ulan gerçekten tam bir virüssünüz ya size ne milletin ne dinlediğinden hayatından ahlak bekçisi mibiniz ya kim bilir ailenizdekiler nasıldır onlara karışın biraz millete karışacağınıza 😂
Sussana kaşrmsin
Evet aynı senin gibiyim @sananekızaağm
Senin izzetül ikramını skm zeka keşke yaşla olsaydı reşit olmuş patlağımızın beyin hücreleri gelişmeye başlardı. Pardon özür dilerim olmayan bir şey gelişmez de sende haklısın. Zihinsel sıkıntın olduğunu bilerek bulaştım günahını aldım hassktr cennetlik oldun ank
Selimzjsjdkkfmg
@sananekızaağm fşgşhşhihhkşhih
@MrSelim ürüp duruyorsun anca sana gren çkan ne ln bu @Apoliteist le benim aramdaydı araya kaynak yapan sen ve şu @sananekızaağm sın
Burada mahalle karısı gibi pis ağzını açıp duruyorsun ortalığa lağım akıyor 😂 bir de iki kişi konuşurken 3. Ve 4. Kişiye biliyorsun ne yemek düştüğünü 😂
Afiyet olsun çıktan herif ve çıktan kız
Ne olsa yeriz de çıktan herif ve çıktan kız ne ak hakslskdkdldmfznmdmc
bize senin pussy düşüyor canım :*
Madem nostalji sevmiyorsun o zaman madalyonun diğer yüzünü göstererek ufkunu açacak bir -Fareli Köyün Kavalcısı- masalını şuraya bırakmış olayı senin için. https://www.youtube.com/watch?v=N7hSuQNQ_OE
Aile ilişkiler
Aşk meşk falan filan
Kimseyi dinlememek
Eğitim hayatı
Sevgili işler
Çok şey var
Evlilik
Yanlış arkadaşlıklar
Aşk meşk
Aşk meşk
Aşkkk
Evlilik