Aile & Toplum Burada doğum günü mesajlarını hikayesine atanlardan mı yoksa etiketlendiği hikayeleri ekleyenlerden mi bahsediyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dün doğum günümdü ve beni hikaye atan birkaç kişiyi paylaşmış olabilirim. Tabii ki mesajları paylaşacak halim yok hsjssjks burada neyi kastediyor? Burada doğum günü mesajlarını hikayesine atanlardan mı yoksa etiketlendiği hikayeleri ekleyenlerden mi bahsediyor? Cevapla Doğum Soruları Mesaj Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xxSakuraxx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Mesajları ssleyip hikayesinde paylaşanlardan bahsediyor 1 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence bütün olarak, hikaye veya sanal yolu alınan mesajları paylaşanları kast ediyor 😃Eh haklılık payı da var hani. 😃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnsanlar seni paylaştıysa hikayene eklememek ayıp Yorumla
blackblue12 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Kendi doğum günümde küçüklük fotomla şimdi halimi attım o kadar 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnsanlar seni paylaştıysa hikayene eklememek ayıp değil mi Yorumla
biraleyna Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Sen paylaştıktan sonra birisi bunu paylaştıysa seni kastetmiştir. 0 0 Yorumla
dislanangenc Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl her turlu iste hikeysine3 atanlari paylasanlar veya mesajlari 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mesajları ssleyip hikayesinde paylaşanlardan bahsediyor
Bence bütün olarak, hikaye veya sanal yolu alınan mesajları paylaşanları kast ediyor 😃
Eh haklılık payı da var hani. 😃
İnsanlar seni paylaştıysa hikayene eklememek ayıp
Kendi doğum günümde küçüklük fotomla şimdi halimi attım o kadar 😂
İnsanlar seni paylaştıysa hikayene eklememek ayıp değil mi
Sen paylaştıktan sonra birisi bunu paylaştıysa seni kastetmiştir.
her turlu iste hikeysine3 atanlari paylasanlar veya mesajlari
Mesajlardan bahsediyor
Ikiside