Ben doğum günümü kutlayanları hikayeye atmak şöyle dursun kimse doğum günümü kutlamasın gereksiz bildirim olmasın diye sosyal medyalardan doğum günü bildirimimi bile kaldırdım. Bu histronik hareketler kanımı donduruyor :D

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben doğum günümü kutlayanları hikayeye atmak şöyle dursun kimse doğum günümü kutlamasın gereksiz bildirim olmasın diye sosyal medyalardan doğum günü bildirimimi bile kaldırdım. Bu histronik hareketler kanımı donduruyor :D

Sanki onlar bana iyi ki doğdun diyip hikayelerinde paylaşamasalar ben iyi ki doğmuş olduğumu bilmicem. Çok gereksiz saçma sapan şeyler. Hadi onlar kutladı insan niye iadei ziyaret gibisinden kendi profilinde paylaşır hiç anlamıyorum.
Oldu olacak tekrardan hikayeyi paylaşan tekrardan hikayemi paylaştı diye paylaşsın ahsjsjs
Sen sonsuz bir döngüye soktun şu an. d
Yaparlarr
Histrionik benim ikinci adımdır ama ben bile yapmam böyle şeyler.
"Bakın doğum günümü kutluyorlar, sosyal açıdan güçlüyüm, sevilmiyorum"
" Bakın doğum günümü kutluyorlar siz de kutlayın"
Böyle samimiyetsiz hareketleri hiç sevmem. İnsan sevgi satın almamalı sevgi kazanmalı. Yoksa gerçekten sevildiğini hissedemez. Duyguların basit yoluna kaçamazsınız, duyguları manipüle edemezsiniz.
Açmadan atla yapıyorum.. off kimsenin gösteriş budalalığını çekemiyorum
İşsiz, ilgi hastası olduklarını düşünüyorum.
Cevap
4Cevap
Bence kendi seçimleri. paylaşabilirler. görmek istemeyen zaten bakmaz.
Bir bunlara aşırı uyuz oluyorum birde her ayın birinde yeni ayın gelişini sevgi pıtırcığı gibi kutlayan samimiyetsizlere jdkdkksksk
Bende sevmem ama fotoğrafı görünce aklıma direkt iyi ki doğdun Mızaaffer diyen abla geliyor 😂
Gösteriş sanırım amaç. Daha fazla ilgi görebilmek ve dikkat çekme çabası.
Doğum günün kutlu olsun Farenin Minik dostu 6 Şubat kıps 😅
Artık öyle şeyler baydı
İlgi çekme, şov
Saçma bence gereksiz
Çok aptalca görgüsüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?