Üvey kardeş meselesi?

Bilgi ve tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi? Arkadaşlar biz 3 kız kardeşiz. En büyüğü benim 24 yaşındayım, diğerleri ile aramda bir iki yaş var. Annem babam ayrı değil ama babam annemi aldatmış 2 yaşlarında erkek çocuğu olmuş. Onu kardes yerine koymam! Görmedim görmekte istemem. Annemi bıraksa kafamız rahatlicak ama annemden ayrılmıyor. Bu durumda babama vs anneme bisi olursa ne gibi sorun teşkil eder bize? Babamın üstüne ev var diyelim o çocukta mı faydalanır? Annemle nikahlı olması işleri değiştirir mi? Ne gibi önlem almamız lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Anne ve babamın ortak çocukları kardeşimdir. Aksi olarak kardeş kabul etmiyorum. Oldu o zaman babam... medigini bırakmasın herkes kardeşim olsun oldu. Kinim nefretim babama. Yaptığı gurur verici değil onur kırıcı. Mal varlığı zaten yok bir dedemden adına kalan ev var.
Güncellemeler
+1 yıl
Bize bu zamana kadar 1 lira bile vermişligi yok evi annem geçindiriyor. Yalniz varda vermiyor değil durum. Çalışmıyor anneme hep yalan söyler çalışıyorum diye. Kendimi bildim bileli hep şehir dışında ve maaşını görmedik. Huyunu ögrendigim için kanmıyorum. Bari olurda bizden önce öldüğünde bize yararı olsun. Çocuğu nüfusuna almış. Bu durumda evi anneme verirse annem öldüğünde o yararlanır mı yine?
Üvey kardeş meselesi?