Azerileri sever misiniz?
Ünide çok var ama ben sevemedim.
Ünide çok var ama ben sevemedim.
Sevmem
Halkları sevmekten ziyade insanları sevmeyi tercih ediyorum 🙂 sonuçta iyisi de var kötüsü de
Haklısın öyledir de iyisi denk gelmedi henüz
Cevap
20Cevap
Ben Azerbaycanlıyım. Bizim universitede türk çok. Sevdiyimde var sevmediyimde. Genel olarak söylemek doğru değil. Konuşma tarzına bir şey söylmek hiç doğru değil
Çox doğru dedin👍
15 yıl Azerbaycan da yaşadım çocukluğum orda geçdi iyisinide gördüm kötüsünüde herkesi aynı aynı görme hala daha konuştuğum sevdiğim arkadaşlarım oyuzden senin düşüncene katılmıyorum 👎
ülkemizde kimliğinde TC yazan bazılarından daha Türklerdir. elazığ depremine anında yardım uçağı gönderdiler
Yalan o haber
bende haberlerin yalancısıyım ama azerileri severim
1.18den sonra dinle bakim bu adam nerelii
https://www.youtube.com/watch?v=NBN_DvpVIzY
elazığ depreminden değil van depremi ama adamlar bizim için mücadele ediyor
Oralarda yaşayanlar var Türk vatandaşı onlardandır.
anlaşıldı sen bu gitar olayını ömrüm boyunca unutmayıp her azeriyi aynı kefeye koyacan... benimde Türk arkadaşlarımdan baya bir alacağım var ama tüm Türkler tokatcıdır diyemem
Tek gitar olayı değil ya herkes rahatsız insan kullanıyorlar. Uçkuruna düşkünler sevmedim.
Irka göre pek ayırmam insanlığı olsun yeter. Azerinin de iyisi kötüsü illaki vardır. Hangisine denk geldiğin önemli.
Çok seviyorum tüm Türk ırkını da çok severim zaten özellikle bir abla var çok iyi ve tatlı
Türk onlar Azeri değil. Çok arkadaşım var Azerbaycanlı.
Pek sevmem. Kapcik agizli oluyorlar genelde ve siveleri itici geliyor aybalam
bende sevmiyorum özellikle konuşma tarzları sinirimi bozuyor
Bende Azerbaycan Türküyüm. Severim neden sevmeyeyim ki
Hoc azeri tanidigim olmadi ama severim turkler sonuçta, kan bagimiz var
Yani kültürel farkları sana uygun değil demekki. Ben azeri türküyüm ama azerbaycan azerileriyle çok uyumsayanam
Birkaç kişi tanıyorum severim
Seni böyle düşündüren şeyler neler
Tanıdığım azeriler
sewilecek gibi dell ler
insan olan herkesi severim.
Niye. Ne gibi hareketleri varki
Başta arkadaş oldum ama paramı çok yediler tren biletlerine kadar aldım vereceğiz diyip vermediler :D gitarımın üstüne yattılar. Kestim arkadaşlığı.
Diğerlerine karşı da böylelermiş sonradan öğrendim. Arkadaşlarım uyarmıştı oysa ki...
Severim ama hiç tanışmadım
ben severim benimde aslım azeri
Severim
Bittabi
#Hükümdar
Çok severim
Herkes gibi
Gerek yok
Evet kızlar süper
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?