Özellikle lisede şöyledir, daha güzel bir kız varsa arkadaş grubunu biraz daha çirkin ve sönük kızlardan seçer. Ki onların yanında daha güzel görünsün :) Sizce bu hem lise sonrası hem de erkek ilişkilerinde de olan bir örüntü mü?
Her arkadaş grubunda çirkin ve sönük biri mutlaka bulunur mu?
Bu tamamen saçmalık şahsen liseyi bitirdim ve arkadaş gruplarına falan da katılmadım hep tek tabancaydım bu yüzden beni düşmanları olarak görürlerdi fakat işleri düşünce sınavda kopya ödevde yardım istemelerini biliyorlardı ne çeşit insan olduklarını bildiğim için dönüp bakmadım çünkü b*k yesinler 🖕
Onu bilmiyorum güzel olan çirkini mi seçiyor ama ben lisede arkadaş grubumun içinde en belalı, antipatik ve tip olarak sönük olanıydım. Ama sonradan ne oldu bir şekilde devran tersine döndü görenler tanımamıyor beni, onları da ablam sanıyorlar 😂
O çirkin diye lanse edilen insanlar en zor zamanlarinizda yaninizda olan, menfaatsiz ve çıkarsız arkadasliklarini sürdüren yüreği güzel kişiler. Ayrıca insanları sönük,çirkin, ezik diye kategori yapmak şu gelip geçici hayatta en sığ düşünce olsa gerek..
Biz arkadaşlık kurduğumuz insanları güzel yakışıklı çirkin vs diye kategorize etmiyoruz ve edilmesinide kesinlikle tasvip etmiyorum.
Bu şekilde yapanlar olabilir elbette ama erkeklerin dostlukları genelde sağlam temeller üzerine kurulur hepsi değil tabikide ama çoğu arkadaşlık çıkar üzerine kurulmaz.
Ayrıca güzellik çirkinlik vs de görecelidir. Genelde kendisini çok güzel veya çok yakışıklı görenlerin çoğu sadece egoistliğinden öyle zannediyor.
Aslında erkekler arasında bu pek yoktu özellikle lisede ama son zamanlarda malesef insanlar hep bir kendilerini ön plana çıkarma bir p. lik pesinde yani anlam veremiyorum grubun pcyim diyen adamlar var artık ve orayı terk ederim kimseyi çekemem tek gezerim gerekirse
Oo bu olay kızlarda çok var. Her zaman güzel sayılabilecek bir kızın yanında çirkin kankası vardır. Çirkin kankası, güzel olan kankasını ölümüne savunur hatta yanında süs köpeği gibi gezer.
Aslında erkekler öyle şeylere takılmazlar yani ben takılmadım hiç bir zaman. Arkadaşlarım hep benim aynam olmuşlardır. Ben ne isem onlarda benim gibilerdir karakteristik özellik olarak. 😁
Her arkadaş grubunda çirkin ve sönük biri yoksa bile ona yani gruptaki diğer kişilerin ona davranış biçimiyle zaten sönük ve çirkin olur. İnsanoğlu olarak bazen çok acımazsız olabiliyoruz.
Ahhhh keşke içleri çirkin olmasa yaaaa ben anlamıyorum insanın dış görünüşüyle insanlara çirkin demenizi ben bir insana ÇİRKİN derim ama içine derim içine
Ayni şekilde yani bende yapiyordum 3 grubum vardi zekiler yakisiklilar ve eglenceliler diye zekiler arasinda derslerim yükseliyor yakisiklilar arasında taniniyorum eglenceliler içinde hemen ortama kayniyorum