Madem sordun soylim. Dizim şiş yatıyorum ve birkaç hafta futbol oynayamıyacagim. Ve ailem her şeye para bulurken gözümü çizdirmem için para bulamadı ve ben kara harp okuluna gidemedim. Neredeyse bu düşünceyle 1 yıldır yaşıyorum. Ve çok istediğim o mesleği yapabilecek miyim bilmiyorum. Her soruda aklıma bu geliyor ve içten içe tükeniyorum. Aileme daha çok kin besliyorum. Sporcu olmama rağmen BESYO seçmedim ve mühendisliğe gittim çünkü tamamen bozuk bir psikolojideydim. 45 gün sonra okulu bıraktım. Borç batağına battıkça batıyoruz. Hiçbir işimiz yolunda gitmiyor. Ve cidden artık başıma gelen güzel birşey ile insanlığa son bir kez faydam dokunarak ölmek istiyorum.
1
5 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ve nasılsın diye sorulunca tüm bunları düşünerek yine de idare eder diyorum. Niye diyenlere bunların birini bile söylemiyorum
Aynen öyle ve sadece bir kaç kişi gerçekten idare eder dediğimde bu sebeplerden bir ikisini aklına getiriyor. Diğerleri gelip geçen şeyler olduğunu düşünüyor
En çok konuşulanı ya da konuşulmak istenileni konuştuğumuz için hep kocaman kalabalıkta yapayalnız kalıyoruz Asıl biz Ne konuşmak istiyoruz onu soran yok.. Lakin içimize atıyoruz ve bize sorulan nasılsın sözüne karşılık iyiyim diyoruz Oysaki iyiyim kelimesini dilimize yamaladığımızı kimse anlamıyor Kimse iyi değil aslında
sıkıldım ama nasılsın sorusunu iyiyim diye geçiştirmek istemeyen ama kötüyüm deyincede noldu ya demelerine bir cevap bulamayan insan yavrusu gibiyim. o yüzden iyiyim demek daha cazip. d
En İyi Cevaplar