niye böyle diyorlar anlamiyorum
1+0 Studyo dairede yaşamak mı yurtta kalmak mi?
niye böyle diyorlar anlamiyorum
haklısın ımkanın varsa hemen tut kuzenımde senın gıbı 1 oda salon mutfak ıcınde ev tutu 1100 tl ye ınan rahat sımdı ev kucuk zaten ısınıyo bı sey yakmasan bıle soguk degıl yemek ıcınde rahat yanı evet yurrtan ıyı ama semt cok onemlı ıyı secmen lazım kozyatagı kadıkoy tarafında tuttıu eger yakınsan oraları tavsdıye ederım cok temız semtler cunku
annene soyle yurttan daha guvenlı bı kere
kuzeninin tuttugu yerin adi nedir. internette yazmiyor cok fazla
kozyatagı kadıkoy cıvarı yazarsan cıkar karsına zaten orda sıteler var
bak sen evı once begen sonra annene goster konus sonucta
bir tane linl gönderir musumisin
Sanırım maddi olarak aylık 5.000+ lira sırf sana harcanacak durumunuz var. O zaman sorun yok. İstediğin gibi takılabilirsin.
Buna haftasonlarını eklemedim.
Sadece ev kirası, elektrik su site aidatı doğalgaz mutfak yol masrafın ve okulda harcayacağını eklemedim. Mutfağı da sadece makarna felan tuttum bimden haberin olsun.
benim babam vefaat etti. basim ses kaldırmıyor. kalabalik yurtta yapamam. birisi ses yaparken uyuyamiyorum ben. yurtta tek kisilik oda 2000 tl civari
yemek yok bisey yok. bir katga bilmem kac insanla kalicam studyo daire tek kisi olucam ve kedi
700 tl kirasi filan hadi hepsi bersbrr 1500e vursun ne bileyim 5000 ne oyle 😂
İstanbul'da 700 liraya ev tutacaksın sen ve istediğin gibi sessiz sedasız olacak
Bak senin için araştırdım bir tane ilan var al oturursan
Ben erkek halimle silahımla burada oturmam
www.sahibinden.com/.../detay
bu nasıl peki
www.sahibinden.com/.../detay
ara bakalım kaç aylık peşinat isteyecekler
Aidat kaç para çıkacak
Merkezi sistem ısınma kaç para öğren sonra dön bakalım
bu arada komisyonu unuttum hepsini öğren dönersin dönebilecek boyun kalırsa
neden bu kadar sitemkar konusuyorsunuz. benim 2kati yaşimdasiniz. sizin bildiğiniz kadarini bilemem. bilmediğim icin gelip soruyorum.
Yaşımdan ötürü bilgi sahibi olduğumdan, hayatın ne kadar zor olduğunu bildiğimden, senin yaşamayı düşündüğün hayatı yaşayıp daha doğrusu çiğneyip attığımdan dolayı
Bu arada sitemkar değil realist yani gerçekçi konuiuyorum, seni başlamakta olduğun bir rüyaya daha başlama evresindeyken DUR diye uyarmaya çalışıyorum. Sen yaşamanın ne kadar zor olduğunu bilmiyorsan sertçe silkeleyerek belki sana sitemkar görünen ama gerçekçi ama bir abi belki bir BABA şefkati ama dediğim gibi GHERÇEKÇİ bir tokat gibi anlatmaya çalışarak uyarıyorum.
Milletin ağzına kolay gelir onu yap bunu yap demek. sorsana hayatlarında hiç fatura ödemişlermi. Ev kirası doğalgaz elektrik su mutfak yol parası okul kantini...
Bunları topla sonra site aidatı sonra havuz masrafı sonra o spor salonu güvenlik bilmem ne çevre düzenleme ıvır zıvır...
Sonra bu sitenin okuluna olan uzaklığını hesap et sevgili kardeşim benim kaç vesait gidersin saat kaçta kalkıp hangi duraktan neye binersin. Ev tutmak sadece ev tutmak ile bitmez. Bu araba almak gibidir sadece arabayı almakla bitmez, bakımı vardır sigortası kaskosu vergisi trafik pulu lastiği...
Gel sen yine beni suçla haksız suçlu karamsar gör, buradaki baba parasıyla nete giren, babasının evinden yazıp sana direktif yağdıran yol gösterenlerin ağzıyla hareket et istersen.
Hakkında hayırlısı...
Peki teşekkür ederim. Bana rahat 1000 tl burs gelirdi ayda. Ama ekstralarim olue dediginiz gibi. O zaman para biriktiriip 1 sene sonra yapmak daha mantikli hatta işe girdikten sonra yapmak. Tesekkur ederim 🤗
Cevap
12Cevap
ne yaparsanız yapın eve çıkın. sizin tek başınıza yaşamaktan korktuğunuzu düşündükleri için öyle diyorlar. arada uğrarım, yemek gönderirsiniz vs vs diyip endişelerini giderin.
üf.
EN güzeli 1+1 ya da 1 + 0 bir daire kirala. Arada gelip yemek yaparım ben sana :)
yaa tabi annem kiyameti kopardi. ben amerikali degilim asla kalamazsin dedi
:) annenin sözünü dinle tabi.
annem anlamiyor. yurtta yapamam ben
hele bir gitsin onlar. ev buluruz sana. kalırsın orda. dert etme sen. daha çok var
Eşyalar falan ve diğer şeyler için ilk başta yüklü para falan gerekir
700-800 liraya 1+0 evler var Beylikdüzü civarında. Yurda o kadar para verilir mi?
Gayet haklısın evde kal buluruz temiz ama apart bak tek kişilik onlar daha uygun
apartta 1 katta 9 kisi kalıyor. tek kisilik odada kalsam nolur
Ya sana zararı ne apartmanda tek sen mi varsın derdin ne senin
yurtta uyuyamam
Öyle büyük büyük yapamam edemem deme zorda kalınca hepsini yapıyorsun hangi okuldasın sen 1+0 düşündüğüne göre kadıköyde falan mısın
tabiki yurtta 1.0 daireyi bir gor bakalim ne kadar kotu anlarsın
anlamadim
sutudyo daire ufacik. oluyo sigmassin
Yurt daha güvenli aslında.
aynen daha iyi 1+0 en azıdan sana özel hersey
Tuvaleti anlatmayaydın iyidi
ya napayim kiz yurdu. herkes siciyo. ama kimsenin sictiginin gerisini gormek zorunda degilim
Kaka kalıntısı agagag, 🤣🤣🤣🤣
ahahahah evet. pis kiz.
1+0 eve çık okula yakın
Evde tabiki
Tabiki studyo daire
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar