Evet arkadaşlar! Eğer bu hastalığın tedavisi bulunamaz ise İslamdaki Kıyamet alametlerinden olan dabbetül arz hastalığına benzetilebilir.Koronavirüs şu an için en uygun dabbetülarz derecesindedir.Koronavirüse dabbetülarz dememin diğer sebebi de Çinden çıkmış olması.. Zira İslamda çekik gözler ve kominist yerler için de İslam yecüc ve mecüc tabirini kullanıyor.Koronavirüsün Çinden çıkması bana göre tesadüf olamaz.Belli başlı İslam kaynakları dabbetülarzın AIDS hastalığı olduğunu düşünüyor. Çünkü AIDS inden tedavisi yok. Ve AIDS fahişe insanlardan bulaşıyor. Bu da büyük bir destekleyici unsur.Ama ben olacağını düşünüyorum.. Sonuç olarak Koronavirüs kıyametin alameti olabilir de olmayabilir de..
Güncellemeler
+1 yıl
AIDS'in kesin tedavisi yok! Sadece eksi geciktiriyorlar.
Merdivenlerden yukarı tırmanıyorsun dikkat et! Senin gibi dinsizler ne anlar ki yazılarımdan, hiçbir şey! Site de onca s*kilmek, yok s*kilince vajinam ağrıyor gibi cümlelere yorum yapıyorsun ve normal buluyorsun da benim soruma mı dil uzatıyorsun? Bizi bekleyen bir son var ve bu sonun bu virüs olduğunu düşündüm. Ve sen gibi tomar kafalılar soruyu tuhaf buldu. Biz dini yaşarız tüccarlığını ise siz yaparsınız. Din üzerinden sosyal hayata yorumuda biz yaparız sen konuşamassın bile! Haddini bil ve bana dil uzatma serseri!
Sen ve senin gibi cahil cühela her imamın dediği lafa sorgulamadan amin diyenler yüzünden oldu herşey. Senin gibi olan insancıklardan nefret ediyorum yobazlar.
Ya kardeşim git denginle konuş. O çatal dilini dişlerinin arkasında tut. Senin gibi başıbozuk ve serserilere cevap vermek için geçmedim onca ateşten ve ölümden.
En İyi Cevaplar