AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
Kendine aşırı güven ve ego, görgüsüzlük, hiç hoşlaşmam!
Bu terbiyesizliği amaca bağlamam saçma olur ✌️
Onların bağsurları şişme zodiac bot gibi geniş olduğundan kaynaklı rahat olamıyolar başka türlü batıyo çünkü
Bacak kapalı oturamıyoruz maalesef biyolojik olarak mümkün değil bu resimdeki gibi oturuşta hem abartı hem zararlı. Pöç eğilmesine neden olabilir.
Yani bir parça, ama sadece bir parça fizyolik gereklilik var ancak asla yanındakileri rahatsız edecek ya da görüntü kirliliği yapacak kadar değil.
İğrenç ötesi Neyin kafasını yaşıyorlar böyle oturan erkekler topkekler paykekler falan bende anlamıyorum yaani 😁😁
30 yaşındasın ve bunun sebebini bilmiyormusun gerçekten?
Araya kaçıyor napalm yani sıkışıyor jdjsjsjsjsjs
Ayılık. Görgüsüzlük. Adam dediğin edepli oturur. Babasının yanında böyle oturamaz sokakta yayarda yayar
Özel alanlarim haricinde böyle oturmam. böyle oturmaktaki maksat bacak aralari rahat etsin diye bazen yapiş yapiş oluyor bayanlar anliyamazlar tabe.
Sizde toplum içinde kulaklarımızı tırmalayacak cinsten gülüyorsunuz ona bir şey diyor muyuz?
Diyebilirsiniz?
ayyy sanane bee biz cumhuriyet kadınıyız senin bize karışmaya hakkın yok ( yüksek sesle bağırarak söylüyorsunuz bunu) Sonra 3 5 çakma delikanlı lince kalkıyor
Ben şeyi anlamıyorum. Ben bir şeyi eleştirince hep “biz buna laf ediyo muyuz” tepkisi geliyor. E banane, edin abi? Toplum içinde kimse karşısındakini rahatsız edecek hareketler yapamaz. Kahkahalardan ben rahatsız olup ben bile çoğu zaman sözlü olamasa da sözsüz uyarı yapıyorum ama üstteki oturuşun da rahatsız olduğunu kabul etmek lazım. Sidik yarışı değil bu
haklısın
Bir amaçları yoktur sanırım adamlar rahat etmek için o pozisyonda oturuyordur
Çünkü erkekler bacakları kapalı oturamaz.
Ayaları sıkışır ondan
Amacını bilemem ama sebebi meziyetten yoksun olmak kesinlikle...
Bu adamın oturduğunda rahatlamak haricinde bir şey yok. Saçma bir şekilde çökenler aptallıklarından yapıyor.
Rahatlık. Saygısızlık ettiğinin bilincine varabilecek terbiye verilmemiş.
Bacak açık oturunca •|•
Bacak bacak ustune atinca %
Bu sadece biri saysam uzar gider biraz anlayis
Napalim onunkide can sıkılsin mi , sonra yok bu niye kalkmadı yok çabuk geldi, ona iyi davranican ki seni yarı yolda birakmasin
terbiyesiz herifler terbiye görmemiş insanlık yoksunu kişiler
Ben de hep merak ediyorum kapatabildikleri halde yayıla yayıla oturuyorlar.
Senin merakını giderecem gerçekleri acıklayacam :)
Tamam öyle oturmak rahat ama insan içinde de böyle oturmak hem itici hem de görgüsüzlük.
bende anlamıyorum ama çok itici geliyor erkek oturmayı kalkmayı bilmeli bana göre organlarını mı göstermek istiyorlar anlamıyorum
Öküzlük tabi, evinde otursun öyle toplu taşımada yanındakini rahatsız etmekten başka birşey değil, yok elzem bir oturuş olsa bütün erkekler öyle oturur, belli bir miktar makul ama o kadar açıp oturmak edepsizlik.
Cinsel organlarıyla alakalı belki de, ben hep böyle olduğunu düşünüyorum 🤔
Özgür bir ülkedeyiz istedikleri gibi oturma hakları var
Özgürlük başkasının özgürlüğünü engelleyene kadardır diye öğretmediler ilkokulda sana herhalde :)
Rahat oturmal ne zaman engel olmuş oramıxı buranızı açarak hezebiliuorsumuz daha ne
Toplu taşımada 3 kişilik yeri kaplayan erkekleri görmedin herhalde, ne hoş
Salla da biraz daha salla 😂😂😂
Sallama sebebim ne olabilir ne karım olacak
Ben görmedim hiç göbekli filandor o da zaten birlşemez 😂😂
2 sandalyeyle oturan görürseniz Bilin ki O TARSUSLUDUR 😂😂
Bence itin tekidir
Dayı sen Y*rragı yemişssin haberin yok 😂
Dayı senin anandir. yarraktan bahsettiğini göre kimin yediği çok açık. Senin gibi ahlaksız adamlar yüzünden tüm erkekleri karaliyorsunuz. Çuvaldaki birkaç bozuk incir nasıl tüm çuvalı mundar ediyorsa sende öylesin
Dayıı dayııı y*arra yemişssin bir s*ktir git ya
Bir amacı olduğunu bende düşünmüyorum ama yerine göre davranmak en mantıklısı tâbi...
toplu taşımada vb. oturmadığı sürece umurumda değil. bu arada resim mükemmel
Haklısın metroda adam utanmasa bacağını üstüme atacak
Kızım bırak şu kıl dönmelerinin sebeplerini' hadi git çay demle bize'' :)
bence çok çirkin bir görüntü en azından toplum icinde karsı cinsin yanında yapmayın
Neden? Karşı cins olunca ne değişiyor siz kimsiniz ki?
@ddea123 biz siz fark etmiyor ahlaki kurallar gereği yanlıs buluyorum diyelim
Fotodaki adam sırf havalı bir poz olsun diye oturmuş. Ben mayıştığım zamanlar böyle oturuyorum. Bemcede hiçbir mantık söz konusu değil .
Tesislerden ötürü ama bu biraz fazla abartmış olayı
Ben başka bir şey yapıyor sandım😄
Bazen gevşek erkek hoşuma gidiyo tatlı oluyolar ya 😁 ama bazen..
Bunun biyolojik bir sebebi var. Erkekler böyle daha rahat hissediyormus
Duruma göre değişir ama genelde kendini rahat hissetmek için
sıgmıyor demekki
ya da mal çok sinyali 😂😂
bilmiyom
bir olaydıda bizde yayaydık😂😂
Tüüü sana 😀😀
@tiryakinimtiryakin tinih😬😂😂
Rahat etmek için bunu kadınların da yaptığını. bilirim
Basuru veya kıl dönmesi olabilir, hemen kötüye yormayın lütfen.
Ben dangalak görgüsüz ve çevreye saygısızım demenin duruşla ifade edilmesidir.
Evrenin benim için yaratıldığını düşünüyorum demenin beden dili hali
Fiziksel yapıdan dolayı düz oturmak biraz zor. Ama toplu taşıma vs gibi ortamlarda kapatmak şarj. Yinede kimseye fiziksel bir temas yok ise istediğimiz gibi otururuz.
Nasıl anlatsam serin rahat tutmak icin... anlatabildim mi Bacskları kapatınca acıyo
Rahatlık galiba yayila yayila oturan erkek yaylana yaylana yürür bize ters 😄☺️
Edep yahu diyorum
Erkek adam efendi olur oturma adabını bilmeli! Bacak bacak üstüne atan i. bnedir erkek değil! Sayılarak oturanda gel beni s. ik gel yedi ceddimi s. ik demeyi ifade ediyordur! Erkek adam otururken bacaklarını dizlerini birleştirir adam gibi oturur!
Yayılarak oturan yazacaktım sayılarak yazmış t9 un ben anasını avradını s. ikeyim
Rahatlığına düşkünler. Ve küçükken uyarılmamışlar düzgün otur diye.
Aynen ya bir erkek olarak böyle insanlara ben bile hazmedemiyorum
Öyle demeyin onların geneli badboy sırf bu görüşünüzden dolayı vatan haini ilan edebilirler sizi xudbxidbxidbxjdn
Ruhsal özgürlük ve üstümüzde yük olmadığı zaman ya da bir dertten kurtuldugumuz zaman
Yanımda oturan kimse yoksa yayılıyoruz, ya üstümüzde kıyafet var zaten bundan ne gibi bir rahatsızlık duyarsınız anlamış değilim
Şeylerine rahat bir ortam hazırlamak tabikiii dimi :D
Dimi yani adamnin belki rahatsizligi vardir
Bunun açıklamasını yapmıştı biri. Sizin de 3. Bir bacağınız olsa siz de öyle otururdunuz diye.
Ne kültürsüzlük nede terbiyesizlik sadece rahatlık kimse yokken bende ayırıp oturuyorum yerine göre tabiki, büyüklerin yanında ve çevrede böyle olmaz. yani bu tamamen rahatlıkla alakalı.
Çünkü bacaklarimiz gövdemize büyük geliyor ondan yayılıyoruz
Toplu taşımada böyle oturan kilolu erkeklerden nefret ediyorum.
neden
Sinir oluyorum hele toplu taşımada oturuyorlar bu şekilde.
Sorumsuz ve düşüncesiz olduklarını düşünüyorum. Hiç sevmiyorum
hayatın tamamında bir mantık yokken anlık şeylerde mantık aramak mantığa ters
Çok iğrençler bunu biri onlara anlatmalı hatta nasıl oturulur dera vermeli.
Evimizde yapiyoruz bunu rahat ediyoruz cinsel organimiz disarida oldugu icin cok siki fiki oturursak sikisiyor isiniyor terliyor kasiniyor ve rahatsiz ediyor.
Sığmıyor demek ki enginlere taşıyor
Senin de sığmasa mantığına otururdun
Şimdi bişey derdim de terbiyem müsade etmiyor
Ama şu bir gerçek ki kadınların çoğu bilinçaltnda çok yer kaplayarak oturan erkekleri çekici buluyor ne kadar sert çıksalarda