60 milyondan fazla insanın ziyan olmasına sebep olan bir savaş. Akacak kan damarda durmaz, bu kan durdurulabilir miydi? Yoksa inceldiği yerden mi kopacaktı?
Öncelikle, bu bir dünya savaşı değil, Avrupa Savaşıdır. Dünya savaşı ifadesini kullananlar, utançlarını dünyaya maal etmek için böyle bir ifadeyi tercih ediyorlar. Çünkü savaşın başlangıç nedeni de, sonucu da Avrupa ülkelerinin ganimet paylaşımı ve kendi aralarındaki güç rekabeti anlaşmazlığıdır. 2. Dünya savaşı, önlenmez sadece geciktirilebilirdi. Tıpkı ganimet paylaşımında, bugünkü zenginliğin, yine rövanş olacak olan 3. Avrupa Savaşını geciktirdiği gibi. Çin in önlenemez yükselişi, 3. Avrupa Savaşı'nın başlangıç tarihini erkene çekiyor. Çünkü ABD nüfuz bölgelerini kaybedip zayıfladıkça, güç kaybını önlemek için başvuracağı önlemlerden biri, artıklarını yedirdiği Avrupayı aradan çıkarmak olacak. Bugün ufak tefek sorunları önemsemeyen Avrupa ise, günü geldiğinde bu önemsiz değerler için bir birinin kanını dökecek. Tıpkı köylerde, mezralardaki fakir insanların, ufak , değersiz arazileri için bir birini vurduğu gibi.
İkinci dünya savaşı siyonistlerce çıkartıldı.. Hitler Yahudi ve özel seçilip Almanyanın başına getirildi.. Bütün maksat Yahudi devletinin kurulması idi ve başardılar..
Buna benzer bir kaç soru sordum. Sizi de davet edecektim ama meşgul etmek istemedim 🤗😁 Bu kesin mi? Hocalarım bunun sadece bir rivayet olduğunu söylemişti, üniversite de? Kimi kaynaklarda böyle birşey geçiyor. Kimisi ise yalan diyor.
Bak şunu çok iyi bil.. Vatikan siyonizmin başkenti. İsviçre kasası ve Amerika sanayi merkezi. Almanlar her yeri işgal etti Vatikana ve İsviçreye girmedi... Mc Kinder adlı jeopolitik uzmanının iddiası''Orta doğu avrasyanın merkezidir , orta doğuya sahip olan Avrasyaya hakim olur, Avreayaya hakim olan dünyaya hakim olur''İşte Yahudi devleti kuruldu genişledi ve daha çok genişleyecek.
Adamlar bulmuş çaresini ama dünyaya vermiyorlar.. İsrailde hiç kimse ben şu okulu okuyacağım diye okula gitmiyor.. Devler beceri ve melekeleri tesbit edip öyle yönlendiriyor.. Bu nedenle bilgili insan birikimi çok fazla.
Hee bu zaten bir süredir var diye biliyorum. Kansere çözüm bulundu. Ama savaşlar olma silah tüccarı, hastalar olmasa ilaç firması nasıl para kazanacak ki?
İkinci dünya savaşı bir çok savaşı engelleyen bir savaş oldu. Olması bir yandan iyi oldu bir yandan kötü. Öyle ki yüzyıllardır birbirlerini parçalayan Avrupa devletleri bu savaştan sonra birlik oldular.
Önlenebilirdi ki zaten ondan ders alıp 3 üncü dünya savaşı yok, yoksa aynı kafada gidip hala savaşırdı ülkeler ama Avrupa ülkeleri savaşlarından ders aldı birlik oldu güçlü oldu
Durdurulması mümkün değildi Alman milliyetçiliğinin tavan yaptığı ve bir dünya savaşını kaybetmiş bir ülkenin kazanma hırsını engellemek mümkün değildi..
En İyi Cevaplar