Efendi erkeğin piç erkeğe dönüşümü nasıl olur?

bir zamanlar efendi biriydim asik oldum sevdim kadinlara cinsel obje degil sevilecek kisi olarak baktim ama elime ne gecti ya. aldatilmak, reddedilmek, salak yerine koyulmak... arkadaşlar sirf kadin erkek ilişkilerinde değil ikili iliskilerde de boyle efendi iyi olursan enayi görülürsün zamanla artik bu hikayede salak yerine kondugunu anladigin dakika dönüşüm başlar. artik kadin cinsel objeye dönüşür güvenmezssin hic birine sadece bafilemek icin ugrasirsin. 30 yasinda bir abi nasiyati gencler efendi duygusal olmayin 20 yasinda efendiyken kadinlar hayatinizi züker atar erkekler odun duygusuz deseler de kadinlar daha duygusuz yakisklilik, para, guc, piclik, onlara aci cektireni severler. size tavsiyem spor yapin, kiliginizi kiyafetinizi degistirin atilgan olun bir kadina asla duygusal olarak baglanmayin kadinlara her an cekip gidecekmis havasi yaratin kadinlarin blöflerini yemeyin bu dediklerimi yapin kafaniz rahat olsun son kez sunu soylim oyle ask maşk yok hayal kurmayin sana asigim diyen iki gun sonra baskasinin kucaginda hop hop. bafileyin gecin kadinlar efendi iyi durust erkekleri sadece arkadasi gorur oyuzden oyunu kuralina gore oynayacaksiniz. kadinlar aglayip zirladiginiz karakterdeki erkekleri siz yarattiniz. siz boylelerini sevdiginiz icin biz de buna donustuk. 30 yasina gelince yuzune bakmadigin adama efendi diye son yamanma sansi olarak bakacaksin ama. maymun gozunu acti...
Efendi erkeğin piç erkeğe dönüşümü nasıl olur?