Hiç düzgün erkek yok, kadınları eskiden anlamazdım ama büyüdükçe çok iyi anlıyorum ve acıyorum kadınlara çok üzülüyorum aldatılıp bir hiçmiş gibi kenara atılan kadınlara. Lütfen rica ediyorum konuyu erkeklerde aynısını yaşıyor, siz kadınlar çok mu farklısınız diye tepki göstermeye getirmeyin.
Ben insanları duygusal, merhametli ve vicdanlı olup olmadıklarına göre ayırıyorum artık. Bu yüzden cinsiyet olarak kıyaslama yaparsak kadınlar erkeklerden çok ama çok daha hassas, duygusal ve kırılganlar.
Neden hiç düzgün erkek yok? Neden kadınların canını bu kadar fazla yakıyorlar?
Çoğunlukla düzgün ve efendi tip gibi takılan erkekler de kızlara yüz vermiyorlar, cool takılıyorlar ama efendi oldukları falan yok. Sırf egodan efendi numarası yapıyorlar gizemli takılıyorlar.
Gerçekten efendi, merhametli, vicdanlı, duygusal, evlenip karısına, yuvasına ve çocuklarına bağlı erkek nereden bulabilir kızlar? Çocuklarına babalık yapacak, eşine sadık bir şekilde kocalık yapacak erkekler neden yok? Batılı yabancı erkeklerde aynı ama evlilikleri bizlere nazaran yaşlılığa kadar devam ediyor ve mutlular ne olursa olsun, sadakatsiz değiller. Ama sanki Türk erkeklerinde bu sayı daha fazla olmaya başladı. Yaşlı erkekler bile genç kız istiyorlar kaç yıllık eşini boşuyorlar. Erkekler gerçekten egolarına bu kadar düşkünler mi?
Aramakla bulunmaz ama tanıştığın biri düzgün olduğunu yüzünden belli eder, konuşmasından, hareketlerinden. Tüm bunları doğal yapar. Çakma efendiler ise cool ayağına yatar. Umursamaz efendi takınır. Yaptığı her şey sahtedir kendini belli eder biraz gözlemlersen
Efendi erkekleri asla sıkıcı bulmuyorum ama efendi derken de hiçbir yeri gezmemesi, onu yapmaması bunu etmemesi, sürekli kendini ve beni kısıtlaması, gereksiz şartlandırmalarla hayatını sürdürmesi elbette kötü bir şey. Efendi olup eğlenceli de olmalı insan.
Burcu güneş in dediği gibi haklı olmayı mutlu olmaya tercih ettin son defaaaa
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
10 sene önce ergenlikten yeni çıkmış o saf , kötülük düşünmeyen, nazik halime bakıyorum ve şimdiki halime. sorunun cevabı da biraz Burada. Düzgün erkekleri bu hale getiren hayatın kendisi ve Kadınlar. Erkek sadece kromozomun farklılığı değildir. Sert olmaktır s. klememektir. bir kadın için değişmemektedir. Fırsatını bulduğunda aldatmaktır.
Saçmalama benim için erkek o saf, kötülük düşünmeyen, nazik olan erkektir öyle bir erkek kazanır her zaman. Senin tarif ettiğin erkek maalesef geçici tatminler yaşar ama ruhu asla doymaz! Başardım zanneder ama kendisini kandırmaktan öteye gidemez.
kazanmak? neyin yarışı yapılıyor? ve neyi kazanacak? 20'sinde ezik olarak görülen, yüzüne bile bakılmayan "saf, efendi" 30'una geldiğinde birazda para kazanmaya başladıysa bir takım kadınlarca istenir işte. efendilik, vicdan sahibi olmak erkekliğin yapısına ters. doğada baba diye birşey yoktur. :)
Sende lütfen normal iyi kızlardan uzak dur üzme onları. Kendi ayarında kızlarla takıl lütfen ki milletin duygularıyla oynama. Buraya yazdım çünkü senin gibiler girer okur diye.
-Neden hiç düzgün erkek yok? +Düzgün erkek yok değil kadınların gözünden pasif olarak nitelendirildiği için tercih edilmiyorlar. -Neden kadınların canını bu kadar fazla yakıyorlar? +Kadınlar inatla canını yakan adamın peşinden koşuyor.
Hiçbir zaman ilgimi çekmedi öyle erkekler arabası kendinin banane daha önce kaç kişiyi bindirmiştir Allah bilir o yüzden mal varlıklarını özellikle gösteren erkeklere asla yakınlık hissetmiyorum 😅 Kaslı erkeklerden de iğrenirim belki dozunda olabilir iri bir vücut 😄😄
Yahu niye gezmesinler gezsinler sıkıcı olmak efendilikle bir tutulan bir şey değil. Benimle gezmeyen eğlenmeyen benimle şımarmayan güzel anılarımızın olmadığı insandan tabi ki sıkılırım. Efendilik bu değil ki.
Fakirler zaten fakir oldukları için efendi ve iyiler. Erkek zengin olsa zaten para bolluğundan p*ç olur şımarır. Para erkeklere yaramıyor maalesef önce arabayı sonra karıyı değiştirir der büyüklerimiz.