Efendi ve Düzgün Erkek Nasıl Bulunur?

Hiç düzgün erkek yok, kadınları eskiden anlamazdım ama büyüdükçe çok iyi anlıyorum ve acıyorum kadınlara çok üzülüyorum aldatılıp bir hiçmiş gibi kenara atılan kadınlara. Lütfen rica ediyorum konuyu erkeklerde aynısını yaşıyor, siz kadınlar çok mu farklısınız diye tepki göstermeye getirmeyin.

Ben insanları duygusal, merhametli ve vicdanlı olup olmadıklarına göre ayırıyorum artık. Bu yüzden cinsiyet olarak kıyaslama yaparsak kadınlar erkeklerden çok ama çok daha hassas, duygusal ve kırılganlar.

Neden hiç düzgün erkek yok? Neden kadınların canını bu kadar fazla yakıyorlar?

Çoğunlukla düzgün ve efendi tip gibi takılan erkekler de kızlara yüz vermiyorlar, cool takılıyorlar ama efendi oldukları falan yok. Sırf egodan efendi numarası yapıyorlar gizemli takılıyorlar.

Gerçekten efendi, merhametli, vicdanlı, duygusal, evlenip karısına, yuvasına ve çocuklarına bağlı erkek nereden bulabilir kızlar? Çocuklarına babalık yapacak, eşine sadık bir şekilde kocalık yapacak erkekler neden yok? Batılı yabancı erkeklerde aynı ama evlilikleri bizlere nazaran yaşlılığa kadar devam ediyor ve mutlular ne olursa olsun, sadakatsiz değiller. Ama sanki Türk erkeklerinde bu sayı daha fazla olmaya başladı. Yaşlı erkekler bile genç kız istiyorlar kaç yıllık eşini boşuyorlar. Erkekler gerçekten egolarına bu kadar düşkünler mi?