Ailem fazla bağnaz ne yapabilirim?

Annem ve babam abimle bana çok kötü davranıyor hatta bizi birbirimize kışkırtıyorlar. Abim evde yokken "abin senin hakkını yiyor" filan diyorlar ben evde yokkende abime "kardeşini ara artık nerde kaldı onun kız arkadaşlarınıda ara ağzına geleni say" filan diyorlarmış. Tabiki abim öyle birşey yapmadı sadece beni uyardı daha erken gelmem konusunda ve beni küçük düşürecek birşey yapmayacağını, benimde artık 19 yaşında bir birey olduğumu söyledi. Abim bu kadar medeni bir insanken annem ve babamın bu kadar bağnaz olması beni sinir ediyor. Kız arkadaşlarımı arayıp ağzına geleni saysalar ellerine ne geçicek sadece ben rezil olucam. Ayrıca beni her gittiğim yerde arabayla takip etmelerinden bıktım. Çünkü alkol ve sigara kesinlikle kullanmıyorum ve aradıklarında her zaman telefonu açıp bulunduğum yeri söylüyorum güven vermeyen biride değilim. Başıma birşey gelmesinden korktuklarını anlıyorum ama bununla hayatımı yaşayamam. Yetişkin sayılırım artık çünkü. Ne yapabilirim bunun için? Birde abim ve benim değerimizi anlamalarını istiyorum. Aile içi dedikodu ve birbirini doldurma hiç doğru değil annem bunu çok yapıyor buna nasıl son verilir
Ailem fazla bağnaz ne yapabilirim?