AŞCILIK&PASTACLIK
KUAFOR&BAY BAYAN :)
MARANGOZ&MOBİLYACI
KASİYER&REYONCU
KOMİ&GARSON :)
Fiziksel güç ile çalışılabilecek işler var. Bunun dışında sırf bir insan okulda eğitim görmediği için toplumdan dışlanmamalı, yine de bazı meslekler için önleri açık olmalı. Günümüzde evrensel derecede ünlü olan bazı şirketlerin kurucularının okuldan atılan, okumayan insanlar olduğu oldukça biliniyor örneğin.
Haklısın Okumayanları artık çok ezik görüyorlar. Bence Tipte çok Önemli Elin yüzün düzgünse Mankenlık yapar hatta Ünlü bile olabilirsin :D Bak buda bir secenek Yakışıklı ve güzel Olanlar için ::Dqwerqw
benim elimden Tutanlar yok Knka :D
Kadınlar için önerim yemek yapma konusunda yoğunlaşmaları pastacılık olabilir mesela bir pastanede çalışmaya başlayabilirler yabancı dil öğrenerek çok güzel ve parlak bir gelecek açılabilir önlerinde.
Erkekler için de aşçılık bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.
Güzel Düşünüyorsun Bu dediklerini Okumayan ve gercekten İsteyen biri Ulaşır Misal Birinin ingilizce Öğrenmesi Demek bir meslegi var demektir Dil sayesinde sana Bircok kapı açılır :)
Haklısın Bende Pastacıda Çlaışıyorum Hedefim Pastacı USTASI olmak ve bu asamaya gelene kadar canım Cıkacak :D Hergün bulasık yıkamaktan Ellerim Purus purus oldu :P
Yani bende isterim tabii Lüks ortmalarda Eglenceli yerlerde çalışmak ama gelecek yok İşte bir ara 2 ay yaz sezonunda bir barda çalışmıstım nerden nereye insanların ne iş yapacakları hiç belli olmuyor ben dansta ediyordum hatta barmenler bana teklif verdi akşamları gel sadece dans et içecegin bizden ve 10-15 lira parada vericez :D
ben lise 1 de bıraktım ve ilerde ne yapa bilim diye düşünürken aklıdman pastacılık geçmişti ama herhangi biyere girip pasta yapmak değil pastane açıp pasta yapmak satmak sizce nekadar kazanırım
Kadınlar satış elemanı falan da erkekler fabrikalar falan marketler :D
Ben araştırdım ama Begenmedigimiz Bim bile Lise mezunu arıyor Diploma Sart :)
Hahhha Agzından bal Damlıyorda Yok oyle bir dunya Bizim ev benim elime bakıyor :D
Hahha Ya fabrika kapanırsa Napcaz :D
Sen okuyormusun Hacı :D
Oooo Senin SIkıntın yok lİSE bitir unv bir basla Arkadşalarınla eve cık Eskisehir veya İzmir Mükemmel yerler 4 yıllık kazanırsan Hayatını yasarsın Hem Çalışırsın Vardiyalı bir şekilde hemde Okurusn
Vay be Kendini Bu ülkeden Attırmıssın ya Helal olsun Benim Milanoda Bİldigim bir yer VAR Perdeler Kırmızı Bİ oda Unv öğrencileri yasıyor Ekmek parasını cıkartıyolar odada :D
Uvvv EKŞINNN :D ama iyidir yaa yabancı kızlar co cekici oluyor :P
Ben Yaz sezonunda ölüdenize gidiyorum Ve gelenlern cogu İngiliz oluyor Kızları feci Mavi gözlü esmer sanırısın Kumral vücutlar Desen harrukılade :D İngiliz manita bile yapmıstım koluma 2 kız taktık ingilizcem olmadıgı halde markete götürdüler beni arka kapıdan kaçtım :D hey gidi günler Hey :D
Cevap
0Cevap
Okumuyor olmasam ne yapardim dye düsündüm
Muhtemelen satis elemani olurdum :D
Lise Diploması istiyorlar ama Misal bir market için veya Defacto Colins Coton VB. Firmalarda Çalışamassın Kolpacılarda Olur ama sANA uycagını sanmıyorum :D
Yok ya çalışmak istedikten sonra illaki iş bulursunda İstediğin gibi olmaz :D cok Luks bir Restaurantda Bulasıkcı :Djheehe
Hee ya da evlere giden Temizlikcii :D
açıktan lise okumalı bence
Açıktan okumak Hİç göründügü Gibi kolay değil ama
Çalışmadıgın sınavda nasıl basarılı olabilirsin ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar