23 yaşındayım ve 3 senedir evliyim. Evlendiğim günden itibaren kayinvalidemin çocuk ısrarı var. Zamanı geldiğinde dememe rağmen bir türlü ısrarından vazgeçmedi. Bebek sevmek istiyorum diyordu. Sen doğurmazsan ben yapicam bir tane dedi ve dediğini yaptı. Genç bir bayan olmasına rağmen hastalık hastası çekilmeyecek türden. Sen bakarsın alıştırma olur diyor. Gerçekten çocuk fikirli ve saçma sapan hareketleri var. Canımı sıkmaya çalışıyor. Sizce tepkimi kırmadan nasıl gösterebilirim?
Cevabın nedir?
baya inatmış gerçekten işin zorr nisbet yapar şimdi eşin kardeş değil kendi cocuğumu sevmek istiyorum dicekk kolay gelsin sana illaki tepki vermene gerek yok biz eşimle böyle karrar aldık dersin olay biter
11 Yorumla
Soran+1 yılYapsın sorun değil. Kadın oğluna konusmuyorki sırf bana çalışıyor dirdir
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 988 cevap paylaştı. Burasi turkiye dedirtecek olaylardan bitanesi
41 Yorumla
ya böyle bişey yapması cok sacma sonucta yenı evlı olan ve cocuk yapması gereken sensın yanı boyle bısey yapması baya sacma olmuş resmen kendını senınle kıyaslıyo. peki eşin ne dıyo bu duruma?
12 Yorumla
Soran+1 yıl18 lik gibi takılıyor. Yaşının ve görmüş gecirmisliginin vermesi gereken olgunluktan eser yok.
Bence kırsan tepkini koya bilirsin. Aksi halda hayatını zehir edecek ve hüzursuz hale getirecek. Bu Ne varlık türü ya Rabbim! Sakın sabr felan deme. Kır, acıla gitsin. Çok da lazım sana
011 Yorumla
Soran+1 yılIçimden geçen o ama yine kiyamiyor insan. :) kocayla ara bozulmasıda cabası
Soran+1 yılKendimi ezdirmiyorum. Kadın cahil ve yaşı var ne gerek var ben böyle kabul ettim. Kocamın annesi sonuçta degistiremezsin o yaştan sonra.insanı. yerine göre susmak gerek bu kavga edilecek bir konu değil sonuçta bebeği olacak
- +1 yıl
Yahu ne kavgası? Tavrını ortaya koyacaksın. Savaşacaksın kendin için. Madem yapamayacaksın, niye fikirler alıyorsun? Ben sana hayat tecrübemden söyledim. Sert ve acımasız olacaksın huzurunu bozan kişilere karşı. Aksi halde fizyolojik ve piskolojik hastalıklar seni yok edecek. Yine de sen bilirsin.
Kadına bak ya, birini doğurmuş buna koca olarak vermiş bak diye, birini de doğurup şimdi verecek alış diye. Sen niye onun doğurduklarını çekmek zorunda kalasın ki? İyice sinirlendim. Allah yardımçın olsun
Soran+1 yılKadın oturup konuşabileceğin türden degil bu yüzden konuşmamayıtercih ediyorum peder beyde biraz cins laf ettirmiyor eş desen arada kalınca bizim huzurumuz bozuluyor. Bakma cok.sinirliyim ama konu hassas..Bende aradayim ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimin tepkisinden korkuyorum bu yüZden fikire ihtiyacım var. Amin Saolasin canım
Soran+1 yılŞehir değişikliği yapacağız o yüzden rahatım biraz eylül gibi tamamen kopuyor bağımız yanımda kal diye tutturmasinda
Soran+1 yılSaol cnm. Aramız baya bozuktu ciddi badireler atlattık geçti şükür.. bebek sahibi olamıyoruz tedavi aşamasındayız şu an bakalım hayırlısıyla olucak inşallah
Soran+1 yılYorumun ve iyi dileklerin için cok teşekkür ederim canım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
26Cevap
yaş 70 iş bit memiş dedikleri bu olsa kadın azmetmiş başarmış işte nedir sizin bu kaynanalardan çrktiğiniz kaynanalar artık rahat bırakın şu gelinleri onlar bizle mutluu
14 Yorumla
Soran+1 yılIş erkeklerde bitiyor onları konusturanda susturanda erkekler.
Soran+1 yılBen demiyorum arada kalmaması için susup dengeyi sağlamaya çalışıyorum
+1 yılİnsan yani eslet cocuk yapmaya hazir hissetikleri zaman.yapmali kayin validene gelince tuhaf aklima supheler dusurdu yasi kac ki?
14 Yorumla
Soran+1 yılKendini düşünüyor sadece gerisiyle ilgilenmiyor. 44 yaşında
- +1 yıl
İlginc bu yasta hamile kalmasi acikcasi sencede oyle degil mi
Soran+1 yılYapacak birsey yok..
- +1 yıl
tip kurallarina aykiri bu dedin ama hamile kalmasi yiani
süpermiş valla düşünsene sende hamile kalsan amcası veya halasıyla yaşıt belki daha büyük olacak senin çocuktan, bence elini çabuk tut kaynanana inat 4-5 tane doğur susar al sana çocuk hepssine sen bak de
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) inat için olmaz bu işler çocugumuz olmuyor kısmet zamanı var biraz daha demekki
+1 yılANNEMLE ABLAM AYNI ANDA HAMİLE KALMIŞTI :) ablam bayağı bozulmuştu bu duruma :) ama sonradan güzel oluyo ya dayı yeğen beraber büyümesi
19 Yorumla- +1 yıl
ben olsam bende bozulurum :( bu yaştan sonra kardeş istemem
- +1 yıl
kardeşimle aramda 18 yaş var yerimm ben onu ya :) Rabbim acısını göstermesin
- +1 yıl
korunsunlar mümkünse prezervatifmi kullanıyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar. valla annem hamile kalsa acayip bozulurum ben :(
- +1 yıl
kardeşim erkek.Ablam da kız doğurdu 4 ay var aralarında yeğen dayıdan büyük ama çok iyi anlaşıyorlar 6 aylıkken birbirlerini görünce gülerlerdi hep çok farklı bir bağ var ya
Soran+1 yılBizim ailedede var bana garip gelmemişti ama inat uğruna.yapması beni cok şaşırttı.
- +1 yıl
kokusunu özlüyorum evdeki davranışlarını takip ediyorum sürekli :) annem diyor zaten çocuğunu daha çok seversin gör bak diye.başta erkek oldu diye sevmem demiştim poposunu yirim ben onun :D
- +1 yıl
annemde dalga geçiyordu ablamla aynı anda doğururmuyuz diye bir baktık kazara oldu :D annem ağladı çok ama iyi ki doğdu diyoruz ablamda dahil :D
bence ılk once esınle konus bu durumu bu durumdan rahatsız oldugunu ve boyle devam ederse kalp kırıcagını soyle
hıcde kırmamak ıcın ugrasma nıspetten cocuk yapılır mı yahu dogurmus madem baksın ne kadar ayıp...03 Yorumla
Soran+1 yılOda farkında hic konuşmak istemiyor bu konuyu.
Soran+1 yılDogursunda bakalım :)
yuh ya şaka gibi ama söyliceğim sen yandın o sadece emzirir sen bakarsın :)
11 Yorumla
Soran+1 yılBundan korkuyorum süper özet.
Herkesin vajinası kendine..Bırak bir düzine dogursun sana ne takma..Sen bak keyfine ne zaman istersen hazırsan o zaman yap, en uygunu bu..Benim çocuk yapıp yapmamamdan kime ne?
10 YorumlaHa ha ha haaaaaaaa sabah sabah koptum yaaaaaaaa bu karı milletinin bir biriyle didişmeleri süper eğlenceli oluyor :DDDDDDDDDDDDD
110 Yorumla
Soran+1 yılDidismek bir yere kadar bu kadarı bana cok geldi düşünsene gorumcemi buyutucem :S
Soran+1 yılAdam buz dolabı konuşmuyor hiç
Soran+1 yılEvet. Dili tutuldu haftalardır..
Soran+1 yılIgrenmek biraz abartılı değilmi
Soran+1 yılDoğrudur birsey diyemeyeceğim..
- Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılyumurtanınsarısı
yere düştü yarısı
görümcem verem olmuş
kaynanama darısı <310 Yorumla
+1 yılHahahah :D geleceğimi gördüm bir an kaynananı benimle tanıştırsana tam benim kfadan :)
08 Yorumla
Soran+1 yılBeni cok yoruyor ama :S
- +1 yıl
Merak etme sen beceremezsin bakmayı der baktırmaz çocuğunu sana :) hem çocuğuyla oyalanırken seni de gözü görmez. Kaç yaşında?
Soran+1 yılUmarım öyle olur.. 44 yaşında
- +1 yıl
Ay gerçekten kaynanan ruh ikizim sanırım bende o yaşta anne olmak isterdim :) inat uğuruna hamile kalmaz kimse istiyordur zaten ama torun sevgisiyle baskılamaya çalışıyordur. Baktı gelinin gönlü yok kendi işini kendi görmüş.. helal olsun cesaret ister. Genelde elalem ne der benim evli oğullarım var diye hayallerini baskılamayı seçiyolar. Seni rahat bırakır merak etme :)
Soran+1 yılHamile kalması bu yaşta evet bir yandan güzel ama kötü yanlarida var. Cok.çocuk seven biri değil şiddete eğilimi var sürekli ay hastayım ay hastayım.. akrabalarin kucuk cocuklarini sıkıstrıp canını yaktigina sahidim. Kendi cocuklarinin yaşadığı şiddeti saymıyorum. Araya girmek zorunda kalicam ve zarar vermesin diye sürekli yanında olmak zorunda kalicam bu beni geriyor
- +1 yıl
Senin karışmana izin vermez sanmıyorum. Ama son çocukta biraz yumuşuyolar ya. Benim annem çok agresif bir kadındı kardeşim doğunca melek kesildi
Soran+1 yılUmarım öyle olur hız kesmeden devam etmesinde :)
- +1 yıl
İniallah :)
+1 yılbaştan, sanane sen ne karışıyosun dicektin kırmazsan öyle olur işte.
eşin ne diyo bu duruma01 Yorumla
Soran+1 yılEsim kızıyor sert cikisinca. Adam utandi birşey soyleyemedi ki. Konuşmak istemiyor
durumunu izah etseydin.. alıstırmaya falan gerek yok de kendisi baksın madem yaptı baksın
10 Yorumla
+1 yılkadın kendi çocuğunu doğurmuş tepki verip ne yapacan?
00 Yorumlasenin kaynana azmış yapmış hemen çocuğu sen o şehri terket çocuğu sana bırakcak al bak dcek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenzerini benim kayınvaldem de yaptı. resmen bana duyura duyura sevişti hayvan gibi içerde. ben oğlunu tatmin etmiyormuşum yatakta diye. tam orspu ya.
03 Yorumla
Soran+1 yılAl oglunuda tatmin et diyeydin kadına bak yuhh yani :S
- +1 yıl
senin kaynanada hayran kaldım yaaa elalemde ne kaynalar varmış valla insanın inanası gelmiyor :))))
Cevap sahibi+1 yılAynenn :s
+1 yılkaç yaşında bu kayınvalide? sen kaç yaşındasın.ne ilginç hikayeler :))
00 Yorumlakayınvalide genc galiba...sen iş var kayınvalide de
00 Yorumlaselam hanfendi allah kolaylık versin ne diyeyim
12 Yorumla
Soran+1 yılSaolun..
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) sen de yap hemen bir tanesini kendi çocuğuna kendisi bakmış olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim biraz zamanı var. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDizi çok izliyorsunuz herhalde
Avrupa Avrupa'daki Nermin'le Gül01 Yorumla
Soran+1 yılHayir dizi gibi ama değil mi neler neler var maalesef
+1 yılahahaha:D şaka gibi:D
12 Yorumla
Soran+1 yılBirde bana sor..
- +1 yıl
ahaha:D kusura bakma ama kaynananın hakkı temiz bir dayak da neyse:D
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılxD çok kötü Allah sabır versin
10 Yorumla Cok sinir bozucu bir durum :L
10 Yorumlaallahım ne insanlar varr. :)))
10 Yorumla
+1 yıl:) iyimis...tepki verme
10 Yorumlaçok samimi olma hatta uzağa taşının : )
10 Yorumla
+1 yılbu da mı gol değil be sabriii : ) Türkiye burasıı
10 Yorumla
+1 yıltepki şart değil uzak dur
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım tepki gosterirsem daha fazlasını yapabilir
+1 yılartık sen görümcene bakarsın :))))
10 Yorumla
+1 yılN güzel evinize bebiş gelmiş daha ne istiyosun? ;(
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim çocuğum değil ve bebek sahibi olamıyoruz bilmiyor kadın ve salak salak inat yaptı
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yuh dedim ve kaldım valla.
00 Yorumla:D kaç yasında bu kadın
04 Yorumla
Soran+1 yıl44 yaşında
Soran+1 yılPeder bey istemiyor ama kiyamaz zaten iş işten geçmiş.
+1 yılkayın validene hayran kaldım yaaa :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocanla sorunun yoksa takma kayınvalideni.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 senede çocuk normalde istenir şaşırdım.
024 Yorumla- +1 yıl
belki bayan normal deil:)
Soran+1 yılşu an istese anlarımda dha esime alismadan evliliği tadamadan çocuk cocukkk diye kafayı bozdu.
Cevap sahibi+1 yılbenimkide tam tersi canım ya. neden hamile kaldım diye küsdü. anlamak mümkün değil bunları. şimdi ilk soruyu soran benim. k. validem kıskanıyor diyen.
ne yapacağız biz bunlarla ya.
Soran+1 yılOda kötü canım düzelir ama.. tatmin etmek zor anneleri
Cevap sahibi+1 yılsorumu okudun mu? benimki düzelecek gibi değil. neler yapıyor anlatamam.oğluyla beni aynı koltukta görse odayı terk ediyor. saçımızı ıslak görse düşmanca bakıyor.
Soran+1 yılBendekide cok kıskanç ama o konuda taviz vermem inadına giderim alıştı zamanla düzeldi
Cevap sahibi+1 yılmoralim bozuluyor yatmak bile istemiyorum üzülünce, sen nasıl takmıyorsun ve o ortamdan etkilenmiyorsun?
hem kıskanç olsa çocuk istemez ki. bizimki bundan dolayı istemiyordu.
Soran+1 yılBu istiyor oylede garip.. benimki buyumu yaptırmadı başkasını araya sokmaya kalktı iftira bile attı başa çıkamadı çamaşırlarımı atıyordu çöpe sürekli hakaret kıskançlk bizde ileri safhadaydi bir patladım duruldu
Cevap sahibi+1 yılah canım ah.. bende hep büyük diye saygı gösterdim ama içim şişti artık. neler yaptı neler. beraber olduğumuzu hissetse kadın oğluylada benlede konuşmadı. trip yaptı ergenler gibi. kendimizi kötü hissettik hep.. ah canım ah...
Cevap sahibi+1 yılnasıl o ortamda beraber olacak moralin oldu canım ya? insan üzgünken olamıyor elinde değil.
Soran+1 yılInadına daha güzel oluyor karşısında elele dipdibe alissin
Cevap sahibi+1 yıletkilenmiyor musun, morali bozuk, üzgünken nasıl yatası gelir ki insanın ya:(
Soran+1 yılHayır onun o halleri beni uzmez sadece kizdirir. Allah razı olsun büyütmüş etmiş kocami ama o artık benim
Cevap sahibi+1 yılBunlara nasıl üzülünmez? canın sıkılmıyor mu?
Soran+1 yılSıkılıyor ama bana zarar veriyor bunun farkına varınca duymuyorsun bir.süre sonra..
Cevap sahibi+1 yılbunu nasıl başarıyorsun canım ya?
Soran+1 yılHergün kendi kendimi yiyip bitirecegime duymamaya.çalışıyorum. o bnei kizdirdikca ben onun inadına kocamla daha samimi oluyorum yanında bir adım geri atıyor.
Cevap sahibi+1 yılah canım keşke bemde yapabilsem böyle.
Soran+1 yılYapabilirsin senden değerli değil hiçkimse.. Allah seninde yardimcin olsun canım
Cevap sahibi+1 yılAmin canım. ben üzüldüğümde eşimle bile beraber olamıyorum. kendimi veremiyorum. etkileniyorum. çok zor bir durum. evlisin anlarsın.
Soran+1 yılAnlıyorum canım başlarda bizde öyleydik ama gerçekten istersen aşılabiliyor uzgunde olsan yansıtma eşine
Cevap sahibi+1 yılyatsam kendimi veremiyorum. bazen ağlıyorum o esnada. çok kötü canım ya:(
Soran+1 yılCok duygusalsin canım sen üzülmede aglamada ne olur :(
Cevap sahibi+1 yılaynen öyleyim.ç bazen diyorum ki benim gibi saygılı, güler yüzlü bulmuş daha ne istiyor. canımı mı vereyim.
okudun mu sorumu canım?
Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Ne günlere kaldık ya
10 Yorumlasende yapbitane canım
00 Yorumlakayınvalideni tanımak isterdim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılacilen seninde doğurman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılHazır hissetsem zaten yapardım.
Cevap sahibi+1 yılenişteye bol bol fındık fıstık bal yedir
Gizli Üye(36-45)+1 yılkayınpederinin beline kuvvet
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılvayyyyt anassnı
10 Yorumla
+1 yılvaovvvv ilginmiş. :D
01 Yorumla- +1 yıl
nike bak mk :D enişteye mi yoksa?
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!