sevgilimden hamileyim (9 haftalık) ve biz kısa bir süre önce kavga etmiştik bu ozaman biz kavgalıyken başka bir kızla tanışmış o kızıda hamile bırakmış ben şimdi onun ailesine gidip herşeyi anlatsam bizi evlendirirler ama ben onunla evlenmek falan istemiyorum o hamile bıraktığı kızda yabancı ve çocuğu oda aldırmıcakmış (bende yurt dışında yaşıyorum) ilk başlarda aldırmak istiyordum ama kıyamıyorum onun hiç bir suçu yok zaten durumumda iyi kendi arabamda var yakında kendi evime çıkacam devlet de yardımcı olur zaten ben baka bilirim tek başıma ama içimde o kadar kin var ki ona karşı. Polise gitsem yediği haltları anlatsam en az 2/3 sene yatar elimde birsürü belge resim mesaj falan var yemin ederim kendimi zor tutuyorum polise gitmemek için cesaret edemiyorum yinede siz olsanız napardınız
Cevabın nedir?
Öncelikle geçmiş olsun diyorum.
Evli olmadığın için birinden hamile kalmak oldukça zor ve dikkat çeken bir durum.
Emin ol en mantıklısı bu durumda aldırman. Çocuk doğurmak malesef kolay değil. İnsanlar evdeki kuşunun pislettiği kartonu temizleyemiyor. Çocuğun sorumluluğu ne kadar büyüktür bilemezsin.
Ayrıca ailene, sevgiline ve onun ailesine bu durumu açıklayamazsın. Yarın gerçek zaten ortaya çıkacak. Karnın burnuna geldiğinde ailenin tepkisi ve erkek arkadaşının tepkisi tahmin edemeyeceğin kadar sert olacaktır. Bence geç kalma. Geç kaldıktan sonra bu işi yapman hem yasal olarak suç hemde senin için tehlikeli bir durum. Aldırırken masada kalabilme ihtimalin dahi oluyor bildiğim kadarıyla.
O yüzden zamanın geçti geçecek, bir an önce senin için hiçbir tehlike arzetmediği bu zamanda çocuğu aldırmaya bakmalısın. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hakkında hayırlısını diliyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilim bu çocuğu zaten istiyordu hamile kalmamı istiyordu ayrıca annem biliyor çok kızdı bana üzüldü ağladı ama annemde aldırmamı istemiyor
- +1 yıl
Kolay mı sence bu şekilde evli olmadan çocuk büyütmek? Bence olmaması gereken bir durum. O çocuğu isteyen adam, o nikahıda kıyacak o zaman. Kusura bakma.
Yarın birgün anlaşmazlık olduğunda o çocuğa piç, sanada o*ospu damgasını vurduğunda, bir anlık sinirle dahi söylemiş olsa, o sözü ömrün boyunca unutamazsın. Kusura bakma biraz ağır konuşmuş olabilirim ancak gerçekleri söylediğimide unutma. Amacım seni incitmek değil yardımcı olmak. Umarım anlamışsındır.
Evlenmek istemiyorsan eğer o çocuğuda doğurmanı tavsiye etmiyorum...
En İyi Cevaplar
Şimdi o çocugu düşün sen ben bakarım diyorsunda o çocuk babasını sormıycakmı? onu babası olmadan büyütmekten bahsediyorsan ileride evlenebilirsin üvey baba felan ama ögrendi andan itibaren kendi babasını arıycaktır sonuçta. ya da ben ne bilirimki ama bence bunlarıda düşün çocugu aldırsan masum bir canı almış olursun ama ona bişiyler yaşatmadan öncede iyi düşün ve karar ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılIsterse babasını göre bilir? Eski sevgilim zaten bu çocuğu istiyordu
- +1 yıl
Sonucta çocuk anne babası ayrı büyüycek bişiyin degiştigi yok sadece bunu düşün ve bir çocugu tek büyütmek gerçekten ızdırap olucaktır kendini buna hazır hissediyormusun? bana bir cevap vermene gerek yok kendi kendine vericegin cevaplar önemli ben sana sadece kendine sorman gerekenleri hatırlatmak istedim.
bence polise felan gitmeçok kişi var böyle çocuğunu büyüten durumumda var diyorsun doğur o zaman dediğin gibi onun bir suçu yok.
eski erkek arkadaşın demekki daha olgunlaşmamış ve çocukca düşünüyor bırak ilerde olgun düşünmeye başladığında çok pişman olucak ve sana geri dönücek hatalarını telefi etmeye çalışıcak. diğer kızada kötü olmuş afedersin ama şerefsizin tekiymiş yani bırak ne halt yerlerse yesinler diğer kızda bakma imkanı varsa doğursun sen kimseye muhtaç değilsin kendin bakarsında büyütürsünde o düşünsün şimdi baskasından 2 çocukla ne bok yicek kendi günahı.
baskasıyla evlene bilirsin tanışa bilirsin bu durumda kabul edenlerde var ne dul çocuklu bayanlar evleniyor boşver.
ama çocuk için kötü olur bir yandanda babasız büyümek.
hem annesi hem babası ola bilirim diyorsan kendine güveniyorsan kimseyi umursama12 Yorumla
Soran+1 yılBu güzel yorumun için çok teşekkür ederim. . Ben çocuğumu aldırmıcam Allah izin verirse doğuracam kendim bakacam anneme de anlattım çok üzüldü kızdı ama annemde benim arkamda.. aldırmamı istemiyor ben nasılsa başkasını bulurum nunun için hiç endişelenmiyorum.. hayırlısı neyse öyle olsun..
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım o tam bir şere*szmiş. Allah belasını versin onun pislik. erkeğim diye gezinirler ortada. Senin tek hatan evlenmeden birlikte olmak. hadi oldun diyelim korunsaydın. Olan olmuş hataları düşünmek değil çözüm bulmak lazım. doğurcaksın tamam ilerde seni çocuğunla kabul eden brisi çıkar karşına. ama çocuk oldumu hiçbişey eskisi gibi olmycak bunuda unutma. ve o pislik cezasını çekmeli. eğer çekmezse senin gibi daha çok kız bu duruma düşücek onun yüzünden. polise gitmek için bir saniye bile düşünme hemen git. gitmezsen ileride hep aklına gelicek salak kafam bana bunları yaptı ben nasıl cezasız bıraktım diye.. saf olma ve hemen git ceksin cezasını..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
50Cevap
+1 yılPolise gdnce için rahat edicekmi 2 taraf istemişki olmuş suç snde alttan alsaydın kavga etmezdniz ama kızlarda bu skntı var çok bliyosnuz her seyi erkekler sizden geri kalıyo sanki kadn dedğn ağır olur alttan alır erkeği yaralarsan teselliyi baska kollarda bulur cnm.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden kavga ettiğimizi sen nerden bileceksin? Ben haklıydım
- +1 yıl
Olabilirsn o an deglde durum düzelnce konuşablrsn doğru bn nereden bilicem sölemdn cnkü
Gizli Üye(36-45)+1 yılBebk için onun hiç bir suçu yok demissin evet onun babasız büyümek icin bir suçu yok benim babam nerde herkes babasiyla sunu yapiyor suraya gidiyor benim babam yok mu demeyi haketmiyoe
Sadece onu yetistirebilecek paran olması yetmiyor onun psikolojisini de düşünmelisin00 Yorumlakusura bakma ama haketmişsin. tamam bunu yapan kişi de çok suçlu. ama asıl suçlu sensin.
sevgilin o senin ya helalin değil. yaparsan böyle ortada kalırsın işte.12 Yorumla
Soran+1 yılOrtada falan kalmadım istersem evlenirşm ama BEN istemiyorum anladın mı? Ayrıca sorduğu. Soruya cevabınız yoksa yorumunuzu kendinize saklayın ;)
+1 yılİmkaaninda varmis dogur bence. İlerdebabam nerde diye sorarsa gorurturursun ama evlenme yani. Bazen sende kalir bazen onda. Annelik guzel birsey her ne kadar gayrimesru olsada o senin evladin olucak bosver polise gitme onlami ugrasacaksin birde
00 YorumlaPolise git boyle itlerin rahatca yasamasina karsiyim elimden gelse 70 lik raki sisesine oturturum bu adamlari
22 Yorumla
Soran+1 yıl:)..
Sağlık konusunda 831 cevap paylaştı. Polise gitme bence Allahından bulsun ve çocuğun babası ne olursa olsun o çocuğa annelik yapabilceksen doğur
01 Yorumla- +1 yıl
Verirken iyi zorlami yapmış
+1 yılHe aranız iyiyken aşkım kötüyken polise gidecem ne farkon varki ondan al birini vur ötekine
10 YorumlaPolise gidersen 2-3 sene rahat edersin sonrasinda bu adam seni rahat birakmaz. İllet olur sana cocugunu elinden almaya calisir vs vs bunlarida dusun. Tabi bu dedigim Turkiye sartlarinda olur yurt disinda korunabilirsin galiba bilemicem.
00 Yorumla2 3 sene nasil yatcak o dedigin anca tecavuzde alan razi veren razi hic yatmaz emin ol. Cocuguda aldir bence
00 Yorumla
+1 yılKorunmadan neden ilişkiye giriyorsunuz anlamıyorum...
00 Yorumla
+1 yılTek başına büyütüp hem anne hem baba olabileceğine inanıyosn dünyaya getir derim.
00 Yorumlafilm gibi olmuş ha sen otur bunu sıfırdan yaz ufak tefek de bir şeyler ekle derim
00 YorumlaSağlık konusunda 719 cevap paylaştı. bir halt yemişsin bari daha da batma gitçocuğunu herşeyden uzakta sakince büyüt.
00 YorumlaSende girmeseydn kardesim ilişkiye. Girmeyin ya. Giriyorsunuz sonra burada napym diyorsunz
20 YorumlaMadem o boku yediğini biliyorsun ne diye birlikte oluyorsun.
12 Yorumlabnce bilmesi gerekiyor ayrıca babasız büyütmek zor yani o yüzden bir kere konuş bnce
02 Yorumla
Soran+1 yılO benim hamile olduğumu zaten biliyor
çocuğa yazık kusura bakmayın ama buda rezilik sizi bulup idam edilmesi lazım sizi dediğim şerifsiz o it köpek ve öbürü baltayı bizzat bilerim ama genede Hunt Hunted.
00 YorumlaTohum saçma konusunda tutumlu olmayı öğrenemedik gitti...
21 Yorumla- +1 yıl
hahahahahaaa :)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe diyeceksin ileride eşine? Bu benim eski sevgilimden olan çocuğum?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet? burada ne adı çıkmış kızlar evleniyor yuva kuruyor Türkiye gibi değil burası
kendin bakabilceksen aldırma ama eger bakmam onun hayatını zehir ederim diyorsan hiç düşünme yap bunu sonuçta bir hayat olcak ordada
00 Yorumla
+1 yılevlenme ama cocugu dogurmaya kararlıysan da
ondan nafaka vs ne alabılıosan al02 Yorumla
Soran+1 yılOnu ben öyle bir yolacam ki zaten :)
- +1 yıl
kazdan beter et onu ^.^
Dizisini cevirin oturup ağliyim bu nasil hikayedir... zaten o da evlenmek istemez merak etme..
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo? Bana evlenelim dedi? En kısa zamanda evlenelim dedi? Sen nerden bileceksin ne isteyip isteyip iste ediğini kız kurusu seni
Soran+1 yılEe nolcakmış :D hamileyim çocuğu aldırmıcam yakında kendi evime çıkıyorum mıs gibi işim var belki hatta sevgilimle barışırım Türkiye de değil Hollanda gibi ülkede yaşıyorum bebeğim sırtı. Yere gelmez hadi yallah :*
Evlensen ne olacak sanki sahtekarin tekiymis. daha cok kiz hamile birakir o. suc sende neden korunmuyosun. simdi dusunursun boyle..
01 Yorumla
Soran+1 yılIyi de ben hamile kaldığım için pişman değilim ki?
Her boku böyle iyi biliyorsun da 10 dolar verip prezervatif alamıyor musun hanım abla?
61 Yorumla
Soran+1 yılSanane lan? Ben çocuğu aldırcam mı dedim? Böyle yorumları kendşnşze saklayın
+1 yılmadem elinde o kadar mesaj resım var sen bu adamla nıye yatıyosun?
11 Yorumla- +1 yıl
Ağzını opim :)
Yaptıklarının cezasını çekmesi lazım. Polise git ve şikayet et...
00 Yorumla
+1 yılCocuga bak önüne geleni cogaltmis akp li midir nedir, üc cocuk projesini yanlis anlamis
20 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama sevgilim tam bir şerefsiz mis dediğin gibi çocuğunun bir suçu yok doğur bence ama yinede sen bilirsin iyi düşün kalbinin sesini dinle ztn o seni yanıltmaz
00 Yorumla
+1 yılGit yat tarlayı surdur tas çıkarsa şikayetçi ol zorlami yatırdı altına hakkını vermiş eline sağlık
12 Yorumla
Soran+1 yılYa böyle yorumları anlamıyorum sen benim ne yaşadıklarımı nerden bileceksin?
- +1 yıl
Ya bana hikaye yapma ner çektin biseyler çekince gidip vermekmi gerekiyo
Allah affetsin, sabır versin... karar senin buna sadece sen karar verebilirisin.
00 Yorumla
+1 yılMaşallah ceketinin attığı yerde filiz çıkmış
Sanada afferim
Simdi git aldir01 Yorumla
+1 yılçocuğun babasını elbet bir gün soracak o zaman ne diceksin aldır demiyorum sana ama seviyorsan evlen
10 Yorumla
+1 yılAllaha havale et allahindan bulsun gercekten hamileysen eger istersen seni alirim citdiyim bana ulas citdisen
00 Yorumla
+1 yılsürünmeye dewam et ins kalırsın bu halinle tm mı az bişi haya olsa yapmazdınz.. smdi kalkmıs hamileyim flan filan.. evlnemeden kızlıgını veriyorsan kadın olmussan evlendkten snra kadınlıgın bir anlamı yok oke
24 Yorumla
Soran+1 yılNoldu benim namusum seni mi gerdi? Sanane lan? Istediğimle yatarım kalkarım o ettigin beddua döner seni bulur inşallah
- +1 yıl
istedginle yat istedqinde kalk (: benlik sıkınyı yok zevkin cıkart ;) zoruna qtmesn bosuna dedeklerm ;) mlletten tawsiye bekliysoun (: tm tm keyfne bak zevkini ckart istedqimle yataım kalkarım diyen birine baska bişi denmez ;) hadi bb
- +1 yıl
bananeyse sanane * işinize bakın smdi oke iyi olmus beter ol hadi defol
Arkadaşım hata birazda sende ancak polise gitmende ona karşı hisselerin için faydalı olacaktır
00 Yorumlatecavüz etmemişki sana, gönüllü vermişsin. bu da yaşın küçük değilse suç değildir.
00 YorumlaEvlenmeden göster ama elletme demediler mi sana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolise giderim bebegide aldiririm babasiz büyütmek cok kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılb*ku yerken de gelip soruyomuydun yapsam mı yapmasam mı diye
00 Yorumla
+1 yılYaşlarınız kaç ki polise gidiyorsun
00 Yorumla
+1 yılLa la la la buna baska yorum yapasim gelmedi...
00 YorumlaPeki ailen bu durumu nasıl karşılar?
00 Yorumla
+1 yıladamın her vurduğu gol olmuş adını GOL koy bari :)
10 YorumlaSağlık konusunda 501 cevap paylaştı. aldırmalısın ona baban serefsızdı dıyecegıne aldır
03 Yorumla
Soran+1 yılO benim canımdan can 9 haftalık aldırmıcam..
+1 yılPolisiye bir durum yok artık o 2 çocuklu bir adam.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun hak etmişsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeyi hak etmişiz be
+1 yılevlen bare durumu kurtar
02 Yorumla
Soran+1 yılNe durumu kurtarıyım ya burada ne adı çıkmış kızlar evleniyor yuva kuruyor
- +1 yıl
bu işlerde geri dönüş yok işte düşün böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılpolise git çeksin cezasını
02 Yorumla
Soran+1 yılYapar mıydın bunu gerçekten?
Cevap sahibi+1 yılo sana o şerefsizliği yapmışsa, sende yapmalısın.
+1 yılAldır. Sorumluluğu farklıdır.
00 Yorumlaah be kardeşim prezervatifler niye var
01 Yorumlaallah analı babalı büyütsün
00 YorumlaÖyl biriyle ne işin vardı?
00 Yorumla
+1 yıleve çık büyüt yapacak birşey yok. polise de git
00 Yorumla
+1 yılsuç sende evli değilsin
00 Yorumla
+1 yılOğlan olursa adını Kenan koy
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok iyi olmuş cokta guzel iyi olmuş taam mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt yalanı... devamını herkes bilio zaten!
00 Yorumlailişkiye girerken dikkat etmek gerek
00 YorumlaALLAH YARDIM ETSİN SANA NE DİYEYİM
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bakarım. napcan sen çocugu
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!