Gizli Üye(30-35)+1 yıl'Allah yardım etseydı bugune kadar bazı seyler olmazdı' bu konuda yanlış düşünüyorsun işte. Bu Allah'ın sana yardım etmediği anlamına gelmiyor. Ailenle ne yaşadın hiçbir fikrim yok ama eğer hata ailendeyse onların kendilerini düzeltmesi gerekir Allah'ın bu konuda bir şey yapmasını bekleyemezsin. Her duanın kabul olmasını da bekleme demekki ya gerçekten seviliyorsun ya da bir şeyler yapmışsın ki hak etmemişsin. (genel konuştum bu konu hakkında) her neyse umarım bulursun bir yer söyledikleri gibi kaymakamlığa başvur en yakın zamanda.:) Eğer sonuç değişmezse de sabırlı ol para biriktir mesela sonra ayrı eve çık. Sabır önemli.
04 Yorumla
Soran+1 yılneyse dını konulara hıc gırmeyelım gencler cıkamayız. her zaman basımıza gelen seyler hakettıgımız anlamına gelmıyor. ceza olarak nıtelendırılemez. ımtıhan dunyası.
Cevap sahibi+1 yılEvet bu tür konular tartişmalara neden oluyor ben sadece düşüncemi söyledim sana da düşündüğün şeyler için saygı duyarım ama pek çok şey geliyor başımıza yeterince inanıp ibadetlerini yerine getirdiğin sürece de gerçekten her şey iyiye gidiyor buna inanıyorum ve yararlarını da görüyorum. Başkası ne düşünür bilemem.
Soran+1 yılhersey ıbadetle ıyıye gıtseydı, peygamberımızın hayatı dünyada en ıyı hayat olurdu. haklısın daha fazla konusmayalım bu konuda.
Cevap sahibi+1 yılpekala umarim duzelir her şey
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana göre yaşanılası olmayan yer farklı türkiye şartlarına göre farklı çok kurtulmak istiyorsan bir iki çözümün var sadece 1 kendi paranı kendin kazanıcaksın 2 evleniceksin 3 akrabalarında kalıcaksın 4 şuanki üniversiteni bırakıp şehir dışını yazıcaksın
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha once sehır dısında okudum 4 sene. evlılıge karsıyım, cozumu buldum ben tesekkur ederm. o da ıse yaramazsa 1 senem kaldı beklıcem mecburen.
Cevap sahibi+1 yılharekete geçmeden önce iyice düşün gerçekten kötüler mi diye bir anlık sinirle yapma. eğer sinirle alakası yoksa durumun iyi şanslar kurtulma işinde
malesef be arkadaş helede İstanbul'da imkansız ögrenci konuk evlerine bak diyecem ama onlar bile belli bir ücret alıyor diye biliyorum ama yasın 23 diorsun tam olarak hangi bölümü okuyorsun okulda ne kadar zaman geçiriyorsun sorabilir miyim belki farklı bir alternatif oluşturabiliriz sana
04 Yorumla
Soran+1 yılılk ve acıl yardım teknıkerlıgı, yanı ambulansta calısanlar ıste neyse. ucretsız bır yer bulmam ımkansız gbbı. okulum cok rahat. devam zorunluluugu yok.
- +1 yıl
okulunun devam zorunlulugu yok demişsin malesef ücretsiz kalabilecek bir yer bulmam imkansız gibi birsey akıl vermek gibi olmasın ama en başta sana egitimini etkilemeyecek şekilde bir iş bulmak gerecek tabi çalışmak istiyorsan bir iki ay dişini sıkman gerecek dogal olarak gelirine göre düzen kurmamız gerek sana böylece gerçek hayata adımlarını atmış olacaksın daha önce çalıştın mı bilmiyorum ama bir şekilde bir yerden başlaman gerekecek ailenle ilgili sorunun nedir tam olarak özel değilse dinlemek isterim belki o duruma bir çözüm buluruz diye düşünüyorum ama eger artık ailemden uzaklaşmam lazım diorsan bir yerden başlamak gerekçek
Soran+1 yılAmerıkada bıle calıstım. ben en ıyısı yogun bakıma gıdeyım. bıraz bedava stajyerlık yaptıktan sonra ucrretlı baslayabılecegımı soylemıslerdı.
onu en güzel kaymakamlık bilir oraya başvur onlar yardımcı olurlar sana...
06 Yorumla
Soran+1 yılkaymakamlıgın hangi birimine basvuracagım?
Soran+1 yılanladım yarın ılk ısım oraya gıtmek olucak.
Soran+1 yıltesekkurler.
Soran+1 yılnasıl yani, anlayamadım. ne gıbı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir yerden is bulana kadar havalimani terminalinde kalabilirsin orada güvenlik güçleri 7/24 seni art niyetli erkek veyahut kadınlardan koruyabilir neden anlamiyorum sen daha çok gençsin kizim olmani çok isterdim çok mutlu olurdun cunkü senin yaşlarında 2 kizim 1 oğlumvar belirteyim kızlar ile beraber yatıyorum cunkü onlar istiyor baba kiz sevgisi çok farklıbir şey ayrıca ben kadınlara aşırı ilgi duyuyor onları çok seviyorum onlarla cidden arkadas olabiliyorum oğlumdan çok seviyorum yani keşke benim gibi bir babaya sahip olsaydın tek önerim ileride çocuğun olursa onu annelik duygunu tam anlamıyla yaşat benim birazda karim kötü çocuklarim o yüzden beni çok seviyor ))
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen art niyet taşımıyorum arkadaşım, kız ne yapabilim diye sormuş bende cevapladım üstüne öğüt verdim.Sen neden böyle yorum attın bende onu çözemedim ben kıza gel benim kizim ol mu dedim keşke benim gibi babaya sahip olsaydın dedim))
Soran+1 yılMerhaba, siz de olaya ılgınc bır yonden bakan ılhınc bır ınsansınız. ben evlılıge karsıyım ama yıne de bırgun cocugum olursa, onu cok farklı yetıstırecegım.
Soran+1 yılSiz de emınım bır babasınız ve cok ıyısınızdır, ancak ben babamdan memnunum :D aılemle fıkırlerımız uyusmuyor sadece, aılem kotu oldugundan degıl. cok sukur bır babam var.
Cevap sahibi+1 yılBende zamaninda genctim sana anlatayim saçımı hep uzatmak istedim ayrica müzik olarak rockci olma hayalim vardı fakat erkeğim diye babam evden kovdu ve kalacak yer olarak terminallere gitsemde olmadı hep üzüldüm şimdi küçük çaplı yapiyoruz neyse iste ben bir yemin ettim çocuğumun kararlarina güvenip saygı duyacağım diye kızlarıma hiç bir şekilde karışmiyorum zaten böyle yaptığım için onlarda beni uzecek davranış yapmiyorlar üstelik 20 li yaşlarında universite öğrenciler dertlerini bana çekinmeden söyleyebiliyorlar üstelik bazen kızlarımla aynı yatakta yatıyorum ))
Soran+1 yılGerçekten çok anlayışlısınız, kızlarınız şanslı. Dilerim her zaman böyle kalırsınuız.
Cevap sahibi+1 yıl:) sen de hayatın boyunca mutlu hayallerinden vazgeçme senin kararlaririna saygı duymayan kendi yapamadığı için engel oluyorrdur. aile önemlidir lütfen evlen ve çocuk sahibi ol annelik te çok iyi bir duygu :)
Part time bir işe girersen ya da ailen destek olursa arkadaşınla filan kalabilirsin. Derslere odaklanmam lazım dersen ailen belki ücretli seçenekler için ikna olabilir. Cemaat evlerini de düşünebilirsin tabi. Çok rahat olmazsın ama kısa süreli de olsa idare edebilir seni.
00 Yorumla
+1 yılcemaat evleri yazdığına göre karşı değilsin..sevindim adına..aralarında en güzeli en mantıklısı cemaat evi..hem ucuz hem de çok yardımları dokunur ayrıca ibadetlerini en iyi şekilde yaerine getirebilme imkanı var...bu herhangi bir cemaat olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılıbadet etmeyı uzun zaman once bıraktım belkı bu sorun olabılır onlar ıcın, zorla bırsey yaptırılmasına karsıyım. ama cemaat evıne karsı deglım elbette, kotu brsey yapmıyorlar sonucta ama bazı ablalar vardı kendını kaybeden sacmalayan,
- +1 yıl
hımm yani ibadet etmiyorsan sıkıntı olur tabi..ablalar da insan gökten zembille inmediler hataları olabilir...tavsiyem değişmedi ibadetlere yeniden dön ve cemaat evinde kal..yine de sen bilirsin ne diyebilirim ki
Soran+1 yılsanki yaptıgım zaman ıse yarıyordu da :D ah be sade vatandaş
- +1 yıl
ibadetler sonradan verilecekler için değil belki önceden verilen nimetler içindir...sınav arkadaş sınav sabır et...
Ben yurt dışındayım. Evimin bir odası boş. Sana kalmaya veririm. Kendi evin gibi kullana bilirsin. Hiç işim olmaz senle. Isteyende benle konuşursun, istemeyende konuşmazsın. Gereken tüm yardımı yapa bilirim. Ciddiyim. Istersen gel.
110 Yorumla
Soran+1 yılYok canım be sagolasın, ben okuyorum burada :D
Soran+1 yılyurt dısında yasasaydım olurdu, ama tesekkur ederım ben kımsenın sırtına bınmek ıstemem.
Soran+1 yılAma helal olsun sana.
- +1 yıl
Beni tanımayacaksın ben de seni. Cemaat evi bul, oranın ablasının numarasını bana ver ona göre dedim ki, hem orası senin için çok güvenli, sana sevgi vere bilecek insanlar var orda, hem de ablanın ismini öğrenib öyle biri var mıdır diye araşdırıyım. Aldanıb, aldanmadığımı bileyim ondan. Yoksa başka niyetle söylemedim. Yine de sen bilirsin, ama ben her zaman sana yardım etmeye hazırım. Allah yardımçın olsun, her şeyin hakkında hayırlı olması dileğiyle
Soran+1 yılDüşündüm de başarılıyım ama benim zaten halim vaktim yerinde, bence yardıma ihtiyacı olan bir iki öğrenciye burs verebilirsin.
- +1 yıl
Insan yardım etmek için birilerini aramamalı, yardım isteyen onun kapısını çaldığında etmeli. Yani bu yardıma vesile olmalı. Sen de soruyu verdiğinde görmezden gelemedim. Belki de benim o dedim. Hem de kız olduğun için. Her birimiz her yaşta bir yerlerde özgür olmak isteriz, huzur ararız. Onun için.
tek yaşayan bir arkadaşından başka care yok sanırım..yada ewi olan bir sevgili bul kendine ondada para wermezsin heralde almaz yani :D ha bu arada evdeki baskı senin peşini bırakıcakmı ki
03 Yorumla
Soran+1 yılyok ben baskasının sırtına bınmem, o yuzden evı olan bır sevgılı olayı bana ters.
evdekı baskı pesımı bırakıcak mı emın degılım, o yuzden devlet olursa daha ıyı olur
Soran+1 yılhaklısın. gıdıp kaymakamlıga bılgı alacagım.
sabredip ailenle kalmalısın her kafayı yediğinde aile dediğin insanlardan uzaklaşamazsın evlendiğin zaman ne olacak kafayı yiyecem deyip yer mi arıyacaksın
10 Yorumla
+1 yılsuleymancılar ve nurcular cemaatlerı var... İstanbul'da bol bu cemaatler. Ilahıyat okuyanlardan yardım alabılırsın... Fatıh tıklım tıklım
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısn
Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı. Ailenden daha güvenli bir yer bulabilceğin konusunda şüpheliyim. Ama kısa süreli kaçamaklar için seÇenekler var.
02 Yorumla
Soran+1 yıltabı aıleden daha guvenlı bır yer yoktur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilen onlar senin.. Bir beş on farketmez.. Afedersin ama benim annem yok.. Yerinde olmayı çok isterdim. aglattin beni gözlerimi dlldurdun.. Bırakma aileno 4 elle saroll
20 Yorumlakadın sığınma evi eğer 18 yaşından küçüksen çocuk esirgeme evine gidebilirsin
Bulunduğun yerdeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvur01 Yorumla
Soran+1 yıl23 tamam tesekkur ederm
Türkiye'de öyle bir yer zor. İstanbul'da ise imkansız. En güvenli yer ailenin yanı. İşe gir kendine yetecek duruma geldikten sonra canın ne istiyorsa onu yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcemaat yurdunda da baskı olabilir devlet yurtlarında yer bulman da zor bu tarihte zaten ikisi de ücretsiz değil bildiğim kadarıyla. ücretsiz kalabileceğin yer olabilir mi sence :) bir de İstanbul da.
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru , almanyada olsam devlet bakardı, Turkıyeden ne beklenır ki
Cevap sahibi+1 yılaynen bana da baksa iyi olurdu ama işte.
+1 yılücretsiz kalabilecegin yer yok
ama yurtkura basvur ve fiyatları abartı dşüktür.
orada kalabilirsin.00 Yorumlasistem kapitalizim herşey satılık tabi özgürlükte o yüzden yok malesef
00 YorumlaCemaatci tanidik ablalar var onlara yonlebdirebilirim hem on numara yetisirsin yanlarinda
19 Yorumla
Soran+1 yılanlatamadım galıba, onlar mı benı yetıstırecekmıs, benım yetısmeye ıhtıyacım yok , zekiyim ve aklı basında bırıyım. uc bes dini kullanan ınsanların benı yetıstırmesıne ıhtıyacm yok
Soran+1 yılbak sen, sen benım hakkmda ne bılıyorsun ki. daha once cemaat evınde kaldım gercekten hakkını verenler var ama bazı ablalar ve abıler o kadar kendınden gecıyor kı kendını bırsey zannedıyor haşa peygamber gbı davrananı gordum ama uc bes kısının yaptgı cemaate mal edılemez. ben cemaate degıl bazı kısılere laf soyledım. cok sacmalayan ınsanlar bılıyorum.
Soran+1 yılbenım kızdıgım nokta zaten senın 'yetıstırırler' kelımendi. 15 yasında lıseli degılım ben.
- +1 yıl
Dardamisin kendinden daha kotu olanlari dusun cok sukur allahim de inan mukafatini aliyosun ben sol gorusluyum ama inan hersey 1 yilbasinda eglence yerine cemaate gitmemle basladi sohbetten sonra kilinan namazda mutluluktan bulutlarin ustunde yuruyor gibiydim herneyse. Allah yardimcin olsun cidden zor durumdaysan elimizden geleni yapariz allahin izniyle
Soran+1 yılAllah yardım etseydı bugune kadar bazı seyler olmazdı, BİZ onun sevdgı kulları degılız. zamanında ben de yaptım bunları, ıse yarasaydı sımdı burada yazmazdım bunu. Allah ıstedgıne verıyor.
Soran+1 yılBen de ne sag ne sol. geregı neyse o gorusteyım.
Soran+1 yılıste ben de o alet edenlerden bahsetmıstım gercekten oyle ınsanlar da var onların ıcınde. cemaat bıraz tuhaf ama gıdıp konusmak lazım. deneyecegım sagol.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCemaat evinde kalmak istiyorsan onların kuralına uyacaksın öğrenci evi yok diye biliyorum kadın sığınma evi olabilir İstanbul'da nerde biliyormusun?
Masrafını nasıl karşılayacaksın ailenden ayrılırsan? hangi bölüm okuyorsun?08 Yorumla
Soran+1 yılparamedik okuyorum
Cevap sahibi+1 yılGüzel bölüm olsa gerek :)
Ailenden ayrılınca masrafını nasıl karşılıyacaksın
İstanbul gibi bir yerde
Soran+1 yılguzel guzel yaz google a dayak yeme ıhtımalı cok yuksek bır bolum :D
Cevap sahibi+1 yılYok ya ne dayağı kendini bilmez bir kaç kişi cıkıyor bu her hayat ortamında var sadece sizin meslekte birazcık ama birazcı fazla :))
Güzel meslek ama ya insanların canını kurtarmak her kese nasıp olmaz
Soran+1 yılbakalım can mı kurtrcaz canımızdan mı olucaz o piti piti :D
ınsallah kurtarabılırız ne dıyıyım
Cevap sahibi+1 yıl:)) İnşallah
Gelelim konumuza kalacak yer buldunmu?
Soran+1 yılbuldum , aılem :D
Cevap sahibi+1 yıl:)) Güzel yermiş ya rahatmı ferahmı? günlük ne kadar?:))
Doğru secim
+1 yılO kadar büyütmeeeeee.. :) her ailede olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılsağol benı uyandırdıgın ıcın.
- +1 yıl
Herkes kalacak yer aramis. Bazilari evine davet etmiş adi adi... Görüyosun işte. Disarisi da böyle. Kavga da etseler, sana da laf etseler, aile yine aile... Hem belki onlar da nelere sıkılıyorlar da geriliyorlar, herkes dertli. Üzerine alma herşeyi. Ve evinde, YUVANDA ol.
Soran+1 yılevet oyle adiler de var. neyse 1 sene bekleyecegım
- +1 yıl
Aynen. Sikilirsan yaz dinledim :)
+1 yılAllah yardimcin olsun önce.. Ve bana sorunun ne biraz anlat ki sana yardimci olurum..
02 Yorumla
Soran+1 yılsorunu anlatmadan yardımcı olunmuyor galıba burda.
- +1 yıl
olunmuyor canimmm
+1 yılİstanbul gibi bir yerde işin çok zor Allah yardımcın olsun her insana güvenme
06 Yorumla
Soran+1 yılben kımseye guvenmıyorum. .D
- +1 yıl
kimseye güvenmiyorsan neden Ücretsiz kalabileceğim güvenli bir yer var mıÖğrenci evi
Cemaat evi
Kadın sığınma evi vs. diyosun? hiç birşeye güven olmaz
Soran+1 yılcunku bunlar guvenlı yerler, ınsanlar guvensız sadece.
- +1 yıl
mekanlar güvenli olsa nolucak o mekanlardaki her insan güvenli mi?
Soran+1 yılhayır hepsı degıl ama en azından Allah korkusu olan ınsandan zarar gelmez. ayrıca devletten de.
- +1 yıl
hakkında hayırlısı olsun
+1 yılMuğla'da olsa idin, Allah rızası için gıda hariç evimde okumana yardımcı olurdum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi bende kal desem yanlış anlican :D 3 kişi kalıyoruz kız kardeşimde var öğrenci evi kiraya ortak ol gel :D
00 YorumlaAntalyada olsan yardımcı olabilirim cemaat evine vs gerek kalmaz ama İstanbul'da olmaz
00 Yorumla
+1 yılYasa dışı bir baskı varsa valilikten bilgi al derim, ama tavsiye etmem önemli birşey yoksa tabi.
02 Yorumla
Soran+1 yılo kadar da degıl cok sukur.
- +1 yıl
O zaman en kötü aile bile dışardakilerden daha şefkatli ve korumacıdır, yanlış yapma bence, otur oturduğun yerde:)
+1 yılbizim ev en güvenli ve bedava bir yerdir 1 kişilik yer var istersen adres vereyim? :D
06 Yorumla
Soran+1 yılsagol ama kalsın
- +1 yıl
kötü niyetle yazmadım sadece yardımcı olmak istedim zaten evdeki boş yer dediğim bahçede küçük bir klübe içine yatak taşırız küçük sevimli bir yer sende çok seversin :D
Soran+1 yılorası hngı sehır ya
- +1 yıl
şehirdışı burası çiftlik evi :D
ama şehire çok yakın :d
Soran+1 yılhaha cıftlk hayatı guzeldır emınım. sanslısn
- +1 yıl
hepsi şakaydı malesef öylesine canın sıkıntısından uydurdum ama hayalimi yazdım lütfen kızma :D
+1 yılBılmedıgın bı yere gıtmede devlet guvencesı olsun en azından
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğru ama henuzs bulamadım oyl ebır yer
- +1 yıl
Her yere basvur ıllakı bı yerden cevap gelir
Soran+1 yılarastıracagım
neden evden gitmek istiyorsun onlar her zaman iyiliğin için konuşur inan bana en rahat yer ailenin yanıdır baskıdan kastın nedir
01 Yorumla
Soran+1 yılfikir ayrılığı ve çatışma.
Var diyenlere atlama yeter..
14 Yorumla- +1 yıl
len ben samimi dedim olum kira istemez arada faturalarıma ortak olsun yeter ses olur evde en azından :)
- +1 yıl
kedi bile aldım :) geçen bir çocuk sormuştu sevgilimle İstanbul'da 2 gün tatil yapıcaz ucuz otel var mı diye dedim olum bana gelin gelirken 2 ekmek al yeter. dalga geçiyorum sandı ben valla ciddiyim lan akşam 2 sohbet etsin istediği odaya geçsin yatsın :)
Soran+1 yılsağol.
Soran+1 yıltabi ben gelırsem evde bayagı ses oluremın ol :D bırak bu ısleri ya seni gidi
yurda çıksana derim ben..avcılar ve beşiktaşta öğrenci yurtları var..
00 YorumlaBütçen önemli parana göre ist da çok yer varda.
kadın sığınma evini anlamadım00 Yorumla
+1 yılAilenle ne yasadigini bilmiyorum.ama bu dusuncenden hemen vazgec
04 Yorumla
Soran+1 yılne aıleler var bılıyor musun, tv de okudugun haberlerden bırı de olabılırım bılemessn.
- +1 yıl
Tahmin ettigin sey degildir insalla.eger hakliysan gerekeni yap ve korkma
Soran+1 yılyukarıda bır tane kurabıye canavarı daha var
- +1 yıl
Birak canavari simdi sen napican
+1 yılAilenizden başka güvenilir hiç bir yer yoktur..
20 Yorumlavar , ama sen hangi taraftan istiyorsun ki, belirtsen
01 Yorumla
Soran+1 yılavrupa
Yardimci olmak isterim istanbuldaysaniz ekleyin beni?
00 Yorumla
+1 yılbana gel yanlız yaşıyorum yanlızlığımı paylaşsan yeter
00 Yorumla
+1 yılgel bende kal dicem ama kabul etmicen lakin çokta samimiyim :)
05 Yorumla
Soran+1 yılbencede, hemster felan al
- +1 yıl
haklısın seni almaktan iyidir anasına babasına hayrı olmayanı almam zaten ;)
Soran+1 yılben de yalvarıyordum eve al dıye. evıne kızarayan erkek aramıyorum ben, sen benım hakkımda ne bılıyorsun kı konusuyorsun. o yuzden konusma tanımadgn ınsanlar hakknda.
- +1 yıl
sen kendini tanıttın zaten...
+1 yılCouchsurfing.com burdan bakabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılbu ne ıse yarıyor.
- +1 yıl
Kanepe surfü olarak geçiyor bulunduğun şehirde arama yapıp uygun olanlarda kalma talep edebilirsin genelde ülkeye gelen turiststlere üniversiteli gençler ağırlıyor ben çok turist ve yerli turiste ev sahipliği yaptım bir kaç defa da yurt dışındayken ben kalmıştım onlarda
Soran+1 yılNasıl güveneceksın?
- +1 yıl
Sitede yorumlara falan bakarsın bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım ya aksilik seni bulur sebep olmiyim genelde sabaha kadar laflayıp eğlendiğin ve genelde üniversite öğrencileri olduğu için bir problem çıkmadı bende sağlam arkadaşlıklarda edindim
+1 yılcemaat evi ucuzdur ucuz..
16 Yorumla
Soran+1 yılucretsız yazmısım oraya :D
- +1 yıl
anlamdım mantaliteni ne diosun?
Soran+1 yılEXPER yukselıyor dımı boyle gereksız yuorumlar yapınca, sen de haklısn. IQ sadece buna calısır sızın zaten.
- +1 yıl
canim sana ben bişi demdim @vambrel.in mantıgını anlamadım ok.
Soran+1 yılben de ona dedım zaten. sana demedım ki sekerım.
+1 yılbence böle bir şeyi burada arama!!!
03 Yorumla
Soran+1 yılaramıyorum soru soruyorum.
- +1 yıl
güvenemezsin sonuçta.
Soran+1 yılguvenmıyorum ama bazı yorumlar yardımcı olabılıyor. en ıyı cevap sectıgım gıbı
şehir dıışna gelebilirsn benim ev var gel buyur misafirim ol :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSAGOL AMA KALSN. :D
Soran+1 yılen kötü huzurevi var :D yaslıyım ben yaslı ruhum yaslı
Devlet yurdunda kal öğrenciysen.
08 Yorumla
Soran+1 yılorası ucretlı ve bana cıkmaz zaten basvuru yapmadm
Soran+1 yılıstanbul
Soran+1 yılyaklaşık1 yıl.
Soran+1 yılAvrupa.
- Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılgel benim yanıma sana bakarım <3
00 Yorumla parklar , otobüs istasyonları çayır çimen
00 Yorumla
+1 yılbenim evin odasını kiralayabilirim
00 Yorumla
+1 yılsoru soran bayan orada msın
03 Yorumla- +1 yıl
sabahtan beridir seni arıyorum bana bir ulaşabilir misin?
Soran+1 yılEvet ama siz kimsiniz?
- +1 yıl
Jeolog54
Var çok yer ama biraz ücrette gerekli malesef
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bir dünya kır dizini otur oturduğun yerde
00 Yorumla
+1 yılşu an kaçıncı sınıftasın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüniversite yurtlarında kalsana
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhe pardon ücretsiz demişsin, kyklar ucuzdur biraz ama, ablalara katıl bari
Soran+1 yılablalara katılmak ucretsız mi
Cevap sahibi+1 yılbilmem, olmalı ama bence
napıyo ailen sana?
Soran+1 yılbu konuyu anlatamam. ben sadece sorumun cevabını aldım sagol. bu senın sordugun, neden gızlı kullanıcı oldugunla esdeger.
En mantklsı ogrenci evlernde kalablrsn.
00 Yorumlakadın sıgınma evleri.
00 Yorumlabende bunaldım...
09 Yorumla
Soran+1 yılcık gez dolas
Soran+1 yılben de oyle yapardım 1 sene oncesıne kadr, yarın gıdıp kendıne bır bısıklet al ya da fıtness yapmaya basla. endorfınle daha saglıklı mutlu hıssedeceksn
Soran+1 yılben de fıtnessa baslayacagım.
Soran+1 yılben spora basladım. kaybın ıcın uzuldum. Basın sagolsun. Umarım baban ıyılesır. Aılemle tek sorunum fıkır uyusmazlıgı
Soran+1 yılçok fazla.
+1 yılgel bizeeee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) :) :) :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldimi bu soruya ancak gulunur.
+1 yılistanbulun neresi?
02 Yorumla
Soran+1 yılavrupa
- +1 yıl
bir oda ayiririm sana
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası